bogdanvic234 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2010 Postat Iunie 29, 2010 BLONDA apetisanta, vrei o ora de amor nebun, te invit atunci in patul meu mare pt. a ne satisface reciproc ofer domnilor generosi oral neprotejat cu finalizare si normal orice pozitie, 69 si cunilingus, te astept, pup, 29 Jun 19:57 0728.345.392 pret 100 ron pe ora cu doua finalizari, locatie bulevardul unirii aproape de rondul de la piata alba iulia.Mai sta cu o grasa satena care e oribila.Ca asp[ect fizic are sani medii fund frumos, inalta zic eu si e blonda iar pozele din ziar sunt furate nu aduc cu ea deloc.Calda si prietenoasa pe parcursu prestatiei inclusiv latelefon si un pic alintata. Cei care vor GFE e binemeritata. Oral de milioane o adevarata meseriasa in arta suptului falulusui se joaca si se rasfata pe parcursul partidei de normal. Voi reveni la ea.
silvestr Reputație: 12 Postat Iunie 30, 2010 Oras:. Oras:. Postat Iunie 30, 2010 BLONDA apetisanta' date=' vrei o ora de amor nebun, te invit atunci in patul meu mare pt. a ne satisface reciproc ofer domnilor generosi oral neprotejat cu finalizare si normal orice pozitie, 69 si cunilingus, te astept, pup, 29 Jun 19:57 0728.345.392 pret 100 ron pe ora cu doua finalizari, locatie bulevardul unirii aproape de rondul de la piata alba iulia.Mai sta cu o grasa satena care e oribila.Ca asp[ect fizic are sani medii fund frumos, inalta zic eu si e blonda iar pozele din ziar sunt furate nu aduc cu ea deloc.Calda si prietenoasa pe parcursu prestatiei inclusiv latelefon si un pic alintata. Cei care vor GFE e binemeritata. Oral de milioane o adevarata meseriasa in arta suptului falulusui se joaca si se rasfata pe parcursul partidei de normal. Voi reveni la ea.[/quote']pan' la urma in pozele astea e ea sau nu? ca n-am inteles prea bine...
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Iunie 30, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 30, 2010 pret 100 ron pe ora cu doua finalizari' date=' locatie bulevardul unirii aproape de rondul de la piata alba iulia.Mai sta cu o grasa satena care e oribila.Ca asp[ect fizic are sani medii fund frumos, inalta zic eu si e blonda iar [b']pozele din ziar sunt furate [/b]nu aduc cu ea deloc.Calda si prietenoasa pe parcursu prestatiei inclusiv latelefon si un pic alintata. Cei care vor GFE e binemeritata. Oral de milioane o adevarata meseriasa in arta suptului falulusui se joaca si se rasfata pe parcursul partidei de normal. Voi reveni la ea.cica sunt furate :s
criss Reputație: 556 Postat Iunie 30, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Iunie 30, 2010 pai normal ca sunt furate cum plm.. ai vazut tu asa frumusete sa futi la 100 ron... nu ai cum.. dar daca fata macar e ok si in realitate atunci tot e bine... da ia zi.. gasim pe undeva poze reale cu ea? si daca tot e cat de cat ok nu ai intrebat-o si tu de ce nu foloseste totusi poze reale?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum