Sari la conținut

Recomand ���

Postări Recomandate

Postat

Nu am reusit sa copiez linkul de prima oara sau am copiat gresit...wtf... mai sus mi-am dat cu parerea personala despre tipa... este ok!! Are 150/250, am platit sa incerc o finallizare dupa care am dat diferenta si am continuat. Nu am intrebat varsta dar cred ca are pe la vreo 25-26, e plinuta dar e frumusica la fata si se face placuta. Daca v-am fost de ajutor cu ceva... O zi buna si frumoasa la toti cu multe trageri 😂😂😂😂

Postat

Nu am reusit sa copiez linkul de prima oara sau am copiat gresit...wtf... mai sus mi-am dat cu parerea personala despre tipa... este ok!! Are 150/250, am platit sa incerc o finallizare dupa care am dat diferenta si am continuat. Nu am intrebat varsta dar cred ca are pe la vreo 25-26, e plinuta dar e frumusica la fata si se face placuta. Daca v-am fost de ajutor cu ceva... O zi buna si frumoasa la toti cu multe trageri

Merci frumos de informatii!

• Oras:Suceava
Postat

Poza a doua e penibil de photosopata :))) Uitati-va cum se "arcuiesc" perdelele din spate dupa silueta arcuita a domnisoarei ... Mie unu imi miroase a teapa de doi lei

Postat

E foame de bani de se agita peshtanii cu postari de astea de doi bani? Mai baieti (Gen john marcke cu profil facut acu doua zile si cu recomandari de "profesoare" in sex oral) stati relax ca nu tine vrajeala...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...