Sari la conținut

Cărți psihologice📚📖

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

... pai zi-ne si noua care e "schema" sa radem si noi :laugh2

Nu, nici gând! 😅😈

Plus că e asa mereu...acum nu mai am timp, mai sunt doar 11 min. si-mi vad de treaba mea.

• Like 5
  • Minus 6
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Üp !

La ce-ti trebuie carti motivationale? Ti-a disparut motivatia pentru pula?

• Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

La ce-ti trebuie carti motivationale? Ti-a disparut motivatia pentru pula?

Nu cautam motivatie pentru pula :))) cautam ceva nou de citit , pe stilul meu . ✌ðŸ½

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Nu cautam motivatie pentru pula :))) cautam ceva nou de citit , pe stilul meu . ✌

Dar, una este sa citesti romane, alta e sa citesti carti motivationale. Daca citesti carti motivationale inseamna ca vrei sa te motivezi. Si asta intrebam eu pt ce anume vrei sa te motivezi din moment ce vrei sa citesti carti motivationale? Te-a luat si pe tine greata asa de viata dintr-o data si simti nevoia sa te motivezi, adica intreb si io ca tot omu ca sa-ti pot recomanda niste carti sau ce-o fi mai potrivit in cazul tau.

De obicei recurg la carti motivationale oamenii debusolati, dezorientati, in pragul depresiei. Pt ca un om in forma buna il doare-n p..a de cartile motivationale, care oricum sunt toate un mare kkt, dar e poveste lunga sa-ti explic eu acum de ce nu-s bune de nimic cartile astea..

• Like 1
  • Oras:Padure
Postat

Nu cautam motivatie pentru pula :))) cautam ceva nou de citit , pe stilul meu . ✌

Moll Flanders de Daniel Defoe e o carte care merita citita. Dar binenteles, tu decizi, faci cum iti dicteaza inima si stilul.

Postat

Moll Flanders de Daniel Defoe e o carte care merita citita. Dar binenteles, tu decizi, faci cum iti dicteaza inima si stilul.

Postat

Dar, una este sa citesti romane, alta e sa citesti carti motivationale. Daca citesti carti motivationale inseamna ca vrei sa te motivezi. Si asta intrebam eu pt ce anume vrei sa te motivezi din moment ce vrei sa citesti carti motivationale? Te-a luat si pe tine greata asa de viata dintr-o data si simti nevoia sa te motivezi, adica intreb si io ca tot omu ca sa-ti pot recomanda niste carti sau ce-o fi mai potrivit in cazul tau.

De obicei recurg la carti motivationale oamenii debusolati, dezorientati, in pragul depresiei. Pt ca un om in forma buna il doare-n p..a de cartile motivationale, care oricum sunt toate un mare kkt, dar e poveste lunga sa-ti explic eu acum de ce nu-s bune de nimic cartile astea..

Apropo de carti motivationale. Am invatat un truc prin care m-am automotivat sa actionez intr-o anumita directie dintr-o asemenea carte, dar rezultatul a fost dezamagitor. Concluzia ai grija ce iti doresti pentru ca se va intampla in mod sigur daca perseverezi si rezultatul nu va fi in mod sigur ceva la care te astepti.

Postat

Apropo de carti motivationale. Am invatat un truc prin care m-am automotivat sa actionez intr-o anumita directie dintr-o asemenea carte, dar rezultatul a fost dezamagitor. Concluzia ai grija ce iti doresti pentru ca se va intampla in mod sigur daca perseverezi si rezultatul nu va fi in mod sigur ceva la care te astepti.

Cartile astea motivationale sunt scrise de niste escroci care si-au dat seama ca chestiile astea prind bine la public si-au zis sa puna si ei de un ban. Dar tot ce scrie in cartile astea este fals si te pune pe piste total gresite. Sunt carti de manipulare ca sa te faca sclavul ideal, nimic mai mult.

• Like 3
Postat

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stiu , dar uneori am nevoie si de alte idei , nu pot sa le cunosc eu pe toate.. dar vreau sa cunosc cat mai multe.

Mie îmi vin întâi ideile, le frământ la foc încins...apoi vine cartea și citind-o observ cu "dezamăgire" că n-am descoperit eu America. Inchid cartea si zic..."abia de-acum începe aventura", și-mi strălucesc ochii ca la drac. ☺

• Like 5
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

... pai zi-ne si noua care e "schema" sa radem si noi :laugh2

Nu, nici gând!

Problema e cu omul acela care m-a facut să râd, că acum nu mai poate să vorbească cu mine...pentru că imi vine să rad la orice cuvintel spus de el. De-o intalnire cu el...nici nu incape vorba de-asa ceva!!! 😆😈
  • Like 5
  • Minus 6

Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Ines, uite cateva carti bune !

https://images.okr.ro/serve/auctions.v7/2015/feb/05/40ce73f1b6ce7a31472d0cea18a155ae-294753-700_700.jpg

https://cdn4.libris.ro/img/pozeprod/59/1002/61/876946.jpg

http://www.loyalbooks.com/image/detail/Jennie-Gerhardt.jpg

http://www.anticariat.net/coperta/golful-francezului-daphne-224218.jpg

Meteorologie? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...