inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Ce carti psihologice / motivationale / dezvoltare personalaAti mai citit in ultimul timp ? Astept recomandari 7 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Internet Routing Architectures de Sam Halabi & Danny McPherson 3 3 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 🙄 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Ceva pentru fete .. nu de ineternet )) 5 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Ceva pentru fete .. nu de ineternet :)))... pai sa stii ca e pentru fete. Daca ai invatat cartea aia ... orice fata o sa-ti sara in brate si in "bip" la salariul pe care-l poti obtine. 2 3 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Eu am inceput-o pe asta :))) 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2017 ... are personaje multe? Glumesc.... 2 3 Link spre comentariu
raza de soare Reputație: -425 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Fiecare trebuie sa citeasca ce simte nevoia, nu ce ii recomanda altcineva ... trebuie sa fii pregatit sa primesti o anumita informatie ... Cred insa, ca oricui i-ar prinde bine sa citeasca, spre exemplu, Abilitati de comunicare, de Adrian Nuta. 1 4 Link spre comentariu
raza de soare Reputație: -425 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Fiecare trebuie sa citeasca ce simte nevoia, nu ce ii recomanda altcineva ... trebuie sa fii pregatit sa primesti o anumita informatie ... Cred insa, ca oricui i-ar prinde bine sa citeasca, spre exemplu, Abilitati de comunicare, de Adrian Nuta. Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Fiecare trebuie sa citeasca ce simte nevoia, nu ce ii recomanda altcineva ... trebuie sa fii pregatit sa primesti o anumita informatie ... Cred insa, ca oricui i-ar prinde bine sa citeasca, spre exemplu, Abilitati de comunicare, de Adrian Nuta.Stiu , dar uneori am nevoie si de alte idei , nu pot sa le cunosc eu pe toate.. dar vreau sa cunosc cat mai multe. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Stiu , dar uneori am nevoie si de alte idei , nu pot sa le cunosc eu pe toate.. dar vreau sa cunosc cat mai multe. https://i.imgur.com/Bv2zFNy.gif 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Stiu , dar uneori am nevoie si de alte idei , nu pot sa le cunosc eu pe toate.. dar vreau sa cunosc cat mai multe. x2... 1 Link spre comentariu
mortimer123 Reputație: 933 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 27, 2017 E faina The Secret inesuko, dar eu zic ca nu o iei prea in serios, sa nu incepi sa visezi la chestii marete, sa-ti faci asteptari doar ca sa rezulte dezamagiri.In rest iti recomand Inteligenta emotionala de Daniel Coleman, Psihologia persuasiunii de Robert Cialdani, Blink de Malcolm Gladwell si iti dau una deep, Oceanografie de Eliade Mai postez ce imi mai amintesc 2 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 E faina The Secret inesuko, dar eu zic ca nu o iei prea in serios, sa nu incepi sa visezi la chestii marete, sa-ti faci asteptari doar ca sa rezulte dezamagiri.In rest iti recomand Inteligenta emotionala de Daniel Coleman, Psihologia persuasiunii de Robert Cialdani, Blink de Malcolm Gladwell si iti dau una deep, Oceanografie de Eliade ;)Mai postez ce imi mai amintescMultumesc:) :* imiPlace sa fac colectie de carti , mai ales ca vine frigul si n-o sa mai am chef sa ies din casa 🤦ðŸ¼â€â™€ï¸ 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 ðŸ’ðŸ¼ðŸ’†ðŸ¼ 7 1 Link spre comentariu
mortimer123 Reputație: 933 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Da sa le si citesti nu doar sa stai iarna, tolanita in pat, cu paturica si ceaiu si sa zambesti la raft Cu ce ti-am dat, te incalzesti 1 saptamana EDIT: eee asa da! Faini ciorapei 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Subliniez cu rosu ce citesc si cu galben ce nu citesc-Gigi becali 19 17 Link spre comentariu
albanezu_ Reputație: 11 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 ðŸ’ðŸ¼ðŸ’†ðŸ¼Ai trecut si tu macar de coperta ? 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Subliniez cu rosu ce citesc si cu galben ce nu citesc-Gigi becali😂😂 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Da sa le si citesti nu doar sa stai iarna, tolanita in pat, cu paturica si ceaiu si sa zambesti la raft :innocentCu ce ti-am dat, te incalzesti 1 saptamana :P EDIT: eee asa da! Faini ciorapeiInainte citeam mai mult :)) acum trebuie sa -mi intru iar in ritm 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Da sa le si citesti nu doar sa stai iarna, tolanita in pat, cu paturica si ceaiu si sa zambesti la raft :innocentCu ce ti-am dat, te incalzesti 1 saptamana :P EDIT: eee asa da! Faini ciorapeiInainte citeam mai mult :)) acum trebuie sa -mi intru iar in ritmAstept propuneri. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 ...si educatie financiara Ines.. 2 Link spre comentariu
mortimer123 Reputație: 933 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Inainte citeam mai mult :)) acum trebuie sa -mi intru iar in ritmAstept propuneri.Te cred si eu citeam mai mult inainte. Si chiar mi-ai facut pofta acu sa ma apuc de-o carte :flowers2 Uite una buna psiho, mai pt publicul femeiesc asa. Eleganta ariciului de Muriel Babbery 2 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 ...si educatie financiara Ines..😂📚📖 mhmm.... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Citesc Shogun ..la momentul actual.. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum