Sari la conținut

Cărți psihologice📚📖

Postări Recomandate

• Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

Fiecare trebuie sa citeasca ce simte nevoia, nu ce ii recomanda altcineva ... trebuie sa fii pregatit sa primesti o anumita informatie ...

Cred insa, ca oricui i-ar prinde bine sa citeasca, spre exemplu, Abilitati de comunicare, de Adrian Nuta.

Stiu , dar uneori am nevoie si de alte idei , nu pot sa le cunosc eu pe toate.. dar vreau sa cunosc cat mai multe.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla

E faina The Secret inesuko, dar eu zic ca nu o iei prea in serios, sa nu incepi sa visezi la chestii marete, sa-ti faci asteptari doar ca sa rezulte dezamagiri.

In rest iti recomand Inteligenta emotionala de Daniel Coleman, Psihologia persuasiunii de Robert Cialdani, Blink de Malcolm Gladwell si iti dau una deep, Oceanografie de Eliade ;)

Mai postez ce imi mai amintesc

• Like 2
Link spre comentariu

E faina The Secret inesuko, dar eu zic ca nu o iei prea in serios, sa nu incepi sa visezi la chestii marete, sa-ti faci asteptari doar ca sa rezulte dezamagiri.

In rest iti recomand Inteligenta emotionala de Daniel Coleman, Psihologia persuasiunii de Robert Cialdani, Blink de Malcolm Gladwell si iti dau una deep, Oceanografie de Eliade ;)

Mai postez ce imi mai amintesc

Multumesc:) :* imi

Place sa fac colectie de carti , mai ales ca vine frigul si n-o sa mai am chef sa ies din casa 🤦ðŸ¼â€â™€ï¸

• Minus 1
Link spre comentariu

Da sa le si citesti nu doar sa stai iarna, tolanita in pat, cu paturica si ceaiu si sa zambesti la raft  :innocent

Cu ce ti-am dat, te incalzesti 1 saptamana :P

EDIT: eee asa da! Faini ciorapei

Inainte citeam mai mult :)) acum trebuie sa -mi intru iar in ritm

• Minus 1
Link spre comentariu

Da sa le si citesti nu doar sa stai iarna, tolanita in pat, cu paturica si ceaiu si sa zambesti la raft :innocent

Cu ce ti-am dat, te incalzesti 1 saptamana :P

EDIT: eee asa da! Faini ciorapei

Astept propuneri.

• Minus 1
Link spre comentariu

Astept propuneri.

Te cred si eu citeam mai mult inainte. Si chiar mi-ai facut pofta acu sa ma apuc de-o carte  :flowers2

Uite una buna psiho, mai pt publicul femeiesc asa. Eleganta ariciului de Muriel Babbery

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...