danadana123 Reputație: 15072 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Buna, Ai versuri preferate dintr-o melodie? Daca da, poti sa le scrii aici, impreuna cu melodia. Putem sa ne facem o parere referitor la ce ascultati / preferati. Va rog prima oara postati versurile si pe urma linkul de youtube de la melodia respectiva. Am sa incep eu cu un exemplu: "Iubeste-ti azi fratii si surorileCa poate maine nu apuca zorileObisnuia sa fiu mai viu decat culorileFragil e omul pe pamant cum sunt si florileNu te-nvata la liceu ce te-nvata versul meuDe ce eu, de ce versul meuE de zece ori mai greu decat tot aurul din lumePentru ca spun adevarul si atunci cand fac glumeFiecare dintre noi are durerea luiDaca ai ceva pe suflet vino sa ne spuiN-avem inima de piatra nu suntem statuiSi de vrajeala si minciuna toti suntem satuiIncerc s-ajut cu ce pot si pe cine potNimeni nu este capabil sa-nteleaga totDesi eu vad lucruri pe care tu nu le veziEu cred in oameni tu de ce nu creziCe pret ai cu totul frate nu te suparaNu sunt de vanzare nu se poate cumparaRidic privirea sus si tintesc catre steleDaca n-ajung una dintre ele tot sa vad spre ele" Melodia: 6 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 27, 2017 In numele distractiei si a lipsei de baniSa ne sugeti pe degeaba deghizate in pelicani 1 6 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 In numele distractiei si a lipsei de baniSa ne sugeti pe degeaba deghizate in pelicani melodia Haha.. ma gandeam ca melodiile celor de la Parazitii o sa apare des aici.. 6 Link spre comentariu
Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 "One, nothing wrong with meTwo, nothing wrong with me Three, nothing wrong with me Four, nothing wrong with me One, something's got to give Two, something's got to give Three, something's got to give now Let the bodies hit the floorLet the bodies hit the floor " Melodia 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Am un frate, o mama si un tata,Iubita adevarata, treaba neconitionataUnii n-au avut-o niciodataPentru ei merge toata piesa asta inca o dataFiindca mereu e greu sa pierzi ceva ce iubestiSi nu poti sa-nlocuiestiSunt multe lucruri pe care nu le intelegemDar cred ca si-ar dori si ei sa nu ne pierdemIn emotii si impulsuri ieftineD-asta cand vorbesc direct cu tine, prietene,Stiu ca tai adanc toate problemeleDar sa stii ca in oglinda o sa gasesti solutiileCand oameni de nimic vor sa te faca de nimicAsa sunt oamenii pe-aici, dupa ce-ai dat totSi n-ai primit nimicOceanul e prea mare ca sa fi un peste mic.Lumea e un oceanNe scufundam usor dupa faima si baniMa gandeam in timp ce inotamCa ar trebui sa fiu multumit cu ce nu amDar inca inot, pana nu mai potS-ar putea sa nu ma mai intorcUneori am fost o pacosteIncerc sa las in urma numai dragoste 31 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 I'm really tryna make it more than what it is,'Cause everybody dies but not everybody lives! 31 1 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Am un frate, o mama si un tata,Iubita adevarata, treaba neconitionataUnii n-au avut-o niciodataPentru ei merge toata piesa asta inca o dataFiindca mereu e greu sa pierzi ceva ce iubestiSi nu poti sa-nlocuiestiSunt multe lucruri pe care nu le intelegemDar cred ca si-ar dori si ei sa nu ne pierdemIn emotii si impulsuri ieftineD-asta cand vorbesc direct cu tine, prietene,Stiu ca tai adanc toate problemeleDar sa stii ca in oglinda o sa gasesti solutiileCand oameni de nimic vor sa te faca de nimicAsa sunt oamenii pe-aici, dupa ce-ai dat totSi n-ai primit nimicOceanul e prea mare ca sa fi un peste mic.Lumea e un oceanNe scufundam usor dupa faima si baniMa gandeam in timp ce inotamCa ar trebui sa fiu multumit cu ce nu amDar inca inot, pana nu mai potS-ar putea sa nu ma mai intorcUneori am fost o pacosteIncerc sa las in urma numai dragoste Foarte frumoasa, melodia, tocmai am ascultat-o! 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 So what we get drunk?So what we smoke weed?We’re just having funWe don’t care who seesSo what we go out?That’s how its supposed to beLiving young and wild and free 31 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Am un frate, o mama si un tata,Iubita adevarata, treaba neconitionataUnii n-au avut-o niciodataPentru ei merge toata piesa asta inca o dataFiindca mereu e greu sa pierzi ceva ce iubestiSi nu poti sa-nlocuiestiSunt multe lucruri pe care nu le intelegemDar cred ca si-ar dori si ei sa nu ne pierdemIn emotii si impulsuri ieftineD-asta cand vorbesc direct cu tine, prietene,Stiu ca tai adanc toate problemeleDar sa stii ca in oglinda o sa gasesti solutiileCand oameni de nimic vor sa te faca de nimicAsa sunt oamenii pe-aici, dupa ce-ai dat totSi n-ai primit nimicOceanul e prea mare ca sa fi un peste mic.Lumea e un oceanNe scufundam usor dupa faima si baniMa gandeam in timp ce inotamCa ar trebui sa fiu multumit cu ce nu amDar inca inot, pana nu mai potS-ar putea sa nu ma mai intorcUneori am fost o pacosteIncerc sa las in urma numai dragoste https://youtu.be/cf-Kyku1TFw❤️❤️❤️ 6 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 ❤️❤️❤️Foarte frumoasa, melodia, tocmai am ascultat-o! ❤️❤️❤️ 29 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Greșeala mea ca te-am iubit prea muuuulttt Păcatul tau ca m-ai mințit de la-nceput Tu m-ai trădat iubireaaaa meaaaaCând mi-a fost viața mai greaaaaaa ))))))))) 29 1 Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Versul preferat: Poor is the manWhose pleasures dependOn the permission of another "Justify My Love" I want to kiss you in ParisI want to hold your hand in RomeI want to run naked in a rainstormMake love in a train cross-countryYou put this in meSo now what, so now what?Wanting, needing, waitingFor you to justify my loveHoping, prayingFor you to justify my loveI want to know youNot like thatI don't want to be your motherI don't want to be your sister eitherI just want to be your loverI want to be your babyKiss me, that's right, kiss meYearning, burningFor you to justify my loveWhat are you gonna do?What are you gonna do?Talk to me - tell me your dreamsAm I in them?Tell me your fearsAre you scared?Tell me your storiesI'm not afraid of who you areWe can fly! Poor is the manWhose pleasures dependOn the permission of anotherLove me, that's right, love meI want to be your babyI'm open and readyFor you to justify my loveTo justify my loveWanting, to justifyWaiting, to justify my lovePraying, to justifyTo justify my loveI'm open, to justify my love 20 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Wait till I get my money rightThen you can't tell me nothing, right?Excuse me, is you saying something?Uh, uh, you can't tell me nothing (ha, ha!)You can't tell me nothingUh, uh, you can't tell me nothing❤️❤️ 29 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 In cerul gurii ai steleSi e cerul seninLimba mea e un telescopLe admir din plin Iti dau maieul josApoi incet sutienuPe gat te lingApoi sanii si abdomenu' Desfac cureauaDe la jeansi iti sar capseleTe explorez cu limbaIti ling coapsele Alarma deja,Sunt in zona ta intimaDelicat te atingIn pat esti o victima Iti dau chiloteii josCu buzele, stiu ca vreiTe ling pe langa .. (ahh)Sa-ti fac in ciuda.. Nu spune ca nu vreiVreii fara dubiiNoaptea fara steleE ca sexul fara preludiu Ca rap-ul fara beatSi toate celeLimba mea pe clitSa Gemi de placere Pasiune inca..Nu ne-am potolitStai sexy in patPe un cearceaf mototolit. Inot prin ochii taiCa prin oceanul AtlanticUneori e calm,Uneori e salbatic Dus de curent,De vocea ta suavaSunt ca un vulcanGata sa erup lava Iubesti cumN-ai iubit in viata taIubesti cum... Te duc la steleTe duc ca-mi esti scumpaUrasc tutunul,Ador tigarea de dupa. Nimic nu se comparaNoi doi nu avem reguliTu sa fii lumina meaCand calc pe becuri Tu sa fii averea meaCand am zero pe C.E.C.-uriTu sa fii, sa fii,Ca eu sunt.. 30 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 O vorba mare mi-a zis tataSi m-am lovit de ea toata viataCand ajungi sus, ei se vad prea josIn spate te vorbesc urat, in fata frumosC-asa-i aproapele meu, un om cu suflet mareSe bucura prea tare si pare ca il doareSi pune pe rana sare, in ochi are doar frustrareCa-l mananca gelozia cand unu are si el n-are,Si-l vad cum se consuma-n elCa de ce dracu am eu mai mult ca el in portofel!Oamenii-s facuti sa se iubeasca,Dar oamenii sunt javre, ce-asteapta sa loveascaOamenii pot sa te duca sus,Dar vezi ca oamenii-o sa strige ca ei acolo te-au pusTata mi-a zis: Bogdane-asculta bine,Astia se hranesc cu ce ai mai bun in tine,N-ai sa-i vezi vreodata, cu stomacul golCa e plin cu durerea ta si frustrarea lor! ... PREA ADEVARAT !!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Fuck me like a hate me Kiss me like a miss me ❤️ 29 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Fuck me like a hate meKiss me like a miss me ❤️ Ce ghinion pe mine, nu pot sa te urasc orice ai face... :rax2 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Cred sincer in destin in divin sau in puterea mintii Da’ pana ajung la Dumnezeu ma mananca sfintii Asa ca n-am de gand sa fiu un alt contribuabil Furat, sarac lipit, umilit si dispensabil Dati-mi un AK 47, stergeti-ma din acte Nu vreau statut in acest stat fara identitate Unde sunt toate ? toate-s furate Cum de se poate ? aici e Romania, frate Rashid mujahedin dezlantuit in Jihad Incarc arma si trag, descarc arma-n Mossad Nu ma numi antisemit cand eu sunt anti-sistem ticalosit Anti-mason cosmopolit Aici eu decid cum sa ma imbrac cum sa ma port Cum sa traiesc cum sa iubesc nu va suport cand ma numiti neadaptat C-am atentat la bunul mers al societatii Sunt vinovat, ardeti-ma pe rug in numele libertatii 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 In cerul gurii ai steleSi e cerul seninLimba mea e un telescopLe admir din plin Iti dau maieul josApoi incet sutienuPe gat te lingApoi sanii si abdomenu' Desfac cureauaDe la jeansi iti sar capseleTe explorez cu limbaIti ling coapsele Alarma deja,Sunt in zona ta intimaDelicat te atingIn pat esti o victima Iti dau chiloteii josCu buzele, stiu ca vreiTe ling pe langa .. (ahh)Sa-ti fac in ciuda.. Nu spune ca nu vreiVreii fara dubiiNoaptea fara steleE ca sexul fara preludiu Ca rap-ul fara beatSi toate celeLimba mea pe clitSa Gemi de placere Pasiune inca..Nu ne-am potolitStai sexy in patPe un cearceaf mototolit. Inot prin ochii taiCa prin oceanul AtlanticUneori e calm,Uneori e salbatic Dus de curent,De vocea ta suavaSunt ca un vulcanGata sa erup lava Iubesti cumN-ai iubit in viata taIubesti cum... Te duc la steleTe duc ca-mi esti scumpaUrasc tutunul,Ador tigarea de dupa. Nimic nu se comparaNoi doi nu avem reguliTu sa fii lumina meaCand calc pe becuri Tu sa fii averea meaCand am zero pe C.E.C.-uriTu sa fii, sa fii,Ca eu sunt.. Ai pus-o cand mai vii la Timisoara... Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 "Incurajează-mi viciul si ma vei face patetic Incearcă să ma zdrobesti si ma vei face nemernic Incearcă să ma lovesti si ma vei face coleric Incearcă să ma iubesti si ma vei face puternic Incalzeste-mi cordul Adu-ti aportul ca un factor termic Lumea asta e un amalgam mistico-tehnic Si tu trebuie sa gasesti iesirea din labirint Uneori fara film nu esti chiar fiu de rege din Corint E corect ce simt, vibratii in timp Corzi ce suspină si se supun cand Sfintii le ating Si plang cand te simt ca esti trist si vrei sa devii doar un vis Nu vrei sa vii să implinesti tot ceea ce a fost scris. Dintre toate stelele aleg doar una Ma ajuta soarele si luna, Si in intuneric lumineaza una Una, una una.. " Melodie: 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 29 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Greșeala mea ca te-am iubit prea muuuulttt Păcatul tau ca m-ai mințit de la-nceput Tu m-ai trădat iubireaaaa meaaaaCând mi-a fost viața mai greaaaaaa :))))))))))Nicoleta guta😂🤦ðŸ¼â€â™€ï¸ðŸ¤¦ðŸ¼â€â™€ï¸ 5 1 Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Melodia asta ma scoate din minti, imi face un chef nebun de sex. Mie imi place a doua varianta, imi inspira un sex mai dur , antrenat de ritmul melodiei, prima fiind mai asa gen love me tender, ceea ce nu e stilul meu. Jose Nunez - Bilingual The only aphrodisiac I need is your voiceHearing you speak my nameBeckoning me to answerTelling me you want meSo I tell you that you're the answer to every question I've ever had about loveWithout words I use my tongue to tell the tale of usTracing your shadowscapeKneeling before you my eyes feast upon your masculinity andAll its divinity and I praise youBecause all of that is for meI begin to indulge myself of your delicaciesDigesting semi-sweet dark chocolate decadence as it meltsDripping down my chinYour taste is something Godiva couldn't re-createNeeding every atom of your anatomyNecessity is placed upon me knowing you are the source of my serendipityDipping in and out of me stroking more than my consciesnessSubconsciously I find myself rewinding our love scenesIn my daydreamsSeeing that face you make when you're making me cumAnd it makes me want you right there and thenThinking of you in inappropriate places I getTingling sensations in private locations where I wish to be caught between a rock and your hard placeAs wetness develops my legs begin to open and my spot turns to a backdraft and all I want you to do is extinguish itYou know my body like the back of your handsAnd touch me and send me into ecstacyMy thighs quiver in anticipation of deep penetration which gets me highBody risingSweatingPantingMake-up meltingPulling my hair andScratching my backI get a temporary case of tourettes because all I can say are four letter words in a four octave-range screaming your nameAye papi... *English Translation of Spanish Lyrics* "You are so big and so hard, you give it to me so good, you are my mortal sin."You f**king me makes me bilingualYou f**king me makes me bilingualYou f**king me makes me bilingualI see your tongue pink between your lips and I want it between mineAnd I struggleAs you lick torturing meI try to get away butNot reallyRunning out of room begging for more up against the wall that has been scuffed by my stilletosAgainYou pry apart my thighs and tell me to be stillAnd I willingly submit to you because I love the way you dominate meDemanding that I cum for you so I do as I'm toldYou've molded me so I'm good to no-one else but youYou've conquered this once orgasmicless world and multiplied itAgain andAgainMy face radiates with after-glowMy pillow scented by youA fragrance which haunts meMy room smells of the best sexCovered in body prints and finger prints and you above meYour name written indelibly upon my body in your genetic historyYou f**king me makes me bilingualYou f**king me makes me bilingualYou f**king me makes me bilingual https://youtu.be/_tuZf5kHadE 20 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Well she's walking through the cloudsWith a circus mindThat's running wildButterflies and zebras and moonbeamsAnd fairy tales,That's all she ever thinks aboutRiding with the windWhen I'm sad she comes to meWith a thousand smilesShe gives to me freeIt's alright, she saysIt's alrightTake anything you want from meAnythingFly on, little wing https://www.youtube.com/watch?v=YyiwhrJkJ8s Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Am uitat, ai iertat, nu e astazi Sa greseasca, sa planga, sa zboare Peste ore din spasme venind Fara grai impacari serenare 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum