dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Versu meu preferat dintr-o melodie este SON melodia este ICANGETNO SATISFEC SON 18 18 Link spre comentariu
mortimer123 Reputație: 933 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Killa Fonic:Unde pula mea sunt banii despre care dai cu ciocu? (ah ah ah?)Am o lama fina fina, vino sa iti inchid botu' pana nu ne vede blocuDa-mi si pachetu' pana nu ne vede DIICOT-uCum o dau ca sunt golan, mama nu o dau pentru baniO dau din strada unde invart aceiasi baniUnde nu ai deloc fani, decat foame si invidiaStrada ma iubeste mai mult decat familiaBag toata pula in tine, tarfo!Si stii ca ma refer la tine, nu la orice carpaAprind un pai in ghetou si e ceataO mama, nu cred ca o sa scap cu viataCred ca sunt destinat, de Glock mi-e greataNoaptea ma fura si banii rasfataPana imi da sangele pe nas, mintea mea invataPana iti piere zambetul de sub mustata (haaaaaa)Traim in lumi diferite daaaarEsti cu cliqua dupa tine, am brigada dupa mineAsa ca toc ca pe pile toc toc, motherfucker, what?Cum o dau e la felNu am nici o limita in cartierPana nu ne aude gardaTrebuie sa ne fumam rapidOricum tot o dau tot pe beat Super ED:O iubesc pe Maria (mama)O iubesc pe Maria (mama)Da-mi un foc sa-i aprind hartiaAu, au, au, cum imi crapa scafarliaE Guta rockstarulGuta bercenarulGuta cocalarulHai si has mo carulDaca-s manelist, suge-mi salamulHip-Hop-ul vostru e pe sub pamantEu sunt groparul (Aaaa)Sa-i fie tarana usoaraCa o tarfa penalaIn timp ce eu fac doar ce vrea pula mea in cacatul asta de taraHa-ha-ha, un om, o spranceanaSunt un spectacol umblatorD-aia stai geana, panaramaPr pr pr pa pa, execut orice beatNu sunt, si nu vreau sa fiu ca Cedryk, Dragonu', DOC, Deliric, sau Nimeni Altu'Sunt ca nimeni altu', e irelevant ce sunt pentru tineCand lumea mea a-nceput si se termina cu mine, muie! Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Și ce dacă... deseori eram bezmetic? Soarele tot are pete și cade-n întuneric Apoi răsare ca să-si arate puterea Așa că... nu judeca înainte de vreme! Da', nu sunt perfect, niciodată n-am fost Da', nu mă consider nici păcătos Am... ambiți mari la fel ca Hristos! Știi de ce îi normal să întorci totu' pe dos? Vreau să dau... cu noroc și sănătate! De la bloc la bloc, de la frate la frate! Să fie masa, masă! Să fie casa, casă! Chiar dacă viața e cumva anevoioasă! Ce? Ce s-a întâmplat, frățică? Ce vrei? Du-te-n Africa și vânează dacă vrei lei Mai lasă nemulțumirea, caută fericirea Plimbându-te pe frumoasele aleei Cine știe? Poate succesul îți va surâde Pentru mine personal, mersu-i sfânt ca vineri Că am timp să gândesc, să cântăresc Să aleg, să cred în ceea ce tu nu mai crezi! Foarte buna melodia, o recomand! 1 Link spre comentariu
jaycee Reputație: 1734 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 mm.. like your heart is warrin with your brainemotional or reason now which one do you obeylife! somebody calling you insanewhen overwhelmed and blessed,burst in tears of hapiness spooks things i've seen Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Tu erai atat de bunaEu stau tripat deja de-un an si nu mai sufar, zauEsti cea mai nebunaCum m-ai creat, ca doar langa tine ma simt zeu 1 Link spre comentariu
hardwell86 Reputație: 204 Postat Noiembrie 16, 2017 Telefon: hard_well Oras:Pitesti Telefon: hard_well Oras:Pitesti Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Take care to get what you like, or you will be forced to like what you get! Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Tu erai atat de bunaEu stau tripat deja de-un an si nu mai sufar, zauEsti cea mai nebunaCum m-ai creat, ca doar langa tine ma simt zeu Delia e cea mai de treaba! Uite sa asculti asta.. versurile ma refer.. 2 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Sa intru in filmul tau.. sa fiu parte din tine.. 2 Link spre comentariu
c8chilu Reputație: 67 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 "Îmi ziceai că-s diferit, c-o să fiu cinevaÎmi ziceai c-o să rămân cel mai bun din viaţa taCă oricare altu', nu face nici jumateDă-te-n p**a mea, chiar aveai dreptate!" 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 [ia-sculta ma!] [..da][bis: x3][Ce ti-o fi trebuind tie fata asta?] Numeste-ma demon,aseara am facut un inger sa planga.A nu stiu cata oara, nu stiu ce mi se-ntampla...si te-nteleg, sau macar incerc sa ma prefac. Stiu ca te-ai saturat s-auzi mereu :"imi pare rau! n-o sa mai fac".si-o sa ma maturizez, ca o sa devin responsabila, si-o sa incep sa ma gandescla tot ce ne-a legat odata .Atat de mult, nu-mi vine sa cred cat timp a trecut, prin cate am trecut, si mai ales, prin cate-ai trecut...:(De cand ne-am cunoscut, ma-ntreb: "De ce destinul a decis sa ne-ntalnim si apoi ne-a ucis fiecare vis facandu-ne sa suferim?De ce inca ne mai iubim? De ce mai spun ce spun acum? Si la ce bun, cand las in urma numai scrum:(((si fum ...si Eu o iau mereu pe alt drum? ...si, mai ales...cand stiu..ca inima mea ea a ta si, mai ales, cand stiu ...ca n-o sa pot iubi pe altcineva... [ia-sculta ma!] [..da][bis: x3][Ce ti-o fi trebuind tie fata asta?] [ia asculta ma!] [..da][Ce ti-o fi trebuind tie fata asta?] As vrea ca cineva sa ma bage-n mormant!Doamne da-mi pamant dar promite-mi ca n-o sa-l mai vad niciodata plangand!Promite-mi ca ma vei lasa sa-l vad chiar daca el n-o sa ma vada si fa-l Doamne, te rog, sa mai zambeasca inc-odata!Mai da-i o sansa! Eu mi le-am risipt pe toate.Mai da-i o viata, speranta si mie sa'mi dai moarte!Ia-mi zilele blestemate si-ngroapa-mi trupul adanc!Nu ma lasa sa plang, ci da-mi macar 3 motive sa rad!si ma ustura limba de la atatatea cuvine amare si vorbe goale pe care le spun fara sa ma gandesc. Ca ma grabesc si caut sa las ceva cat mai traiesc. Fiecare vers pe care il spun acum il spun directla fel ca fiecare pas pe care-l fac atunci cand merg. E trist! Si tu esti trist, daca m-asculti pe mine.Copile, fa ceva sa iti fie macar tie mai bine Invata sa nu-ti pastrezi sufletul in gheataIesi in fataCaci la sfarsit e doar un cimitir si multa ceata... "Inger si Demon" . 106 1 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Femeie de lut Icoane pustii ard in nopti de odinioaraCe frumoasa eram! Vine iarna tacutCu obrazul de mar, cu mijlocul vioaraPe jaratec femeie, femeie de lut Ce frumoasa am fost eu numai eu mai tin minteVine vremea sa uit, vine vremea sa tacCresc in suflet poveri nerostite cuvinteCu inelul din deget nu mai stiu ce sa fac Primavara candva azi doar candela ninsaFosnitoare arama nu mai am nici un rostInainte poveri inapoi vreme stinsaVine iarna tacut... Ce frumoasa am fost! Cum si lacrima-n ochi se vesteste batranaSi zadarnic vesmant tot pe trupul saracUn defunct giuvaer mai vegheaza pe manaBatraneti care n-au pe pamant nici un leac Ce frumoasa am fost eu... https://www.youtube.com/watch?v=_bZhuGrbHT8 4 3 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Shut the f.. up! Trap si bass.. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Ea urcă spre aerul rece tot mai sus, tot mai sus, tot mai sus, mai sus de nori.Ca să cadă-ncet apoi, să se transforme iar în mii de culori.Ea nu poate fi ispitită de iubirea cuiva, ci doar se poate mula dacă simte.Încercând s-o prind, risc s-o pierd într-un joc, într-un joc de cuvinte. Cu mine tu ești tu când ești cuminte.Ești alta cu altcineva când faci isterii.De vină o fi vinul că te văd fără veșminte,Să vină cel ce divină te vede. Tu-l știi. Tu ești frica mea, puternică, adâncă.Ești puterea și blestemul meu.Frica mea Eu nu mă tem de tine încăFrica mea, puternică, adâncă.Ești puterea și blestemul meu.Frica mea Eu nu mă tem de tine încă. 1 Link spre comentariu
Vizitator thermopile Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Shut the f.. up! Trap si bass.. Buna melodia aia, buna rau chiar.. "Vorbesti cu mine..Dar mintea imi e in alta parte..Ma prefac ca te ascult.. Si ma tirez mai departe.. " Link spre comentariu
puddin Reputație: -430 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Now if we're talking bodyYou got a perfect one, so put it on meSwear it won't take you longIf you love me rightWe fuck for life, on and on and on Link spre comentariu
hquinn Reputație: -429 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Oh baby make 'em bodies, we just use them for funBodiesLet's use 'em up 'till every little piece is goneLet's go! On and on and onLet's go! On and on (let's go) Member anul trecut? :( Link spre comentariu
hquinn Reputație: -429 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 7, 2018 I wish I found some better sounds no one’s ever heard I wish I had a better voice that sang some better words I wish I found some chords in an order that is new I wish I didn't have to rhyme every time I sang Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 I wish I found some better sounds no one’s ever heardI wish I had a better voice that sang some better wordsI wish I found some chords in an order that is newI wish I didn't have to rhyme every time I sang https://www.you.tube.com/watch?v=pXRviuL6vMY Probabil scriu ca sunt satul pana peste capSa vad atata opulenta crasa pe metru patrat,Parveniti imbracati cu fala cu sau fara scoalaEtaleaza caramizi de cash peste tot prin tara. Fripuristele stau geana sa tina companie,Pentr-un instastory fals la roaba cu sampanieAltii dorm cate 3 pe patul de spital,Pe cand crai de dorobanti dorm zilnic pe cascaval! Note prin cluburi de lux de sute de mii,Note proaste pe la scoala la parinti si la copiiSocietatea e bolnava grav consuma aparenteNu mai gusta arta, gusta cocalari si zdrente! Hey! 16 ani fara permis cu omor din culpaSeara il gasesti in club in mana cu o cupa,Lingaii il pupa-n cur ca ta-su’-i smecher, nu e sfantIn timp ce-o mama plange-ncet langa piatra de mormant! 1 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 7, 2018 Tare melodia lopix. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Tare melodia lopix. Da. Dar supara tare, in general F-Charm face sila celor din "lumea buna"... 1 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 7, 2018 Da. Dar supara tare, in general F-Charm face sila celor din "lumea buna"... Pai.. spune doar lucrurilor pe nume si bine face. Lumea buna.. isi revin ei. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Pai.. spune doar lucrurilor pe nume si bine face. Lumea buna.. isi revin ei. Da, dar cei care isi pastreaza verticalitatea in fata banilor, astazi, sunt... Poate, totusi, viitorul... Desi nu mai am speranta... Te pup ! 1 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 7, 2018 Da, dar cei care isi pastreaza verticalitatea in fata banilor, astazi, sunt... Poate, totusi, viitorul... Desi nu mai am speranta... Te pup ! Eh, oameni si oameni cei mai multi sunt influentati de viata pe care o traiesc, anturaj, familie, etc. Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 7, 2018 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum