Sari la conținut

Fantezii sexuale

Postări Recomandate

• Oras:Buucresti
Postat

Daca iti plac jocurile de rol ... iti propun unul : eu in rolul de mama a prietenului tau, te seduc si te fac dependent de lucruri foarte perverse in pat ...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Roaba galopantă:

În timp ce i-o tragi capră , o apuci de coapse sănătos. Exact în acelaşi timp i-o înfigi în cur până la rădăcină şi îi ridici picioarele în aer. Confuza şi luată prin surprindere, va începe să pedaleze din mâini, ca să îşi scoată mătărânga din bostan, răcnind cât o ţin plămânii. Tu o ţii în continuare sănătos de craci, să nu îi pună în pământ şi o menţii adânc înfiptă, alergând după ea. E lejer, nu scapă, că tu dai din picioare şi ea da din mâini.

• Like 1
Postat

Pot fi bona ta de weekend, daca esti singurel si doresti sa petreci un weekend grozav si pervers. Daca simti nevoia, mai pot chema inca doua bone sexy, sa ni se alature.Vom avea grija de tine ca nimeni altcineva, vom fi atente la nevoile tale si ti le vom satisface, ne vom juca cu tine, asa cum iti place tie. Cu noi, esti pe maini bune.

Vizitator
Postat

Asta DA topic....pacat ca nu prea e ...punctat cum trebuie. Prea puțini useri îl explorează.. .

• Like 1
Postat

Asta DA topic....pacat ca nu prea e ...punctat cum trebuie. Prea puțini useri îl explorează.. .

Pai, despre asta ar trebui sa se vorbeasca pe acest forum ...

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  • Like 11
  • Minus 22
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Graav :))).Tu iti doresti sa fii violata.Daca dormi cum iti dai acordul ca sa-si bage pl in tine?Ii zici in prealabil inainte sa va culcati?

...Si innesuka a zis ca-i place la fel, ca Siana!

Vizitator
Postat

Pai, despre asta ar trebui sa se vorbeasca pe acest forum ...

Cam da...si sa nu ne mai certam,minusam, injuram , jucam fazan etc... doar să facem recenzii , sa dam frau liber fanteziile pe acest topic, adica sa ne simțim bine, frumos???

Cre' ca nu merge! ;)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai bine taran decat disperat, ca tine.

Ce simbolizează imaginea de la avatarul tau?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cam da...si sa nu ne mai certam,minusam, injuram , jucam fazan etc... doar să facem recenzii , sa dam frau liber fanteziile pe acest topic, adica sa ne simțim bine, frumos???

Cre' ca nu merge! ;)

...Si cum faci pentru a nu mai da curs certurilor pe acest forum?
Vizitator
Postat

...Si cum faci pentru a nu mai da curs certurilor pe acest forum?

Ia raspunde-ti tu singura si fa primul pas...ca ai avea ceva provocari ;) ...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ia raspunde-ti tu singura si fa primul pas...ca ai avea ceva provocari ;) ...

Păi...am uitat de la ce mi-a venit întrebarea!

Postat

Fantezia mea este sa racolez o **spam editat** din liceu clasa 10, sa ii promit ca o voi ajuta sa faca bani, ca voi avea grija de ea, sa o fac sa se indragosteasca de mine, sa o fut bine non stop zile, saptamani,luni intregi, apoi sa o pun sa se fute cu altii pe bani, sa faca bani pentru mine in timp ce eu continui sa o fut moka in timpul ei liber, sa o bat ocazional pana o las vanata, sa ma paraseasca si apoi sa se intoarca la mine dupa cativa ani :))

Am glumit nebunilor, nu pun nicio poveste pe cancan, fantezia mea valoreaza cat 10 povesti din alea! Ne vedem in 2019!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fantezia mea este sa racolez o **spam editat** din liceu clasa 10, sa ii promit ca o voi ajuta sa faca bani, ca voi avea grija de ea, sa o fac sa se indragosteasca de mine, sa o fut bine non stop zile, saptamani,luni intregi, apoi sa o pun sa se fute cu altii pe bani, sa faca bani pentru mine in timp ce eu continui sa o fut moka in timpul ei liber, sa o bat ocazional pana o las vanata, sa ma paraseasca si apoi sa se intoarca la mine dupa cativa ani :))

Am glumit nebunilor, nu pun nicio poveste pe cancan, fantezia mea valoreaza cat 10 povesti din alea! Ne vedem in 2019!

...Si tu ce faci până se întoarce la tine?
Vizitator
Postat

Păi...am uitat de la ce mi-a venit întrebarea!

Normal...nu-i bai....stai linistită.

Postat

...Si tu ce faci până se întoarce la tine?

Hmmm, ce as face? As sta cuminte in banca mea ca am probleme cu DIICOT-ul si cu camatarii, si m-as ruga de ea si as plange ca un catelus pana se va intoarce la mine, ai sa razi dar chiar functioneaza, garantez

Postat

...Si innesuka a zis ca-i place la fel, ca Siana!

Este foarte placut sa te linga si sa te ia in baston, prin somn ... bineinteles, cu acordul partenerei. Cat despre viol, mai degraba barbatii viseaza sa fie violati de cat mai multe femei ...

Vizitator dr parnassus
Postat

Cre' ca nu merge! ;)

Functioneaza la "Ce am gatit in ultima vreme" 

:)

Vizitator
Postat

Motivati-ne pecuniar ...

Poate la Buc. sa gasesti ca acolo in filmulet, la Galati iti spun eu: nexam.... Indiferent de... stimulentul material aplicat...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...