cleo21 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2013 Postat Ianuarie 10, 2013 Care o stiti pe asta? Am vorbit cu ea pe facebook, cica sta in vest si se arde rau... dar apoi nu a mai raspuns.. Vreu sa stiu daca aveti un nr de telefon ceva.
microsddd Reputație: 110 Postat Ianuarie 13, 2013 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 13, 2013 Posibil sa fie teapa, nu pare cunoscuta fata.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2013 Postat Ianuarie 13, 2013 Care o stiti pe asta? Am vorbit cu ea pe facebook, cica sta in vest si se arde rau... dar apoi nu a mai raspuns.. Vreu sa stiu daca aveti un nr de telefon ceva. Ce inseamna vest? Vestul tarii?
microsddd Reputație: 110 Postat Ianuarie 13, 2013 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 13, 2013 Cred ca in zona de vest a orasului vrea sa spuna colegul
cleo21 Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Postat Ianuarie 13, 2013 Ce inseamna vest? Vestul tarii?Prietene, aici scrie sectiunea Ploiesti.. asa ca ai pus o intrebare sa te afli in treaba.
ginoxxx Reputație: 11 Postat Februarie 21, 2013 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 21, 2013 confutadoriule daca dai de ea si arata asa sa nu cumva sa nu-i faci o recenzie, te rugam.
futaciosul_adrian Reputație: 11 Postat Mai 5, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 5, 2013 SA NU FIE TEAPA...O AM SI EU PE FACEBOOK...DAR NU RASPUNDE...POATE O FII BAIAT..CU CONT DE FATA
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum