Sari la conținut

Lavinia Tattoo 0734085639

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Avea Lavinia o colega cand a aparut aici pe forum prima oara daca nu ma insel. Nu i mai retin numele dar stiu ca lucra pe 100 cu 150 si isi punea poze si cu fata. Avea locatia pe emil bota parca. Se retrasese pt o perioada de timp dar pana la urma nu a mai revenit. Mai stie cineva ceva de ea?

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Avea Lavinia o colega cand a aparut aici pe forum prima oara daca nu ma insel. Nu i mai retin numele dar stiu ca lucra pe 100 cu 150 si isi punea poze si cu fata. Avea locatia pe emil bota parca. Se retrasese pt o perioada de timp dar pana la urma nu a mai revenit. Mai stie cineva ceva de ea?

Anemona de la Top!

Dai o bere cand ai timp !

Sanatate .

• Like 2
Postat

Anemona de la Top!

Dai o bere cand ai timp !

Sanatate .

Merci de intentie dar nu e ea ca dadeam si o lada. :)) e posibil sa nu fie vorba de ea.
Postat

O chema Alexa pe colega ,nu sunt sigur daca este Anemona. O sa incerc sa ajung zilele urmatoare pe la anemona si o sa va spun daca este una si aceeas

• Like 1
  • Minus 1
Postat

O chema Alexa pe colega ,nu sunt sigur daca este Anemona. O sa incerc sa ajung zilele urmatoare pe la anemona si o sa va spun daca este una si aceeas

Exact. Alexa o chema. Mi am adus aminte. A disparut cu promisiunea ca se intoarce repede dar a trecut juma de an. Avea preturi decente si facea treaba buna din ce spuneau colegii.
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...