mariusm Reputație: 109 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 30, 2017 A fost careva?
euspuntot Reputație: 100 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 30, 2017 am fost eu is 2 fete de etnienu am stat nu din cauza ca is tiganci ci datorita faptului ca la telefon promit multe si la fata locului aia nu face aia te costa in pluspacat una dintre ele e frumoasa si arata chiar bineacum vezi tudaca vrei un fast fuck merge 1
mariusm Reputație: 109 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Autor Postat Octombrie 30, 2017 Multumesc,imi era suspect cu atatea numere de telefon
nonelarai Reputație: 24 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 6, 2017 As completa recenzia. Dornic de un masaj am sunat. Trebuie sa corectez adresa este la nr. 44 deasupra fast food Spartan. Asa cum a zis colegul, sunt 3 fete toate de etnie dar una din ele este tanara 22 de ani si are un corp ff frumos. Poti sa bagi de vina la sani ca sunt naturali si nu ff mari... celelalte sunt micute si plinute... toate sunt vechi in meserie. Acuma despre actiune. Am solicitat masaj am primit masaj la 4 maini contra a 200 de lei jumatate de ora. Iar la final funalizare manuala. Nici nu am solicitat altceva ca nu am vrut. Mi-a placut la corp fata aia de aia am ramas. Din pacate are probleme cu atitudinea si pe fatza eu se vede ca este fff sictirita. Dar am povestit una alta si a fost Ok. Daca fata ar avea parte de educatie la cum arata la corp si cu un pic de aranjat la fatza ar ajunge departe... asa munceste pentru chirie...Deci note:Corp : 9 slim cu carne tareAtitudune : 7Gfe: 7-8 devine prieteniasa dupa ce incepi sa vbOp, NP, ON - nu stiu ca nu am vrut.Halat - 200 lei masaj la 4 maini ( a ajutat o colega care avea si forta...) finalizare manuala. Durata: 55 minute door to door din care 35-40 de minute masaj in rest dus inainte dus dupa... cu acelasi prosop. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum