boieru Reputație: -378 Postat Ianuarie 10, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Ianuarie 10, 2013 tanara....20 ani,1.62....50 kg...bruneta,,,senzuala,,,,ofer masaj cu finalizare garantata,,,te astept l mine!!
bazdkiii Reputație: 497 Postat Ianuarie 10, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Ianuarie 10, 2013 sta pe dimitrie gusti. masaj oral normal totul protejat 150 ron,mi se pare. masaj si oral(protejat) 100 de ron, lucreaza pana la 10-11...
barbat matur Reputație: 242 Postat Ianuarie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:in zona cluj Telefon: [email protected] Oras:in zona cluj Postat Ianuarie 11, 2013 Parca recunosc pozele damezeicu siguranta nu are 20 de ani ci undeva spre 30 cred
pandacul Reputație: 8 Postat Februarie 21, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 21, 2013 Am incercat in cateva zile sa dau de ea. La primul numar raspunde doar mesageria, la al doilea da respins automat, iar la al treilea raspunde un barbat. Nu m-am gandit sa stau de vorba cu el.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum