Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 In aceasta seara am fost sunata de catre acest numar si amenintata cum ca sunt baietii pe urmele mele, nu cunosc posesorul acestui numar de telefon,insa as dori sa stiu in coasta cui stau si dc. Am o banuiala cum ca ar fi MIKY77. Pana la cearta cu acest user nu am fost sunata si amenintata de catre nimeni. Doresc sa stiu motivul care sta la baza acestei amenintari. 34 5
deltones Reputație: 406 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 foloseste truecaller , 4 3
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 este numar nou nu imi da nimic 32 5
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 31, 2017 Vindea știuleți fierți și copți in ... Hambar! 9 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 Adica este numar la cartela.... 1 6
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2017 poponarul a dezactivat cartela ,urat sa ameninti o femeie 9 15
stefan51 Reputație: -454 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 Andreea, poti pune mesajul aici! In felul asta esti credibila. Daca este miki limaxul nu o sa se lase, el este genul de psihopat care o sa cumpere inca 20 de cartele doar ca sa te necajeasca pe tine. Eu zic sa te calmezi si sa nu iei in serios amenintarile, miki limaxul este genul de om care nu are bani nici pentru o calatorie cu tramvaiul, genul care fumeaza chistoacele gasite pe trotuar. Numai gura este de el. 4 8
deltones Reputație: 406 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 Andreea, poti pune mesajul aici! In felul asta esti credibila. Daca este miki limaxul nu o sa se lase, el este genul de psihopat care o sa cumpere inca 20 de cartele doar ca sa te necajeasca pe tine. Eu zic sa te calmezi si sa nu iei in serios amenintarile, miki limaxul este genul de om care nu are bani nici pentru o calatorie cu tramvaiul, genul care fumeaza chistoacele gasite pe trotuar. Numai gura este de el.Nu trebuie sa fie credibila pe site ,ci trebuie sa duca la politie cu inregistrarea, ca nu site-ul ia masuri cu dezaxatul padurar . 4 3
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 Aici nu este vorba de frica ca nu suntem in jungla amazoniana sa ne ferim de hiene,pur si simplu e vorba de gest in sine.Cum sa suni o femeie si sa o ameninti cum poti decadea in asa hal?II stau in coasta? I-am luat painea de la gura s-au ce? 32 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 Nu stiu cine a putut face asa ceva si oricum nu conteaza cine, Miky, Basescu, Tony Blair, Iliescu, Fane Spoitoru sau Papa de la Roma.... Important este ca oricine a facut asa ceva este o persoana fara inima si fara suflet. Cum sa fii atat de odios si lipsit de orice sentimente si virtuti incat sa ajungi sa ameninti o femeie !!!??? :no2 :( 5
stefan51 Reputație: -454 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 Hai ma, suntem pe nimfomane.com! Parca?! Lopix, trezeste-te, in jurul tau colcaie de peștișori si de femei abuzate. Ce a facut miki limaxul sau ORICINE, cum ai scris tu, este parfum de tei. 2 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 Hai ma, suntem pe nimfomane.com! Parca?! Lopix, trezeste-te in jurul tau colcaie de peștișori si de femei abuzate. Ce a facut miki limaxul sau ORICINE, cum ai scris tu, este parfum de tei.Da, din pacate, se pare ca ai dreptate...
pierd timp Reputație: -20 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Here. And There. Oras:Here. And There. Postat Octombrie 31, 2017 Nu stiu cine a putut face asa ceva si oricum nu conteaza cine, Miky, Basescu, Tony Blair, Iliescu, Fane Spoitoru sau Papa de la Roma.... Important este ca oricine a facut asa ceva este o persoana fara inima si fara suflet. Cum sa fii atat de odios si lipsit de orice sentimente si virtuti incat sa ajungi sa ameninti o femeie !!!??? :no2 :no2 :no2 :( :( E putin nepotrivit sa vorbesti despre "inima", "suflet" sau "sentimente" pe acest forum.La fel cum deschiderea unui topic pe acest subiect este complet inutila din punct de vedere al consecintelor. La fel cum spunea cineva mai sus, solutia este plangerea la Politie. Daca i-a trimis si vreun SMS cu amenintari, avem de-a face cu un caz relativ simplu. Iar daca individul a cumparat cartela recent, sunt sanse sa fie identificat mult mai rapid in functie de locul de unde a achizionat-o si de metoda de plata. 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2017 E putin nepotrivit sa vorbesti despre "inima", "suflet" sau "sentimente" pe acest forum.La fel cum deschiderea unui topic pe acest subiect este complet inutila din punct de vedere al consecintelor. La fel cum spunea cineva mai sus, solutia este plangerea la Politie. Daca i-a trimis si vreun SMS cu amenintari, avem de-a face cu un caz relativ simplu. Iar daca individul a cumparat cartela recent, sunt sanse sa fie identificat mult mai rapid in functie de locul de unde a achizionat-o si de metoda de plata.istoricul apelurilor si sms-utilor o sa il dea de gol... ca nu cred ca a folosit cartela doar pentru apelul acela. Parerea mea :hihat 1
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2017 istoricul apelurilor si sms-utilor o sa il dea de gol... ca nu cred ca a folosit cartela doar pentru apelul acela. Parerea mea :hihatDaca are istoric 6 15
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 31, 2017 Ia auzi bai IQ19,ce pula mea te faci handicapatule, deja apelul dat pe acest număr a fost localizat, cică într-un loc cu mult soare, in mijlocul furtunii și al furtunii ... adică la ospiciu unde îți este locul. Ce ai făcut bai poponarule, ai venit in București? 10 8
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2017 Daca are istoric valoarea creditului scade pe baza apelurilor si al sms -urilor. In caz de contestare a valorii consumate se pastreaza istoricul pentru viitoare justificari. Doar in cazul in care a existat doar acel apel nu exista decat o inregistrare in istoric. Haisam avea cartele cu care facea doar un singur apel s apoi le arunca ... si tot l-au prins 1 6
pierd timp Reputație: -20 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Here. And There. Oras:Here. And There. Postat Octombrie 31, 2017 istoricul apelurilor si sms-utilor o sa il dea de gol... ca nu cred ca a folosit cartela doar pentru apelul acela. Parerea mea :hihat Perfect posibil, nu am de unde sti si nici nu as vrea sa speculez.Ideea de baza e ca respectivul este, probabil, un imbecil care nu are nici cea mai vaga idee cat de usor poate fi identificat si constrans sa suporte consecintele actiunilor lui. 1 1
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 31, 2017 Am si eu unul de verificat ))) 1
mihaitgv Reputație: -312 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 31, 2017 ines ala este nr meu ))))))))))
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 31, 2017 ines ala este nr meu :))))))))))) 1
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 31, 2017 🙂 1
mihaitgv Reputație: -312 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 31, 2017 acu sunt curios ce expresii avea ))))))))) 1 6
pierd timp Reputație: -20 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Here. And There. Oras:Here. And There. Postat Octombrie 31, 2017 Am si eu unul de verificat :)))) Din nou: nu acesta este locul potrivit pentru astfel de discutii.Fa plangere la Politie, amenintarile cu moartea sunt tratate cu seriozitate maxima. Cu atat mai mult in cazuri ca al tau, unde - prin prisma activitatii tale - unei persoane cu intentii criminale i-ar fi extrem de usor sa te intalneasca. E adevarat ca marea majoritate a amenintarilor cu moartea nu sunt duse la indeplinire (din fericire!), dar cine iti poate garanta ca cel care te-a amenintat pe tine nu este un dezaxat care va incerca sa-si tina cuvantul? 2 1
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 31, 2017 Din nou: nu acesta este locul potrivit pentru astfel de discutii.Fa plangere la Politie, amenintarile cu moartea sunt tratate cu seriozitate maxima. Cu atat mai mult in cazuri ca al tau, unde - prin prisma activitatii tale - unei persoane cu intentii criminale i-ar fi extrem de usor sa te intalneasca. E adevarat ca marea majoritate a amenintarilor cu moartea nu sunt duse la indeplinire (din fericire!), dar cine iti poate garanta ca cel care te-a amenintat pe tine nu este un dezaxat care va incerca sa-si tina cuvantul?A fost scuturat de mult:) domnulCredeam ca gasesc si eu poza cu el :)))))) 1
Postări Recomandate