mihaitgv Reputație: -312 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 31, 2017 ines ala este nr meu :))))))))))) daca aflu cine este ...faci cinste ? 1 6
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 31, 2017 daca aflu cine este ...faci cinste ?Pai nu mai este de vreo luna jumate :))) dar eu nu am apucat sa-l vad 1
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 31, 2017 Ok. Eu parasesc aceasta sectiune:) D&G 1
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2017 bucatariee te-ai strofocat mult pana tia cacat mintea aia ingusta asemenea tampenie?ce ai zis tu daca tot te-a amenintat miki, hai sa caut si eu ceva,prost esti ma,nici consiliul suprem al pulii mele nu te mai crede doar te baga asa in seama ca sa il ataci pe mikisa ma pis pe tine de poponar 8 15
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 Ideea este ca cel care a facut acest gest e un Barbat cu PARFUM DE FEMEIE clar. Chiar crede ca facand acest gest rezolva ceva,hai sa fim seriosi cine se mai sperie in ziua de azi de o amenintare. Nu m-am speriat ca ma amenintat, m-a deranjat gestul care la facut,adica el se vede barbat cu pasarica sa inteleg 35 6
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2017 sa te fut curvoiule :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 nici sa injuri nu sti lache ce esti 8 15
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 sa te fut curvoiuleAi si tu acelesi probleme mentale ca si miky? 32 5
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2017 stii se spune si nu mai rade ca prostu ca nu-i rasul taueu nu injur idioti ca tineo programare la Lilisor cand imi faci si mietie pot sa-ti fac curu si gura zdrente :laugh2 :laugh2 :laugh2 7 15
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 31, 2017 Mikyduta,ai ridicat stacheta si ai trecut la manevre marca Betty,telefoane de amenintare??? 5 11
procurorul1 Reputație: 688 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 Ai si tu acelesi probleme mentale ca si miky? Pana la urma ce user este ? Miky ?Vad ca nu a zis nimic in apararea lui. 2 2
procurorul1 Reputație: 688 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 Mikyduta,ai ridicat stacheta si ai trecut la manevre marca Betty,telefoane de amenintare??? Halucinant parinte, ia luat Betty mintile.Nu ma asteptam la asa ceva. 2 2
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 31, 2017 Halucinant parinte, ia luat Betty mintile.Nu ma asteptam la asa ceva.Dragostea e oarba. :pope 5 10
miky 77 Reputație: 32 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 1, 2017 Recunosc ca eu am sunat si imi cer scuze.Va rog sa ma intelegeti,am cedat psihic,nu am mai rezistat umilintelor.Mi-ati luat toate punctisoarele mele,care erau mandria mea.Cat sa mai rezist si eu...cat? Spuneti voi cat sa mai rezist? 3 2
miky 77 Reputație: 32 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 1, 2017 Sa stiti ca nu ma intereseaza punctele de reputatie.Eu mi-am dat 30 de mii de puncte dupa cele 6 clone doar asa de plictiseala,dar sa stiti ca nu mai intereseaza.Vorbesc serios,chiar nu ma intereseaza punctele de reputatie.Serios chiar nu mint.Aoleuuuuuu mama mea! Punctisoarele mele unde s-au dus....De ce m-ati parasit si m-ati lasat singur... 2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 1, 2017 Ce faci BUBULE (LIVIULE) stergi ce am scris ? 4 17
miky 77 Reputație: 32 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 1, 2017 Scuze,am avut o cadere psihica. 3 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 1, 2017 Ideea este ca cel care a facut acest gest e un Barbat cu PARFUM DE FEMEIE clar. Chiar crede ca facand acest gest rezolva ceva,hai sa fim seriosi cine se mai sperie in ziua de azi de o amenintare. Nu m-am speriat ca ma amenintat, m-a deranjat gestul care la facut,adica el se vede barbat cu pasarica sa inteleg Cum sa te sune tocmai acum cineva cand de 6 luni de cand ti-a facut LIVIU cont aici nu te suna nici dracu' ?Uite aici si confirmarea vsv de ce ai scris in primul post"Pana acum nu am fost sunata de catre nimeni. " Mai degraba cred ca a vrut cineva sa comande o SHAORMA CU DE TOATE , cu livrare la domiciliu https://olumemicamicadetot.files.wordpress.com/2009/02/shaorma.gif Ba , CINESTIE , tu esti ma ? Ce ma pacalisi , futu-ti nasul ala de Pinochio. :) Nu stiu cine a putut face asa ceva si oricum nu conteaza cine, Miky, Basescu, Tony Blair, Iliescu, Fane Spoitoru sau Papa de la Roma.... Important este ca oricine a facut asa ceva este o persoana fara inima si fara suflet. Cum sa fii atat de odios si lipsit de orice sentimente si virtuti incat sa ajungi sa ameninti o femeie !!!??? :no2 :no2 :no2 :( :( Cum se face , Lopixe , ca mereu pui botul la vrajeli d'astea marca CINESTIE .. Te rog frumos.... :no2Na , prostule , ca a ramas :laugh2bucatariee te-ai strofocat mult pana tia cacat mintea aia ingusta asemenea tampenie?ce ai zis tu daca tot te-a amenintat miki, hai sa caut si eu ceva,prost esti ma,nici consiliul suprem al pulii mele nu te mai crede doar te baga asa in seama ca sa il ataci pe miki Il foloseste ptr. Punctele de reputatie pe care le foloseste de pe contul BUBU sa para mai multi oligofreni , o tentatativa de bucatar proxenet , de sacrificiu :) PS: Apropo de asta , nu-mi place SHAORMA , deci nu mananc asa ceva. :kotzen Concluzia o trageti voi . ;) 7 18
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2017 Postat Noiembrie 1, 2017 adevarul ca la cata idiotenie zace in neuronul tau atrofiat logic ca sti doar sa arunci cu vorbe in stanga si in dreapta.ZDREANTA esti tu prin prisma vorbelor care iti ies din viermele de creier pe cale de putrefractie . Atat te duce capul ce pretentii sa avem de la tine,urlii ca milogul dupa puncte toata ziua deschizi stiri ale zilei te vezi si un mare moderator de stiri este?Cine mai da un ban pe tine esti un nimic de om, un caracter infect si jegos. Ma suni ca sa ce ? Plangi ca ti-am luat puncte s-au ca am tupeu sa sar la gatul tau? Nu crezi ca rabdarea unui om are si ea o limita,dar te-am lasat sa ma tot jignesti am tacut nu ti-am zis nimic dar vad ca tu zaci in continuare intr-o prostie si dementa de nedescris IDIOTULE . PROSTUL FORUMULUI ai ajuns . Bataia de joc a acestui forum aia esti ,te vezi vreo mare vedeta este? Nu m-am retras ca nu am clienti IDIOTULE nu am mai vrut sa postez din cauza idiotenie ce urla in tine si nu avea rost sa imi bat capul cu un idiot ca tine 31 5
Postări Recomandate