Sari la conținut

ajutat-l pe stelica dima

Postări Recomandate

Vizitator borfas
Reputație: 0

Te bucuri  guvidane :)  Esti inca un caras scapat de fraieri :) :animal_fish: :animal_fish: :animal_fish: :animal_fish: :animal_fish:

Te invit amice sa postezi o singura recenzie de a mea prin care poti sa demonstrezi ca sunt guvide.

Se pare ca nu ai citit postearea mea unde spun ca mi se rupe daca ma banezi iar. Esti liber sa te muncesti sa dai rating negativ.

De curiozitate cam cat dureaza ca sa dai rating negativ pana bulesti un user ? Cumva 2 ore minim ? :))))))

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/12/BradshawOMG.gif

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot

... Esti liber sa te muncesti sa dai rating negativ.

De curiozitate cam cat dureaza ca sa dai rating negativ pana bulesti un user ? Cumva 2 ore minim ? :))))))

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/12/BradshawOMG.gif

Mai întâi trebuie să aibe un număr suficient de postări pe care să le depuncteze. Și aici, dacă lucrați cu cap, îl faceți.

Link spre comentariu

Pentru mine, acțiunea lui m-a ajutat. Cum Constanța nu e o zonă unde să ajung, nu am citit dar acum am descoperit o comunitate închegată cum nu mai vezi în altă parte.

Da, au dispărut conturi, posibil să mai dispară dar prin acțiunea lui va făcut un grup și mai unit.

• Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu

Încă ceva, ieri a dispărut perioada de SP la contul sulla felix care avea suficiente postări ca să-l banez.

Azi a expirat SP și pentru jolly joker, ultima lui acțiune a fost să mă depuncteze. În curând va dispărea facilitatea și pentru contul obiectiv și să vedem când expiră red-minus care e ultimul cont activat.

Prin urmare, acum e nevoit să cheltuie niște bani dacă vrea să continue. Indiferent dacă continuă sau nu, e perdant, fie financiar, fie în acțiune.

• Like 4
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau

Te bucuri  guvidane :)  Esti inca un caras scapat de fraieri :) :animal_fish: :animal_fish: :animal_fish: :animal_fish: :animal_fish:

Ai ramas faa lovele amice?

Uite eu am niste “bani de seminte” azi si ma duc sa fut ceva frumos ;) tu, stai linistit, baga banii in forum si fa o labuță calduță acasa ;)

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

si latul se tot stringe in jurul beregatilor pungasilor misei  care si-au cheltuit banii de porc de craciun pe conturi vip si acum n-au nici sa-si cumpere lemne , de foc, de cosciug , tamiie ,alea alea, ma apuca diareea gindindu-ma la starea de jalnicie in care incearca sa supravietuiasca .

nebunia n-are masura pentru stirpituri si viermi putreziti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...