kataklysm Reputație: 399 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Burgundia Oras:Burgundia Postat Noiembrie 1, 2017 http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/drumul-taberei-hanul-drumetului-momente-de-relaxare-alaturi-de-o-domnisoara_45121231.html?l=33fccc55790262ea355e5dcf02a83431 Fidelitatea, potrivit unor sondaje de opinie strict confidenţiale, este contul secret al ocaziilor ratate. Asadar, in sex cine nu risca admira pe altul. Am sunat la acest numar insa nu mi-a raspuns. Dupa 10 minute sunt sunat si chiar insistent inapoi. Pe mine acest lucru nu m-a deranjat si am raspuns, insa ar putea fi ca semn de intrebare pentru alti tovarasi de aici. Voce calda, calma in care esenta nu statea neaparat in cuvante, ci in tonul cu care erau rostite acele cuvinte. Ca sa nu ma amorteasca lipsa de curiozitate, am facut repede deplasarea ajungand la intersectia dintre 1 Mai/Sibiu, urcand 5 etaje la un bloc stradal. Sunt multe poze si linkuri cu acest numar de telefon dar eu cred ca adresa care am postat-o ar avea pozele cele mai realiste. Cristina arata bine ptr o zona prafuita in asteptarea unui metrou deja ruginit. Este inalta, ochii negri, parul roscat inchis. Desi pare robusta ,inaltimea sa si forma sanilor mari si tari, ce se lasa cuprinsi fara retineri te face sa treci cu vederea aproape orice. Este din zona Moldovei, mutata de nicio saptamana. 70 de Sidexi am lasat pe un colt al mesei si in timpul unei socializari simple am inceput sa ma dezbrac. Ea deja facuse asta si ma astepta intinsa intr-un pat mare curat,primitor ca si aparatamentul dealtfel. Lucreaza protejat cu totul insa ai card de acces in toate odaile. Unghiile lungi date cu oja visinie precum si felul in care a invelit microfonul de la SanRemo, a facut sa vina rapid vara in corpul meu. Buzele groase cu un contur mare de culoare inchisa a facut priza cu organul iar unghiile au trecut la prăȘit pe zonele mele adiacente. Mi-a placut! Am incercat un doggy, insa dorinta arzatoare era sa o mai ascult la proba orala si sa o laud ca este singura din clasa asta curata la unghii si la batista. Cristina simte cand melodia ta este spre final si insista cu ochii spre tine lasand sa se vada dorinta de a simti pulsatiile finale in analizatorul ei gustativ Cred ca am stat 20 minute insa nu pare genul de a te grabi. Raport calitate-pret as putea spune ca aici se merita dat un saLut. Nu am vazut baia dar la cum arata apartamentul nu cred sa fi avut vreo problema. Parerea mea este ca acest film mai merita vazut odata si voi lua bilet poposind in toate zonele de a(b)ces. Stima! 10
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 1, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 1, 2017 Interesant. Like, din ...parti, puncte!
eryk205 Reputație: 144 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Noiembrie 1, 2017 https://nimfomane.com/forum/topic/100926-0747646749-drumul-taberei-70-fin/
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 1, 2017 https://nimfomane.com/forum/topic/100926-0747646749-drumul-taberei-70-fin/Exact! Bravo! Nu recomand decat daca nu ati vazut pzd de 3 luni!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum