Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Postat Mai 25, 2018 Disponibila ... cu niste mici schimbari ..pupici Preturile si servicile!! 150 Fin 250 Ora -sarut frantuzesc -oral protejat/neprotejat -finalizare orala - finalizare corporala - sex intre sani -sex normal protejat
carbone77 Reputație: 615 Postat Mai 25, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 25, 2018 Ce modificari spontane :no2 Macar baga'le si tu la inceput de saptamana (de luni)Tocmai astazi cand mi-a trecut prin cap sa iti fac o vizita te-ai gandit la schimbari. 3
Administrator pisicuts Reputație: 114542 Postat Mai 27, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 27, 2018 felicitari pentru promovare Claudia! 2
drradu Reputație: 199 Postat Mai 27, 2018 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Mai 27, 2018 Felicitări Claudia! 2
raluca_vip Reputație: 28958 Postat Mai 27, 2018 Telefon: 0 730 744 218 Oras:București Telefon: 0 730 744 218 Oras:București Postat Mai 27, 2018 Felicitari pentru promovare ;) 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Mai 27, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 27, 2018 Felicitari! Sper sa ramai aceeasi fata pe care o stiam pana acum! :* 1
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 28, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 28, 2018 Bravo domnisoara! Felicitari! ;)
talibanu Reputație: 9739 Postat Mai 29, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Mai 29, 2018 Da da daaaaaaaaa pt oralul ala si serviciile prestate de aceasta domnisoara, chiar merita la top ;) 4
claudiu4sex Reputație: 188 Postat Mai 30, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 30, 2018 Bravo ! Meritai demult pozitia asta ... :clapp
edyxon Reputație: 28 Postat Mai 30, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2018 Felicitari pt pozitia de top. Cu ajustarea de pret , insa , s-ar putea sa-ti mai triezi din clienti ...La aceiasi bani s-ar putea ca unii s-o prefere pe vecina ta Crissu ... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Am reusit sa trec pragul frumoasei Claudia. Programarea am stabilit-o prin sms, foarte prietenoasa si joviala dra. Locatia : un apartament mai vechi, decent, care ii asigura toate conditiile pentru munca de zi cu zi. Nota : 9Igiena 9+: papuci de casa, gel de dus, prosop mare, curat. Nu ii dau 10 pentru ca la apa de gura nu avea pahare de unica folosinta. Igiena personala impecabila. Oral :9+ ...ii place sa ofere acest serviciu, de aceea a reusit sa ma satisfaca deplin la prima finalizare, cu CIM. Normal 9 : schimbat doua pozitii favorite, geme frumos, dar privelistea cu fundul brazilian pus la bataie a fost piesa de rezistenta :) ..am finalizat fara probleme si a doua oara, pentru ca dra Claudia l-a incins pe soldatel cu o noua repriza de sex oral la care el a raspuns foarte incantat si prompt :) Claudia este o persoana deosebita, foarte sociabila, empatica, foarte atenta la dorintele clientului, mereu zambitoare. :) ca si corp ii dau un 9+ subiectiv :), este inaltuta, peste 1.70 cm, are niste picioare foarte frumoase, un fund demential, frumoasa la chip, iar sanii se imbina perfect cu trupul din dotare :) Pentru o ora, ne-am simtit bine impreuna, am achitat 250 de lei, vorba altor forumisti , "foarte bine investiti" :) Voi reveni cu mare drag de fiecare data cand timpul si conditiile imi vor permite. Te pup cu mult drag, ca dorul este din oficiu ! :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum