MPutero Reputație: 0 Postat August 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 6 Din ce văd Dya e o fată mișto și atunci când e prezentă are agendă ful. Eu unu am să o trec la "trebuie", am să fac tot ce e posibil să o cunosc. Pup Dya😘 1 1 1 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat August 7 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat August 7 Am revenit. Dar mâine dimineață voi răspunde la mesaje, rog sa nu uitați de timpul de răspundere. Voi fi disponibila pana Sambata seara.🥰 Preturile si serviciile!! 200(1fin ) 30 min 400 (2 fin ) 60 min 600 ( 2 fin+masaj ) 90 min -fk ( la alegerea mea în funcție de compatibilitate) -sărutări pe corp -oral protejat/ neprotejat - finalizare corporala -finalizare orala -sex normal protejat -accept diferite pozitii( in funcție de marime) -accept in diferite camere( dormitor,living,hol) Deplasări doar la cunoscuți 700 de lei ora Preturile sunt pentru timpul de când se întra în casa pana se iese! 1 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8 Partajează Postat August 8 Acum 16 ore, Dya578 a spus: Am revenit. Dar mâine dimineață voi răspunde la mesaje, rog sa nu uitați de timpul de răspundere. Voi fi disponibila pana Sambata seara.🥰 Preturile si serviciile!! 200(1fin ) 30 min 400 (2 fin ) 60 min 600 ( 2 fin+masaj ) 90 min -fk ( la alegerea mea în funcție de compatibilitate) -sărutări pe corp -oral protejat/ neprotejat - finalizare corporala -finalizare orala -sex normal protejat -accept diferite pozitii( in funcție de marime) -accept in diferite camere( dormitor,living,hol) Deplasări doar la cunoscuți 700 de lei ora Preturile sunt pentru timpul de când se întra în casa pana se iese! Pe cât de neasteptată a fost întalnirea, pe atat de intensă si memorabilă! Claudia m-a îngenuncheat din nou si urcat cu capul în nori! Bine ai revenit Claudia! 😘 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat August 9 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat August 9 Disponibila . Ieri nu am ajuns, și toate mesajele care le-am primit în ultimele zile le-am pierdut, va rog sa îmi scrieți iar🥰 1 4 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat August 10 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat August 10 Bună dimineața 😇😇 Indisponibila. Nu mai răspund la mesaje. Anunț când revin🥰🥰 Weekend plăcut! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum