alsahia Reputație: 2731 Postat August 14, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat August 14, 2019 mai labilule psihic pana acum va plangeati ca nu pune lumea recenzii , ca nu face recomandari. acum cand face, nu sunt pe gustul tau. inca un motiv ptr care e numai vrajba pe aici.Dau cu minus, ca tot zicea cineva de găini fără cap și poate asa îți intra si soarele unde îți dorești. Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat August 14, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat August 14, 2019 Și totuși hai sa nu stricam topicul fetei!Peace Link spre comentariu
aslpls1 Reputație: 90 Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Am fost ieri la claudia iar sica fost bine bine. cel putin cu mine e maxima.. de oral nu mai zic. Cel mai tare mi se pare 2 Link spre comentariu
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Pupici Link spre comentariu
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Pupici Link spre comentariu
ayan24 Reputație: 67 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Claudia, mai lucrezi? De cateva zile incerc sa te prind.... 1 Link spre comentariu
vaporeanul Reputație: 423 Postat Septembrie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 3, 2019 daca nu aveti senzatia aia dimineata cand va treziti si va uitati ... "ba am futut un baietel" ... tipa e maxima la oral... si se misca destul de bine si deasupra :) va salut,Vaporeanul 1 1 Link spre comentariu
nutaku Reputație: 98 Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 daca nu aveti senzatia aia dimineata cand va treziti si va uitati ... "ba am futut un baietel" ... tipa e maxima la oral... si se misca destul de bine si deasupra :) va salut,VaporeanulDa nu i-o creste parul?Sa vedem atunci ce mai comentam. Link spre comentariu
namsutien Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Ce se intampla cu domnisoara Claudia? De 2 saptamani nu reusesc sa iau legatura cu ea nici la telefon nici prin sms.Vad ca nici pe forum nu prea este activa. Link spre comentariu
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Ce se intampla cu domnisoara Claudia? De 2 saptamani nu reusesc sa iau legatura cu ea nici la telefon nici prin sms.Vad ca nici pe forum nu prea este activa. Bună... Sunt activa.. Doar ca nu aici.. Mai insista sau lasa-mi un mesaj în cât timp sa te contactez eu. Te pup Link spre comentariu
aslpls1 Reputație: 90 Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Am fost eu azi la claudia! Am dat destul de greu si eu de ea dar am reusit! Succes!!! 1 Link spre comentariu
Vizitator danydelmar79 Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Buna dimineata, servicii si tarife actualizate? Link spre comentariu
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Preturile si servicile!! 150 Fin 250 Ora -sarut frantuzesc -oral protejat/neprotejat -finalizare orala - finalizare corporala - sex intre sani -sex normal protejat In cazul in care nu răspund la telefon puteti trimite un mesaj in care specificati timpul in care va pot deranja inapoi. Nu am o zi libera fixa.. Lucrez si in weed-kend. Locatia in zona Icil ..pe Stefan cel mare langa Aldo. Link spre comentariu
victorinho Reputație: 34 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Ba baieti.... Ba baieti.... Incredibila fata... Hard soft ce vrei.... Multumesc claudya! 1 Link spre comentariu
jumpbeak Reputație: 80 Postat Octombrie 17, 2019 Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Fata este super tare,dar nu prea vrea să mai vb.cu noi pe forum.Eu rămîn client fidel în continuarea. 1 Link spre comentariu
georgevalentin1989 Reputație: -1 Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Mai stie cineva ceva de Claudia? Mai activeaza? Link spre comentariu
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Activează, avea anunt în weekend Link spre comentariu
aslpls1 Reputație: 90 Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Am fost eu luni la ea. Daca nu va raspunde lasati un mesaj ca o sa va raspunda. Link spre comentariu
aslpls1 Reputație: 90 Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Miercuri am fost... am incurcat:)) Link spre comentariu
dulce88 Reputație: 2 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Buna ziua bifat si eu la Claudia,amabila,serioasa,prietenoasa o femeie de nota 10 O fata draguta,sociabila,nu te grabeste,experienta placuta. Locatie:9 tot ce trebuie pt futut,gasit usor loc de parcare Gfe:9,am avut cu cine sa vorbesc Oral: 10 cu felicitările de rigoare super bine facut Halat:15 De revenit:Da,cand o prind libera 100% recomand 1 Link spre comentariu
namsutien Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Greu e de gasit, de cateva luni de zile tot incerc sa dau de ea, dar fsra succes.Dupa fiecare telefon i-am lasat si un mesaj.Nici la mesaje nu am primit raspuns.Poate e problema la mesajele mele dar n-am cum sa aflu daca nu potnsa dau de ea.Cerc vicios :)) Link spre comentariu
gigel265 Reputație: 94 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Dacă scrii clar în mesaj ce vrei fata răspunde întotdeauna.Evident trebuie să-i spui în cât timp poate raspunde Link spre comentariu
aslpls1 Reputație: 90 Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 Corect.. eu 99% din datile cand am dat de ea a fost prin mesaj si e f simplu.. succes Link spre comentariu
namsutien Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2019 Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 Dupa fiecare apel am trimis si mesaj.Cred ca am trimis 20 mesaje la care nu am primit raspuns. Ma rog... Link spre comentariu
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2019 Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 Dupa fiecare apel am trimis si mesaj.Cred ca am trimis 20 mesaje la care nu am primit raspuns. Ma rog... Bună. . Trimite-mi te rog un mesaj în care sa specifici numele de pe acest forum. Sa vedem care e problema ☺ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum