alibaba6918 Reputație: 445 Postat Ianuarie 12, 2018 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Postat Ianuarie 12, 2018 Ce program ai in weekend?Ca nu mai ai whatsapp😞
mansteel Reputație: 113 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Salut,astăzi am ajuns din nou la Claudia si am petrecut cu această superbă domnișoară una din cele mai frumoase clipe si momente alături de ea. Sincer cuvintele sunt de prisos,un comportament ireproșabil,de revenit de fiecare data. Claudia multumesc pentru tot,Te pup o seara frumoasa si noapte bună!!!!!!! 1
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Salut,astăzi am ajuns din nou la Claudia si am petrecut cu această superbă domnișoară una din cele mai frumoase clipe si momente alături de ea. Sincer cuvintele sunt de prisos,un comportament ireproșabil,de revenit de fiecare data. Claudia multumesc pentru tot,Te pup o seara frumoasa si noapte bună!!!!!!!Ma bucur ca te-ai simtit bine alaturi de mine.. si te mai astept. Te pup
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Ce program ai in weekend?Ca nu mai ai whatsappMomentan nu mai folosesc whatsapp ... voi raspunde doar la telefon si mesaje. Programul va incepe dupa ora 11 00 si voi sta mai tarziu.. voi anunta in fiecare zi cand incep . Pupici
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Care ar fi tarifele pt deplasare Dya?250 lei nr.. 450 ora ... pupici
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Momentan voi lua o pauza. Voi reveni mai tarziu dupa ora 23 00 si voi sta pana spre dimineata.. pupici
alibaba6918 Reputație: 445 Postat Ianuarie 12, 2018 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Postat Ianuarie 12, 2018 Mai baga si tu niste postari sa ai si tu PM 3
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 12, 2018 Mai baga si tu niste postari sa ai si tu PMii mai trebuie 56 de postari,o nimica toata :) 1
alibaba6918 Reputație: 445 Postat Ianuarie 12, 2018 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Postat Ianuarie 12, 2018 ii mai trebuie 56 de postari,o nimica toata :)Întocmai 3
password Reputație: 128 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 12, 2018 Bai fata e super ok am.fost si eu de vro 2 ori si se implica in tot si mai ales este respectoasa si atenta la detalii geme un pic mai mult decat trebuie simplu defect ii urez succes si ca note 10 pe linie Apropo ai schimbat nr ca te caut de vro 2 zile si imi zice ca ai tel.inchis
ayan24 Reputație: 67 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 13, 2018 Claudia este o fata minunata, cu fiecare vizita facuta parca o simt mai apropiata, poate este si normal, ne cunoastem mai bine.Despre ultima actiune, ce pot sa va zic, decat 10 pe linie, poate doar un pic exagereaza cu gemetele, in rest de revenit. Si locatia imi place mai mult decat anterioara, este o zona mai linistita.Sper sa activeze o perioada cat mai indelungata in zona si sa nu se indrepte spre alte taramuri sau sa se lase. Pupici Claudia si astept sa te revad cat mai curand.
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 Bai fata e super ok am.fost si eu de vro 2 ori si se implica in tot si mai ales este respectoasa si atenta la detalii geme un pic mai mult decat trebuie simplu defect ii urez succes si ca note 10 pe linie Apropo ai schimbat nr ca te caut de vro 2 zile si imi zice ca ai tel.inchisBunaa... nu am schimbat numarul. Cand nu lucrez il inchid. Pup
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 Claudia este o fata minunata, cu fiecare vizita facuta parca o simt mai apropiata, poate este si normal, ne cunoastem mai bine.Despre ultima actiune, ce pot sa va zic, decat 10 pe linie, poate doar un pic exagereaza cu gemetele, in rest de revenit. Si locatia imi place mai mult decat anterioara, este o zona mai linistita.Sper sa activeze o perioada cat mai indelungata in zona si sa nu se indrepte spre alte taramuri sau sa se lase. Pupici Claudia si astept sa te revad cat mai curand.Nu am ganduri de plecare, iar in locatia pe care o am momentan,voi sta pe termen lung.. in legatura cu gemetele.. am citit des despre ele.. nu exagerez,doar ca atunci cand ma simt bine, tip putin mai mult decat ar trebui
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 Nu e vorba ca tipi sau urli, măcar de ai face asta...Gemetele sunt gemete, nu se aud tare, insa sunt cam dezacordate fata de acțiune... adică de restul orchestrei. 3
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 Nu e vorba ca tipi sau urli, măcar de ai face asta...Gemetele sunt gemete, nu se aud tare, insa sunt cam dezacordate fata de acțiune... adică de restul orchestrei.Voi fi mai atenta
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 13, 2018 vin sa-ti testez gemetele !!!!!!
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 vin sa-ti testez gemetele !!!!!! Te astept
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 Te asteptfata, footjob ai in oferta :)
wolf007 Reputație: 498 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 Buna Claudia, poate faci o vizita si pe la Alba Iulia......ducem lipsa de fete ca tine. ms
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2018 Postat Ianuarie 14, 2018 fata, footjob ai in oferta :)Nu !! Dar am putea incerca
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2018 Postat Ianuarie 14, 2018 Buna Claudia, poate faci o vizita si pe la Alba Iulia......ducem lipsa de fete ca tine. msBunaa !! Poate pe viitor voi face o vizita !! Nu am ajuns niciodata acolo,as fi curioasa sa vizitez locuri noi
alibaba6918 Reputație: 445 Postat Ianuarie 14, 2018 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Postat Ianuarie 14, 2018 Bunaa !! Poate pe viitor voi face o vizita !! Nu am ajuns niciodata acolo,as fi curioasa sa vizitez locuri noiAlba iulia este frumoasa (mai ales cetatea) dar recomand sa rămâi aici macar pana ajung sa te vizitez si eu macar odata.PS apropo, maine cum lucrezi? 4
wolf007 Reputație: 498 Postat Ianuarie 14, 2018 Postat Ianuarie 14, 2018 Asa e, oras mic dar frumos.........asa ca .........o vacanta e binevenita!!!!!!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum