Sari la conținut

Claudya - 0739821271

Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

• Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta
Postat

Ce program ai in weekend?

Ca nu mai ai whatsapp😞

Postat

Salut,astăzi am ajuns din nou la Claudia si am petrecut cu această superbă domnișoară una din cele mai frumoase clipe si momente alături de ea. Sincer cuvintele sunt de prisos,un comportament ireproșabil,de revenit de fiecare data. Claudia multumesc pentru tot,Te pup o seara frumoasa si noapte bună!!!!!!!

• Like 1
Vizitator clau dya
Reputație: 0
Postat

Salut,astăzi am ajuns din nou la Claudia si am petrecut cu această superbă domnișoară una din cele mai frumoase clipe si momente alături de ea. Sincer cuvintele sunt de prisos,un comportament ireproșabil,de revenit de fiecare data. Claudia multumesc pentru tot,Te pup o seara frumoasa si noapte bună!!!!!!!

Ma bucur ca te-ai simtit bine alaturi de mine.. si te mai astept. Te pup

Vizitator clau dya
Postat

Ce program ai in weekend?

Ca nu mai ai whatsapp

Momentan nu mai folosesc whatsapp ... voi raspunde doar la telefon si mesaje. Programul va incepe dupa ora 11 00 si voi sta mai tarziu.. voi anunta in fiecare zi cand incep . Pupici
Vizitator clau dya
Postat

Care ar fi tarifele pt deplasare Dya?

250 lei nr.. 450 ora ... pupici

Vizitator clau dya
Postat

Momentan voi lua o pauza. Voi reveni mai tarziu dupa ora 23 00 si voi sta pana spre dimineata.. pupici

Postat

Mai baga si tu niste postari sa ai si tu PM

• Like 3
Postat

ii mai trebuie 56 de postari,o nimica toata :)

Întocmai
  • Like 3
Postat

Bai fata e super ok am.fost si eu de vro 2 ori si se implica in tot si mai ales este respectoasa si atenta la detalii geme un pic mai mult decat trebuie simplu defect ii urez succes si ca note 10 pe linie

Apropo ai schimbat nr ca te caut de vro 2 zile si imi zice ca ai tel.inchis

Postat

Claudia este o fata minunata, cu fiecare vizita facuta parca o simt mai apropiata, poate este si normal, ne cunoastem mai bine.

Despre ultima actiune, ce pot sa va zic, decat 10 pe linie, poate doar un pic exagereaza cu gemetele, in rest de revenit.

Si locatia imi place mai mult decat anterioara, este o zona mai linistita.

Sper sa activeze o perioada cat mai indelungata in zona si sa nu se indrepte spre alte taramuri sau sa se lase.

Pupici Claudia si astept sa te revad cat mai curand.

Vizitator clau dya
Postat

Bai fata e super ok am.fost si eu de vro 2 ori si se implica in tot si mai ales este respectoasa si atenta la detalii geme un pic mai mult decat trebuie simplu defect ii urez succes si ca note 10 pe linie

Apropo ai schimbat nr ca te caut de vro 2 zile si imi zice ca ai tel.inchis

Bunaa... nu am schimbat numarul. Cand nu lucrez il inchid. Pup
Vizitator clau dya
Postat

Claudia este o fata minunata, cu fiecare vizita facuta parca o simt mai apropiata, poate este si normal, ne cunoastem mai bine.

Despre ultima actiune, ce pot sa va zic, decat 10 pe linie, poate doar un pic exagereaza cu gemetele, in rest de revenit.

Si locatia imi place mai mult decat anterioara, este o zona mai linistita.

Sper sa activeze o perioada cat mai indelungata in zona si sa nu se indrepte spre alte taramuri sau sa se lase.

Pupici Claudia si astept sa te revad cat mai curand.

Nu am ganduri de plecare, iar in locatia pe care o am momentan,voi sta pe termen lung.. in legatura cu gemetele.. am citit des despre ele.. nu exagerez,doar ca atunci cand ma simt bine, tip putin mai mult decat ar trebui
Vizitator guru_
Postat

Nu e vorba ca tipi sau urli, măcar de ai face asta...

Gemetele sunt gemete, nu se aud tare, insa sunt cam dezacordate fata de acțiune... adică de restul orchestrei.

• Like 3
Vizitator clau dya
Postat

Disponibila pupici

Vizitator clau dya
Postat

Nu e vorba ca tipi sau urli, măcar de ai face asta...

Gemetele sunt gemete, nu se aud tare, insa sunt cam dezacordate fata de acțiune... adică de restul orchestrei.

Voi fi mai atenta
Vizitator clau dya
Postat

vin sa-ti testez gemetele !!!!!!

Te astept
Vizitator cenzurat
Postat

Te astept

fata, footjob ai in oferta :)

Vizitator clau dya
Postat

Disponibila pupici

Vizitator clau dya
Postat

fata, footjob ai in oferta :)

Nu !! Dar am putea incerca

Vizitator clau dya
Postat

Buna Claudia, poate faci o vizita si pe la Alba Iulia......ducem lipsa de fete ca tine. ms

Bunaa !! Poate pe viitor voi face o vizita !! Nu am ajuns niciodata acolo,as fi curioasa sa vizitez locuri noi

Postat

Bunaa !! Poate pe viitor voi face o vizita !! Nu am ajuns niciodata acolo,as fi curioasa sa vizitez locuri noi

Alba iulia este frumoasa (mai ales cetatea) dar recomand sa rămâi aici macar pana ajung sa te vizitez si eu macar odata.

PS apropo, maine cum lucrezi?

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...