AMC75 Reputație: 40 Postat Iunie 7, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 7, 2023 La 06.06.2023 la 14:09, Dya578 a spus: Disponibila pana la 20 30 🥰🥰 Superba Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat Iunie 16, 2023 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Iunie 16, 2023 Disponibila pana la 20 30 🥰🥰 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat Iunie 17, 2023 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Iunie 17, 2023 Disponibila pana la 20 30 🥰🥰 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat Iunie 23, 2023 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Iunie 23, 2023 Disponibila pana la 20 30 🥰 1 6 Link spre comentariu
deltatulcea Reputație: 14 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat Iunie 23, 2023 Salutare fac și eu prima recenzie asa ca dacă sunt greșeli sa ma scuzați va rog Vizitat domnișoara acum ceva timp Locație în apropiere de city Servicii 10+(doar oral normal nu am apucat ,face un oral demențial sau poate nu am mai avut eu parte de un oral asa bun) Tarif 200 lei Cu mare drag as reveni dar nu ne-am sincronizat în ultimul timp 3 2 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat Iunie 24, 2023 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Iunie 24, 2023 Disponibila pana la 21 00 🥰🥰 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat Iunie 26, 2023 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Iunie 26, 2023 Disponibila pana la 21 00🥰🥰 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat Iunie 28, 2023 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Iunie 28, 2023 Disponibila pana la 21 00 🥰 5 Link spre comentariu
Tawayaccount Reputație: 52 Postat Iunie 28, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 28, 2023 6 hours ago, Dya578 said: Disponibila pana la 21 00 🥰 Salutare tuturor. Inainte sa incep recenzia, un cuvant inainte care cred ca are un sens mai incolo : 1. Nu obisnuiesc sa platesc pentru servicii din astea. N-o sa intru in detalii, insa dupa o lunga perioada foarte grea din viata mea in care am ramas cu niste sechele, deocamdata nu pot interactiona cu femei, pe nici un plan. Nu e problema de fizic, ci de "mental". Asa ca m-am hotarat ca e timpul sa incerc sa ies incet-incet din starea asta si sa "interactionez". Din moment ce social inca nu pot, am zis sa incep cu inceputul. Basic. Nu stiu cum sunteti voi, insa eu in nici un caz nu pot sa fut mecanic si doar atat, fara o urma de nimic altceva. Si mai ales daca femeia nu-mi place absolut deloc. Am tot citit diferite recenzii pe aici si e ceva ce nu inteleg, si anume de ce ramaneti de la bun inceput la fete care nu va plac? Inainte sa apelez la Claudia sau sa aflu de forumul asta cred ca am sunat la cel putin 20 de numere de pe publi(fara nici o exagerare aici), si m-am dus. Si n-am avut nici o rusine sa le zic in fata ca pozele sunt false si n-au nici o treaba cu realitatea, sau ca e mizerie peste tot, sau pur si simplu nu-mi place de ea. Ori ca in loc sa vorbeasca cu mine tot raspunde la mesaje si telefoane si etc. Ati prins ideea. Poate oi fi eu mai pretentios, insa daca a fost ceva, orice, ce nu mi-a convenit si mi-a dat o stare naspa...am plecat. Fratilor, nu va convine ceva, plecati si gata, care e problema ? De ce sa stai, sa pleci dezamagit si cu banii aruncati? Adica cum dracu' sa raman la una care arata de parca e veriga lipsa dintre oameni si maimute, pe jos calc pe gandaci, si direct din usa ma ia cu "sper ca-ti dai drumu repede ca-mi vine cineva in juma de ora"..? Poate am exagerat (doar un pic) insa asa e. 2. E prima recenzie pentru mine la asa ceva, incerc sa fiu cat mai corect : Locatia : 10/10. Usor de ajuns, locuri de parcare. Apartament frumos si modern, luna de curatenie. Chiar luna. Prosoape normale si de unica folosinta, cum vrei. Pana si pe pat foloseste un cearceaf de unica folosinta. Eu sunt un pic maniac cu curatenia si igiena personala, deci un mare plus. Better safe, than sorry 4ever. Atitudine : 9/10. Subiectiv, bineinteles. Lucrez mult cu oameni, am terminat si psihologia. Da, e o atitudine "lucrata si construita", profesionista as putea spune, insa intr-un sens bun. Vorbareata, deschide subiecte, pune intrebari. Nici un moment de stanjeneala si tacere din aia ciudata. De asemenea i-am pus o mie de intrebari, din pura curiozitate, la care mi-a raspuns. Te destinde si te pregateste. Corp : 8/10. Sani naturali, plini. Carne tare, fund misto. Acum depinde de fiecare, insa comparand cu ce am mai vazut de pe Publi ar fi meritat probabil 10. Am dat 8 pentru ca inevitabil compar cu ceea ce am trait eu in viata personala si poate nu e tipul meu preferat de corp. Aia e, subiectiv ca n-am cum altfel. Actiunea : 9/10. Recunosc ca oralul ala e bun de tot. Pare ca ii place cu adevarat sa faca asta, iar daca nu-i place si e din nou o atitudine "lucrata si construita" atunci cu siguranta m-a pacalit. La normal, au fost doar 2 pozitii, ea deasupra si eu deasupra. Are o tehnica misto de a te "strange" pentru a o simti mai bine. Nu pot sa judec placerea ei personala si nici n-am asemenea asteptari. Pana la urma e un job pentru ea. Probabil ca orgoliul fiecaruia din noi ne zice :"am s-o fut atat de bine ca data viitoare o sa ma cheme ea pe mine, moca". Mi se pare pueril. Insa n-am simtit pentru nici o clipa ca ar fi deranjata de ceva si nici n-am vazut-o sa numere absenta muste pe tavan. Doar am sesizat cand a obosit ea deasupra (probabil ca nici macar nu mi-ar fi zis) si am cerut eu sa schimbam pozitia. GFE . Aici nu dau nota pentru ca efectiv habar n-am. E mult prea subiectiv si depinde de asteptarile fiecaruia. Daca te astepti sa-ti zica "esti cel mai tare, esti cel mai mare, acum tine-ma in brate"...ai probleme la mansarda mai mari chiar ca ale mele. Iar nota ar fi 1/10. Daca insa ai asteptari de " bai...am chef sa petrec o ora cu o tipa placuta cu care am si ce vorbi si nu cu o curva" atunci nota e 10/10. In rest aici cititi si printre randuri. Alte detalii : - FK-nu am incercat, nu am cerut, nu am avut asteptari. - Nu i-am cerut sa-i fac oral, deci n-am nota sau comentarii aici. - Nu am cerut alte servicii. Acum realizez ca am uitat un punct : Igiena : 10/10. N-am simtit nimic altceva decat un miros de parfum placut venind din partea ei. Si in general curatenie peste tot acolo in apartament si atentie la detalii de genul asta. Daca ai pe cineva acasa, s-ar putea sa vrei sa faci un dus dupa, pentru ca inca persista parfumul ei pe mine acum. La mine nu e problema deci nu-mi bat capul. Am achitat 300 pentru o ora, insa nu cred ca am stat atat. Pentru mine a fost un fel de "a incerca marea cu degetul" dupa o perioada despre care nu voi intra in detalii. Daca e de revenit ? Daca eu, care sunt fucked up complet, as reveni, sansele mari sunt sa vrei si tu. Iti recomand doar sa incerci sa vorbesti cu ea normal, precum o tipa pe care doar ce ai cunoscut-o, sa nu o privesti ca pe carne de tun (chiar nu e ) si sa ai respect pentru tine, in primul rand. E doar un pret pe care il achiti pentru un serviciu, care, dupa cate am realizat, e cu mult peste ce se ofera pe aici. Ca si incheiere : Am vazut ca se poarta mult hate pe-aici. Deci ma astept la tot felul de comentarii aiurea. Daca cineva de bun simt are intrebari de bun simt, le voi raspunde. In rest, daca esti hater conspirationist aiurea...: coaie e lumea plina de din astia, chiar vrei sa le ingrosi randurile ? Va salut. 11 2 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2124 Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 17 minutes ago, Tawayaccount said: Salutare tuturor. Inainte sa incep recenzia, un cuvant inainte care cred ca are un sens mai incolo : 1. Nu obisnuiesc sa platesc pentru servicii din astea. N-o sa intru in detalii, insa dupa o lunga perioada foarte grea din viata mea in care am ramas cu niste sechele, deocamdata nu pot interactiona cu femei, pe nici un plan. Nu e problema de fizic, ci de "mental". Asa ca m-am hotarat ca e timpul sa incerc sa ies incet-incet din starea asta si sa "interactionez". Din moment ce social inca nu pot, am zis sa incep cu inceputul. Basic. Nu stiu cum sunteti voi, insa eu in nici un caz nu pot sa fut mecanic si doar atat, fara o urma de nimic altceva. Si mai ales daca femeia nu-mi place absolut deloc. Am tot citit diferite recenzii pe aici si e ceva ce nu inteleg, si anume de ce ramaneti de la bun inceput la fete care nu va plac? Inainte sa apelez la Claudia sau sa aflu de forumul asta cred ca am sunat la cel putin 20 de numere de pe publi(fara nici o exagerare aici), si m-am dus. Si n-am avut nici o rusine sa le zic in fata ca pozele sunt false si n-au nici o treaba cu realitatea, sau ca e mizerie peste tot, sau pur si simplu nu-mi place de ea. Ori ca in loc sa vorbeasca cu mine tot raspunde la mesaje si telefoane si etc. Ati prins ideea. Poate oi fi eu mai pretentios, insa daca a fost ceva, orice, ce nu mi-a convenit si mi-a dat o stare naspa...am plecat. Fratilor, nu va convine ceva, plecati si gata, care e problema ? De ce sa stai, sa pleci dezamagit si cu banii aruncati? Adica cum dracu' sa raman la una care arata de parca e veriga lipsa dintre oameni si maimute, pe jos calc pe gandaci, si direct din usa ma ia cu "sper ca-ti dai drumu repede ca-mi vine cineva in juma de ora"..? Poate am exagerat (doar un pic) insa asa e. 2. E prima recenzie pentru mine la asa ceva, incerc sa fiu cat mai corect : Locatia : 10/10. Usor de ajuns, locuri de parcare. Apartament frumos si modern, luna de curatenie. Chiar luna. Prosoape normale si de unica folosinta, cum vrei. Pana si pe pat foloseste un cearceaf de unica folosinta. Eu sunt un pic maniac cu curatenia si igiena personala, deci un mare plus. Better safe, than sorry 4ever. Atitudine : 9/10. Subiectiv, bineinteles. Lucrez mult cu oameni, am terminat si psihologia. Da, e o atitudine "lucrata si construita", profesionista as putea spune, insa intr-un sens bun. Vorbareata, deschide subiecte, pune intrebari. Nici un moment de stanjeneala si tacere din aia ciudata. De asemenea i-am pus o mie de intrebari, din pura curiozitate, la care mi-a raspuns. Te destinde si te pregateste. Corp : 8/10. Sani naturali, plini. Carne tare, fund misto. Acum depinde de fiecare, insa comparand cu ce am mai vazut de pe Publi ar fi meritat probabil 10. Am dat 8 pentru ca inevitabil compar cu ceea ce am trait eu in viata personala si poate nu e tipul meu preferat de corp. Aia e, subiectiv ca n-am cum altfel. Actiunea : 9/10. Recunosc ca oralul ala e bun de tot. Pare ca ii place cu adevarat sa faca asta, iar daca nu-i place si e din nou o atitudine "lucrata si construita" atunci cu siguranta m-a pacalit. La normal, au fost doar 2 pozitii, ea deasupra si eu deasupra. Are o tehnica misto de a te "strange" pentru a o simti mai bine. Nu pot sa judec placerea ei personala si nici n-am asemenea asteptari. Pana la urma e un job pentru ea. Probabil ca orgoliul fiecaruia din noi ne zice :"am s-o fut atat de bine ca data viitoare o sa ma cheme ea pe mine, moca". Mi se pare pueril. Insa n-am simtit pentru nici o clipa ca ar fi deranjata de ceva si nici n-am vazut-o sa numere absenta muste pe tavan. Doar am sesizat cand a obosit ea deasupra (probabil ca nici macar nu mi-ar fi zis) si am cerut eu sa schimbam pozitia. GFE . Aici nu dau nota pentru ca efectiv habar n-am. E mult prea subiectiv si depinde de asteptarile fiecaruia. Daca te astepti sa-ti zica "esti cel mai tare, esti cel mai mare, acum tine-ma in brate"...ai probleme la mansarda mai mari chiar ca ale mele. Iar nota ar fi 1/10. Daca insa ai asteptari de " bai...am chef sa petrec o ora cu o tipa placuta cu care am si ce vorbi si nu cu o curva" atunci nota e 10/10. In rest aici cititi si printre randuri. Alte detalii : - FK-nu am incercat, nu am cerut, nu am avut asteptari. - Nu i-am cerut sa-i fac oral, deci n-am nota sau comentarii aici. - Nu am cerut alte servicii. Acum realizez ca am uitat un punct : Igiena : 10/10. N-am simtit nimic altceva decat un miros de parfum placut venind din partea ei. Si in general curatenie peste tot acolo in apartament si atentie la detalii de genul asta. Daca ai pe cineva acasa, s-ar putea sa vrei sa faci un dus dupa, pentru ca inca persista parfumul ei pe mine acum. La mine nu e problema deci nu-mi bat capul. Am achitat 300 pentru o ora, insa nu cred ca am stat atat. Pentru mine a fost un fel de "a incerca marea cu degetul" dupa o perioada despre care nu voi intra in detalii. Daca e de revenit ? Daca eu, care sunt fucked up complet, as reveni, sansele mari sunt sa vrei si tu. Iti recomand doar sa incerci sa vorbesti cu ea normal, precum o tipa pe care doar ce ai cunoscut-o, sa nu o privesti ca pe carne de tun (chiar nu e ) si sa ai respect pentru tine, in primul rand. E doar un pret pe care il achiti pentru un serviciu, care, dupa cate am realizat, e cu mult peste ce se ofera pe aici. Ca si incheiere : Am vazut ca se poarta mult hate pe-aici. Deci ma astept la tot felul de comentarii aiurea. Daca cineva de bun simt are intrebari de bun simt, le voi raspunde. In rest, daca esti hater conspirationist aiurea...: coaie e lumea plina de din astia, chiar vrei sa le ingrosi randurile ? Va salut. De ce sa te astepti la hate cand nu ai motive? Atat eu, cat si altii , pot aprecia o recenzie. Toate recenziile vor fi intr-un fel sau altul subiective. Vechea poveste cu gusturile si vechea vorba care spune ca nu toate sunt pt toti si nu toti pt toate. La cat mai multe experiente la fel de bune si cat mai putine experiente nereusite. 1 Link spre comentariu
Tawayaccount Reputație: 52 Postat Iunie 28, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 28, 2023 Ai dreptate. Ms Link spre comentariu
MikeyM Reputație: 14 Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 E, nu am vorbele la mine ca dl de mai sus dar cred ca m-am îndrăgostit. Am urmarit forumul de cand am stiut ca o sa trec prin CT si era prima pe lista mea. Problema este ca mi-a raspuns abia pe seara cand nu mai aveam sperante. Am insistat să merg si a fost cea mai buna decizie de azi. Locatia - zona Ciy/Filicori. O grămadă de locuri de parcare gratis ca se lucreaza. Contact: I-am scris pe wapp si am avut norocul sa imi raspunda. Dupa indicatiile de rigoare, ajuns la locatie. Apartament renovat si foarte curat. Făcut cunostiinta si trecut in bucatarie la socializat. Nu sunt genul care socializeaza usor, dar cu ea a venit natural si usor, m-am surpins pe mine. Dupa am trecut in dormitor, eu venind proaspăt dusat de la hotel. Aici m-a susprins, a pus lenjerie nouă de fata cu mine. Ne-am dezbracat pentru actiune iar cand am vazut-o (avea un halat la inceput) am fost erect instant. Are fix constituția care îmi place mie cel mai mult. Nici nu stiam de unde sa incep, as fi lins-o si in fund daca m-ar fi lasat. Din fericire a facut ea primul pas cu mangaieri si sarutari pe corp coborand incet spre soldatel pe care l-a luat incet pe tot. Si de aici a inceput nebunia, si din stanga si din dreapta si head si deep si bijuterii si saliva si tot. Nefiind in stare de inca un nr n-am vrut sa o las pana la capat la on desi aveam in plan cim asa ca am trecut la np cu fk, intai lot apoi misionar cand a obosit. La LOT ii simteam miscarile pana in radacina iar imaginea era fenomenală. La misionar a inceput sa dea contre si sa faca grimase de orgasm ca m-a adus repede la extaz si am capitulat, cu mare, mare tristete. Chiar am fost dezamăgit ca s-a terminat. M-a tinut strans in brate pana am vrut eu sa ma ridic, nu am fost grabit sub nicio forma. Dupa am mai petrecut ceva timp la socializare. Note GFE 10+, e ca iubita aiare care inca te doreste ON 10+, a fost o lupta cu mine sa nu termin NP 10, nu conteaza ca obosește repede la LOT, daia suntem 2 acolo Cadoul 300h, care include FK si CIM De revenit? Mi-as face abonament sau as lua-o acasa de tot.. 7 2 Link spre comentariu
AMC75 Reputație: 40 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 12 ore, Tawayaccount a spus: Salutare tuturor. Inainte sa incep recenzia, un cuvant inainte care cred ca are un sens mai incolo : 1. Nu obisnuiesc sa platesc pentru servicii din astea. N-o sa intru in detalii, insa dupa o lunga perioada foarte grea din viata mea in care am ramas cu niste sechele, deocamdata nu pot interactiona cu femei, pe nici un plan. Nu e problema de fizic, ci de "mental". Asa ca m-am hotarat ca e timpul sa incerc sa ies incet-incet din starea asta si sa "interactionez". Din moment ce social inca nu pot, am zis sa incep cu inceputul. Basic. Nu stiu cum sunteti voi, insa eu in nici un caz nu pot sa fut mecanic si doar atat, fara o urma de nimic altceva. Si mai ales daca femeia nu-mi place absolut deloc. Am tot citit diferite recenzii pe aici si e ceva ce nu inteleg, si anume de ce ramaneti de la bun inceput la fete care nu va plac? Inainte sa apelez la Claudia sau sa aflu de forumul asta cred ca am sunat la cel putin 20 de numere de pe publi(fara nici o exagerare aici), si m-am dus. Si n-am avut nici o rusine sa le zic in fata ca pozele sunt false si n-au nici o treaba cu realitatea, sau ca e mizerie peste tot, sau pur si simplu nu-mi place de ea. Ori ca in loc sa vorbeasca cu mine tot raspunde la mesaje si telefoane si etc. Ati prins ideea. Poate oi fi eu mai pretentios, insa daca a fost ceva, orice, ce nu mi-a convenit si mi-a dat o stare naspa...am plecat. Fratilor, nu va convine ceva, plecati si gata, care e problema ? De ce sa stai, sa pleci dezamagit si cu banii aruncati? Adica cum dracu' sa raman la una care arata de parca e veriga lipsa dintre oameni si maimute, pe jos calc pe gandaci, si direct din usa ma ia cu "sper ca-ti dai drumu repede ca-mi vine cineva in juma de ora"..? Poate am exagerat (doar un pic) insa asa e. 2. E prima recenzie pentru mine la asa ceva, incerc sa fiu cat mai corect : Locatia : 10/10. Usor de ajuns, locuri de parcare. Apartament frumos si modern, luna de curatenie. Chiar luna. Prosoape normale si de unica folosinta, cum vrei. Pana si pe pat foloseste un cearceaf de unica folosinta. Eu sunt un pic maniac cu curatenia si igiena personala, deci un mare plus. Better safe, than sorry 4ever. Atitudine : 9/10. Subiectiv, bineinteles. Lucrez mult cu oameni, am terminat si psihologia. Da, e o atitudine "lucrata si construita", profesionista as putea spune, insa intr-un sens bun. Vorbareata, deschide subiecte, pune intrebari. Nici un moment de stanjeneala si tacere din aia ciudata. De asemenea i-am pus o mie de intrebari, din pura curiozitate, la care mi-a raspuns. Te destinde si te pregateste. Corp : 8/10. Sani naturali, plini. Carne tare, fund misto. Acum depinde de fiecare, insa comparand cu ce am mai vazut de pe Publi ar fi meritat probabil 10. Am dat 8 pentru ca inevitabil compar cu ceea ce am trait eu in viata personala si poate nu e tipul meu preferat de corp. Aia e, subiectiv ca n-am cum altfel. Actiunea : 9/10. Recunosc ca oralul ala e bun de tot. Pare ca ii place cu adevarat sa faca asta, iar daca nu-i place si e din nou o atitudine "lucrata si construita" atunci cu siguranta m-a pacalit. La normal, au fost doar 2 pozitii, ea deasupra si eu deasupra. Are o tehnica misto de a te "strange" pentru a o simti mai bine. Nu pot sa judec placerea ei personala si nici n-am asemenea asteptari. Pana la urma e un job pentru ea. Probabil ca orgoliul fiecaruia din noi ne zice :"am s-o fut atat de bine ca data viitoare o sa ma cheme ea pe mine, moca". Mi se pare pueril. Insa n-am simtit pentru nici o clipa ca ar fi deranjata de ceva si nici n-am vazut-o sa numere absenta muste pe tavan. Doar am sesizat cand a obosit ea deasupra (probabil ca nici macar nu mi-ar fi zis) si am cerut eu sa schimbam pozitia. GFE . Aici nu dau nota pentru ca efectiv habar n-am. E mult prea subiectiv si depinde de asteptarile fiecaruia. Daca te astepti sa-ti zica "esti cel mai tare, esti cel mai mare, acum tine-ma in brate"...ai probleme la mansarda mai mari chiar ca ale mele. Iar nota ar fi 1/10. Daca insa ai asteptari de " bai...am chef sa petrec o ora cu o tipa placuta cu care am si ce vorbi si nu cu o curva" atunci nota e 10/10. In rest aici cititi si printre randuri. Alte detalii : - FK-nu am incercat, nu am cerut, nu am avut asteptari. - Nu i-am cerut sa-i fac oral, deci n-am nota sau comentarii aici. - Nu am cerut alte servicii. Acum realizez ca am uitat un punct : Igiena : 10/10. N-am simtit nimic altceva decat un miros de parfum placut venind din partea ei. Si in general curatenie peste tot acolo in apartament si atentie la detalii de genul asta. Daca ai pe cineva acasa, s-ar putea sa vrei sa faci un dus dupa, pentru ca inca persista parfumul ei pe mine acum. La mine nu e problema deci nu-mi bat capul. Am achitat 300 pentru o ora, insa nu cred ca am stat atat. Pentru mine a fost un fel de "a incerca marea cu degetul" dupa o perioada despre care nu voi intra in detalii. Daca e de revenit ? Daca eu, care sunt fucked up complet, as reveni, sansele mari sunt sa vrei si tu. Iti recomand doar sa incerci sa vorbesti cu ea normal, precum o tipa pe care doar ce ai cunoscut-o, sa nu o privesti ca pe carne de tun (chiar nu e ) si sa ai respect pentru tine, in primul rand. E doar un pret pe care il achiti pentru un serviciu, care, dupa cate am realizat, e cu mult peste ce se ofera pe aici. Ca si incheiere : Am vazut ca se poarta mult hate pe-aici. Deci ma astept la tot felul de comentarii aiurea. Daca cineva de bun simt are intrebari de bun simt, le voi raspunde. In rest, daca esti hater conspirationist aiurea...: coaie e lumea plina de din astia, chiar vrei sa le ingrosi randurile ? Va salut. Sincer...cea mai misto recenzie....m-am simtit ca in clasa a 8-a cand ne dadea de citit pe vara povesti,bravo men...frumos. 1 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat Iulie 1, 2023 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Iulie 1, 2023 Disponibila pana la 21 00🥰🥰 1 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat Iulie 5, 2023 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Iulie 5, 2023 Disponibila 🥰🥰 1 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat Iulie 6, 2023 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Iulie 6, 2023 Disponibila 🥰🥰 Link spre comentariu
orange30 Reputație: 31 Postat Iulie 10, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iulie 10, 2023 Buna Buna, azi lucrezi???😘😘😘 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat Iulie 11, 2023 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Iulie 11, 2023 Disponibila 🥰🥰 Link spre comentariu
steelboy_dexter Reputație: 1483 Postat Iulie 12, 2023 Oras:HELL Oras:HELL Partajează Postat Iulie 12, 2023 Azi ești disponibilă Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2124 Postat Iulie 12, 2023 Partajează Postat Iulie 12, 2023 22 minutes ago, steelboy_dexter said: Azi ești disponibilă De regula nu o gasesti la ora asta. In cel mai bun caz dupa ora 12-13. Chiar si ora 12-13 este raritate. 1 Link spre comentariu
skippy7419 Reputație: 96 Postat Iulie 12, 2023 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Iulie 12, 2023 3 hours ago, Orb1t said: De regula nu o gasesti la ora asta. In cel mai bun caz dupa ora 12-13. Chiar si ora 12-13 este raritate. Mda, nu prea e pentru cei mai matinali asa....😒 1 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat Iulie 12, 2023 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Iulie 12, 2023 Disponibila 🥰🥰 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2124 Postat Iulie 12, 2023 Partajează Postat Iulie 12, 2023 1 hour ago, skippy7419 said: Mda, nu prea e pentru cei mai matinali asa....😒 Stie ca daca vine mai devreme, o caut. 😂 1 Link spre comentariu
Dya578 Reputație: 731 Postat Iulie 15, 2023 Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0739821271 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Iulie 15, 2023 Disponibila 🥰🥰 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2124 Postat Iulie 15, 2023 Partajează Postat Iulie 15, 2023 On 7/12/2023 at 3:31 PM, Orb1t said: Stie ca daca vine mai devreme, o caut. 😂 De asta nu vine mai devreme. 🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum