Sari la conținut

Alt topic de scandal

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Vai pula voastra...mai aveti si timp sa futeti?

Mă!

Voi nu stiti să faceti distinctia dintre o masturbare pe care v-o faceti de care iti intrați pe forum...si o discutie avuta cu oamenii care-s pe-aci!? Pentru voi o laba e tot una cu gestul de a purta o discuție, săracitilor de duh ce sunteți!?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Adica cum, este posibil ca eu, vreodata in viata asta, sa fi dat limbi unui prezervativ ?

Aidepulamea, ma las de limbi :(

Ia si de la mine...sex protejat! 😅post-143417-0-71794200-1509643017_thumb.jpg
  • Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Mă!

Voi nu stiti să faceti distinctia dintre o masturbare pe care v-o faceti de care iti intrați pe forum...si o discutie avuta cu oamenii care-s pe-aci!? Pentru voi o laba e tot una cu gestul de a purta o discuție, săracitilor de duh ce sunteți!?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu vreau sa pronunț cu vulgaritate in limbaj anumite treburi, dar imi revine in memorie o intalnire avuta in urma cu cateva zile si in care mi-a atras melodia aceasta in mod special atenția... Dar problema e ca nu mai stiu cu cine eram, ca in ziua aceea am fost cu un plus de insatietate pentru bărbat in sine. Chiar imi aduc aminte ca intr-o intalnire, un bărbat m-a intrebat daca ii permit sa vina cu încă doi prieteni la urmatoarea intalnire...si el sa privească. Sper sa fie serios...ca pe mine ma atrage ideea.

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu

Hello!

:)

Trebuie afirmat, de la bun inceput, ca poza cu fasolarul a fost postata, pentru prima data, de unul din joistii lu' peste prajit, ceea ce spune multe despre picon, daca o persoana cu care ai stat la masa te dezgusta de o asemenea maniera, incat iti pune moaca pe forum.

Apoi...Oricine ofera sex neprotejat trebuie blamat.

Insa, pentru a risioi dintre nelamuriri, pana la hepatita C, trebuie ss contractezi virusul hepatic C, care , pana de vreo 2 ani, a fost imbatabil.

Nu mai este cazul.Noile medicamente elimina virusul totalmente.Asadar, picon mananca rahat.Adica meniul casei/zilei.

Apoi, cu baile lui de multime, hai sa fim seriosi.Sa te trezesti la 4-5 dimineata, dupa 4 ore de somn, si sa injuri o femeie, mai rau decat un birjar, daca nu e paranoia + ura, atunci e lingerism colateral-comandat.

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Deja m-am pronuntat asupra acestui subiect cand aveam vechiul cont si am spus cum se procedeaza in cazul de suspiciuni... rezultatul il cunosti.

PS: chestia cu hepatia C nu o stiu din media ci chiar de la o persoana bolnava ce a apelat la acest tratament.

Sa inteleg ca acum poti merge linistit la o prostituata care are hepatita C,pentru ca exista un tratament foarte costisitor,care se face intr-un timp indelungat si cu efecte secundare foarte nasoale.

Pai si pentru HIV exista tratament si costa 80 mii euro,Ne recomanzi sa mergem si la alea cu HIV?

• Like 8
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Sa inteleg ca acum poti merge linistit la o prostituata care are hepatita C,pentru ca exista un tratament foarte costisitor,care se face intr-un timp indelungat si cu efecte secundare foarte nasoale.

Pai si pentru HIV exista tratament si costa 80 mii euro,Ne recomanzi sa mergem si la alea cu HIV?

Mi-ai citit postarile de pe vechiul cont? Nu am afirmat asa ceva... ba chiar am fost depunctat pana la banare pentru ca mi-am permis sa spun ca sunt indicate analizele medicale... indiferent daca e o suspiciune intemeiata sau nu.

• Like 3
  • Minus 9
Link spre comentariu

Mi-ai citit postarile de pe vechiul cont? Nu am afirmat asa ceva... ba chiar am fost depunctat pana la banare pentru ca mi-am permis sa spun ca sunt indicate analizele medicale... indiferent daca e o suspiciune intemeiata sau nu.

Ideea este urmatoarea:Nu mai tolerati astfel de prostituate ca ofera sex normal si anal neprotejat.

Nu mai puneti botul la fumigenele aruncate de basiturile astea,ca folosesc prezervative feminine,guma de mestecat acid sulfuric si alte cacaturi.

Pur si simplu sunt BOMBE BIOLOGICE si trebuies evitate de toata lumea.PUNCT.

• Like 9
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator

Ideea este urmatoarea:Nu mai tolerati astfel de prostituate ca ofera sex normal si anal neprotejat.

Nu mai puneti botul la fumigenele aruncate de basiturile astea,ca folosesc prezervative feminine,guma de mestecat acid sulfuric si alte cacaturi.

Pur si simplu sunt BOMBE BIOLOGICE si trebuies evitate de toata lumea.PUNCT.

Astea ar trebui incolonate si trimise la Targsor.

Pe vremea lu ceasca stiu ca daca te depista un doctor cu o boala venerica era grav de tot , si erai chemat sa dai explicatii cu cine ai intretinut relatii sexuale, afla si familia, se trimitea instiintare si la servici, deci era belea mare.

http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/wp-content/uploads/sites/21/2017/05/Acasa2-1.jpg

• Like 3
Link spre comentariu

Astea ar trebui incolonate si trimise la Targsor.

Pe vremea lu ceasca stiu ca daca te depista un doctor cu o boala venerica era grav de tot , si erai chemat sa dai explicatii cu cine ai intretinut relatii sexuale, afla si familia, se trimitea instiintare si la servici, deci era belea mare.

Era normal sa fie asa.Uneori este nevoie de masuri extreme.Vezi statisticile din Spania si Italia sa vezi unde sa ajuns.20% dintre prostituate au HIV,Sifilis,Hepatita B,C...

• Like 5
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Huooo! Ați primit vreo boală de la Adina de va țineți cu gura după ea atâta sau o folosiți drept piesă de rezistență pentru să le băgați in aceeasi oală si pe altele, in special pe cele care vă refuză sexul gratuit in schimbul schemelor voastre de pestareala pe fața, pe la nasul tuturor!?

E treaba ei...cu cine se fute Adina, E intimitatea lor, a acelor oameni care vor să facă futai cu Adina, mult si bine...fara încuviințarea noastra. Mie imi e deja ciudat să stau la pizda ei si sa imi vină automat imagini cu puli intrate-n ea... Vouă nu, nimic...nu se simte?

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator

Huooo! Ați primit vreo boală de la Adina de va țineți cu gura după ea atâta sau o folosiți drept piesă de rezistență pentru să le băgați in aceeasi oală si pe altele, in special pe cele care vă refuză sexul gratuit in schimbul schemelor voastre de pestareala pe fața, pe la nasul tuturor!?

E treaba ei...cu cine se fute Adina, E intimitatea lor, a acelor oameni care vor să facă futai cu Adina, mult si bine...fara încuviințarea noastra. Mie imi e deja ciudat să stau la pizda ei si sa imi vină automat imagini cu puli intrate-n ea... Vouă nu, nimic...nu se simte?

Tre sa le ceara voie lor ..clientii care vin la mine...iti dai seama unde s-a ajuns??

• Like 5
  • Minus 7
Link spre comentariu

Vis,am aflat din surse sigure ca astia din Consiliul Suprem al Pulimii,vor sa te arunce la tomberon (baneze) daca mai delirezi mult pe aici.

PS.Sa nu spui la nimeni ca ti-am dat informatia asta,ramane intre noi.

• Like 4
  • Minus 9
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...