Sari la conținut

cei care ati marcat cu sugardaters.ro

madman773

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut!As dori si eu o invitatie pe grup.Multumesc

• Oras:departe
Postat
La 21.09.2025 la 15:56, damianblack a spus:

Am facut grup nou cine doreste sa scrie si ii dau eu DM

Salut! Si eu vreau invitație pe grup! Multumesc 

Postat
La 21.09.2025 la 15:56, damianblack a spus:

Am facut grup nou cine doreste sa scrie si ii dau eu DM

Salut! Si eu vreau invitație pe grup! Multumesc 

Postat
La 27.09.2025 la 20:42, damianblack a spus:

Eu trimit invite nu tu :)

Salut, imi trimiti te rog o invitatie? Am o prezenta uneori mai discreta, alteori foarte activa de cand s-a infiintat varianta in RO a lor , 2016/2017

Postat

Salut, a primit cineva invitatie, lately? @damianblack nu a parut activ ... sau macar sa stiu sa nu mai astept, si asta mi se pare fair enough.

Postat
La 23.11.2025 la 17:08, masterofp a spus:

Eu nu am primit nimic … oare exista grupul asta

La un moment dat mai pe la inceputul thread-ului @damianblack a zis ca a facut un grup nou, cred ca la asta se referea. O fi ocupat, nu a mai intrat pe aici, sau or fi deja prea multi in grup, nu stiu ce sa zic.... doar el ne poate spune, sau cineva care e in deja

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Cred că a dat o mare vrăjeală și nu există nici un grup până la urmă 😂

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat

Exista colegilor, eu am decis sa părăsesc grupul deoarece am fost “urecheat” ca am pus niste intrebari(stupide pentru unii de acolo) despre sugarite si, nu mi s-a parut normal acest lucru ca doar nu eram pe forum sa facem spam, e un grup de telegram pentru discutii.

Deci grupul nu a fost ce trebuie pentru mine, poate pentru alții e.

• Like 2
Postat
Acum 17 minute, Subteranaa a spus:

Exista colegilor, eu am decis sa părăsesc grupul deoarece am fost “urecheat” ca am pus niste intrebari(stupide pentru unii de acolo) despre sugarite si, nu mi s-a parut normal acest lucru ca doar nu eram pe forum sa facem spam, e un grup de telegram pentru discutii.

Deci grupul nu a fost ce trebuie pentru mine, poate pentru alții e.

Ok, multumim de info. Deci daca nu am primit invitatii, ne vedem de treaba, o fi el vreun motiv de nu ne calificam.

PS - pune intrebarile "stupide" aici, poate stim noi raspunsul si daca nu il stim tot sunt mari sanse sa scapi "neurecheat" 😁

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, a4f a spus:

Ok, multumim de info. Deci daca nu am primit invitatii, ne vedem de treaba, o fi el vreun motiv de nu ne calificam.

E și posibilitatea sa nu mai fie ca am iesit de ceva vreme si se putea întâmpla orice, cei care au rămas stiu. 

• Like 1
  • Oras:Marte
  • Oras:Marte
Postat
La 29.11.2025 la 0:56, Subteranaa a spus:

E și posibilitatea sa nu mai fie ca am iesit de ceva vreme si se putea întâmpla orice, cei care au rămas stiu. 

Exista! Stati linistiti.

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 4 ore, marlanel a spus:

Exista! Stati linistiti.

Ma vezi neliniștit? 

• Oras:Traveling
Postat
On 11/23/2025 at 11:56 AM, a4f said:

Salut, a primit cineva invitatie, lately? @damianblack nu a parut activ ... sau macar sa stiu sa nu mai astept, si asta mi se pare fair enough.

Parca am zis asta cu cont shadow vechi si postat 4 Ori in 10 ani nu e ce e nevoie sa nu contribui pe grup sau aici.

Postat
On 11/29/2025 at 12:56 AM, Subteranaa said:

E dupa preferinte, normal nu se contribuie si e Lene sa sa faca topic doar spam pe general nu e nevoie de haos.

https://t.me/+8Ed2KP2PZTc0MjM8 baga o contributie intai

• Membru Premium
Postat
Acum 35 minute, damianblack a spus:

E dupa preferinte, normal nu se contribuie si e Lene sa sa faca topic doar spam pe general nu e nevoie de haos.

https://t.me/+8Ed2KP2PZTc0MjM8 baga o contributie intai

Tu zici ca nu am contribuit? Am scris in mare ce stiam despre unele de acolo, ce tarife au cerut ce ofereau ce am vb cu ele, când stiam mai multe si despre altele băgam ca doar nu tineam pentru mine din moment ce am ales sa intru într-un grup cu scopul de a împărtăși informații.

Cand am avut contul activ am vorbit cu sute probabil ca multe inca mai sunt pe acolo dar au conturile diferite nu le mai recunoști.  

• Like 1
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.