Sari la conținut

cei care ati marcat cu sugardaters.ro

madman773

Postări Recomandate

Vizitator basescu 2015
Reputație: 0
Postat

hahahahha

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

sa moara ma-ta in pula de cal ? chelule

Am vrut să văd cine ți-a dat like și se pare că ai primit și de la mine un punct de reputație...din greșeală!!Pff, primul meu like dat la tâmpeniile voastre...

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Aveti careva nr de telefon al lui JaneDoe de pe cautsponsor...? E tipa micuță... slabuta... L am avut de la ea ..dar am pierdut nr de telefon..M s

Vizitator detomaso
Postat

Cere pentru ca sunt multi tampiti care si platesc sumele cerute de fete crezand ca sunt "studente"  :laugh2  :slap2

Gabrielle1, ca intrebau mai multi de ea, tipa e din Craiova, anul trecut pe vremea asta, venea in weekend in Bucuresti sa daca era in foame cerea 600 - 1000 LEI pentru 2-3 ore

inclusiv anal.Acum sta mai mult prin Bucuresti, si-a gasit un "iuby" aici si vrea 350 - 500 EURO. Cam asa au evoluat majoritatea fetelor de pe SD cu ajutorul fraierilor

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dar ce i-ai zis de a dat asa multe replici :)). O adevarata doamna, cam jos nivelul femeilor pe site, si teribil de scump.

• Like 2
Vizitator
Postat

Poza ei spune multe. Eu nu abordez din principiu femei care arata asa. NEVER!

Postat

Atentie la Karla Eliza ! cere 1000 de euro si face scandal mare daca e refuzata, curva parsiva

attachicon.gif Screenshot_1.jpg

attachicon.gif Screenshot_2.jpg

attachicon.gif Screenshot_3.jpg

attachicon.gif Screenshot_4.jpg

attachicon.gif Screenshot_5.jpg

attachicon.gif Screenshot_6.jpg

attachicon.gif Screenshot_7.jpg

attachicon.gif Screenshot_8.jpg

ai ma daniele baga-ti-ai pula in ma-ta care-ti dai singur like la postare de pe alt cont lol =))) al treilea mesaj de ce ma are font diferit fata de restu pe care le-ai modificat tu ? =))

• Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...