amun ra Reputație: 1447 Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 de la un coleg Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 hahahhahahahahaha Link spre comentariu
madman773 Reputație: 4 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:iasi Oras:iasi Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2019 LOL Link spre comentariu
decenuraspunzi Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Partajează Postat Aprilie 4, 2019 recomandari careva ? Link spre comentariu
Vizitator kido Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 recomandari careva ?sa-ti stergi contul si sa nu mai intri pe cacatul asta de site Link spre comentariu
madman773 Reputație: 4 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:iasi Oras:iasi Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2019 recomandari careva ? Sunt mai multe recomandari, uita-te in urma ce s-a mai discutat. Sau poate gasesti tu pe cineva si recomanzi mai departe Link spre comentariu
drumandbass Reputație: 11 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Pralina , 34 ani , s-a vazut cineva ? imi da spam cu mesaje si e dubios . Link spre comentariu
curioss1 Reputație: 125 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Norocosule :)Mirunaa cineva? vad ca e noua.. Link spre comentariu
groupper Reputație: 61 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Pralina , 34 ani , s-a vazut cineva ? imi da spam cu mesaje si e dubios . Si mie tot la fel imi face. Am vorbit la un moment mai mult cu ea dupa ce ma tot agasa cu mesaje. Inclin sa cred ca nu e intreaga la minte avand in vedere ce spune, un pic delireaza. Mi-a trimis ceva poze pe whatsapp, e mult mai nasoala in pozele pe care le trimite decat in poza de profil. Eu am ales sa ii dau ignore si sa stau departe. 1 Link spre comentariu
curioss1 Reputație: 125 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Cum adica nasoala.. adica nici gratis nu te-ai baga? :) Link spre comentariu
drumandbass Reputație: 11 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Hai ca ma risc 🤣🤣🤣 sa vedem ce iese. Link spre comentariu
groupper Reputație: 61 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Cum adica nasoala.. adica nici gratis nu te-ai baga? :)E usor mai mult stramba la fata. Expresia ei si privirea ei imi dau impresia de om cu un usor retard mintal si ceva posibile probleme. Ma simt de parca as profita de problemele ei, parca as cumpara saracie. Cumva sunt un curvar etic. 1 Link spre comentariu
groupper Reputație: 61 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Hai ca ma risc sa vedem ce iese.Sa imi povestesti si mie cum a fost, sa vad daca impresia mea despre ea e corecta sau nu. Link spre comentariu
drumandbass Reputație: 11 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Sa imi povestesti si mie cum a fost, sa vad daca impresia mea despre ea e corecta sau nu.Acum nu mai raspunde🤣🤣 Mai ai pozele cu ea? Link spre comentariu
groupper Reputație: 61 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Acum nu mai raspunde Mai ai pozele cu ea?Le am dar nu imi cere sa le trimit pt ca nu am sa o fac. Le da super usor daca le vrei. Link spre comentariu
Vizitator detomaso Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Despre _Blue din Brasov stie cineva ceva? Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 10, 2019 Atentie la Karla Eliza ! cere 1000 de euro si face scandal mare daca e refuzata, curva parsiva Screenshot_1.jpg Screenshot_2.jpg Screenshot_3.jpg Screenshot_4.jpg Screenshot_5.jpg Screenshot_6.jpg Screenshot_7.jpg Screenshot_8.jpgce nebuna =))) Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 10, 2019 Partajează Postat Aprilie 10, 2019 nebuna e ma-ta aia proasta care te-a cacat si ala care te-a invatat sa-ti faci unspe mii da conturi sa vorbesti singur cu tine de pe elefgm =)) Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 13, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 13, 2019 Cu cine te certi vere ? Acum daca tot esti in domeniu, ce pastile de sculat pula recomanzi ? Lol 2 Link spre comentariu
laurel Reputație: 10 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Despre _Blue din Brasov stie cineva ceva? vreau si eu sa stiu Link spre comentariu
curioss1 Reputație: 125 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Anto.nia? Link spre comentariu
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Lista cu tepare. Tipele isi dau intalniri, dar nu se prezinta, probabil au multi prosti care le dau casul gros. Actiunea s-a petrecut strict in ultimele 3 luni.- Casandra777- Alita- Ssh Sasha- Alexandra Clb- Mry- Miakent- AnnieM8 2 Link spre comentariu
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Lista cu tepare. Tipele isi dau intalniri, dar nu se prezinta, probabil au multi prosti care le dau casul gros. Actiunea s-a petrecut strict in ultimele 3 luni.- Casandra777- Alita- Ssh Sasha- Alexandra Clb- Mry- Miakent- AnnieM8Alita mi-a trimis mesaj chiar daca nu am cont premium :))) Au bani si nu stiu cum sa ii cheltuie :iagree Ei prefera muraturi cand pot avea prospaturi? :slap2 :clapp Casandra fost fotomodel cum e ea, cu tot cu implanturi nu mi se pare wow si de nerefuzat. Nici buna nu e la pat. Se crede superioara din discutiile avute cu ea. In Bucuresti trebuiau sa aiba loc intalnirile? Daca le oferi 50-100 euro sa se deplaseze in alt judet, aproape sigur nu se prezinta niciuna. Link spre comentariu
curioss1 Reputație: 125 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2019 Lista cu tepare. Tipele isi dau intalniri, dar nu se prezinta, probabil au multi prosti care le dau casul gros. Actiunea s-a petrecut strict in ultimele 3 luni.- Casandra777- Alita- Ssh Sasha- Alexandra Clb- Mry- Miakent- AnnieM8Ai negociat ceva cu ele inainte de intalnire? Link spre comentariu
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Ai negociat ceva cu ele inainte de intalnire?cu multe da, de ce ? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate