Sari la conținut

cei care ati marcat cu sugardaters.ro

madman773

Postări Recomandate

• Oras:Romania

Pralina , 34 ani , s-a vazut cineva ? imi da spam cu mesaje si e dubios .

Si mie tot la fel imi face. Am vorbit la un moment mai mult cu ea dupa ce ma tot agasa cu mesaje. Inclin sa cred ca nu e intreaga la minte avand in vedere ce spune, un pic delireaza.  Mi-a trimis ceva poze pe whatsapp, e mult mai nasoala in pozele pe care le trimite decat in poza de profil. Eu am ales sa ii dau ignore si sa stau departe. 

• Like 1
Link spre comentariu

Cum adica nasoala.. adica nici gratis nu te-ai baga? :)

E usor mai mult stramba la fata. Expresia ei si privirea ei imi dau impresia de om cu un usor retard mintal si ceva posibile probleme. Ma simt de parca as profita de problemele ei, parca as cumpara saracie. Cumva sunt un curvar etic.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Mega City One
  • Oras:Mega City One

Lista cu tepare. Tipele isi dau intalniri, dar nu se prezinta, probabil au multi prosti care le dau casul gros. Actiunea s-a petrecut strict in ultimele 3 luni.

- Casandra777

- Alita

- Ssh Sasha

- Alexandra Clb

- Mry

- Miakent

- AnnieM8

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator futbineditat
Reputație: 0

Lista cu tepare. Tipele isi dau intalniri, dar nu se prezinta, probabil au multi prosti care le dau casul gros. Actiunea s-a petrecut strict in ultimele 3 luni.

- Casandra777

- Alita

- Ssh Sasha

- Alexandra Clb

- Mry

- Miakent

- AnnieM8

Alita mi-a trimis mesaj chiar daca nu am cont premium :))) Au bani si nu stiu cum sa ii cheltuie :iagree Ei prefera muraturi cand pot avea prospaturi?  :slap2  :clapp Casandra fost fotomodel cum e ea, cu tot cu implanturi nu mi se pare wow si de nerefuzat. Nici buna nu e la pat. Se crede superioara din discutiile avute cu ea. In Bucuresti trebuiau sa aiba loc intalnirile? Daca le oferi 50-100 euro sa se deplaseze in alt judet, aproape sigur nu se prezinta niciuna.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

- Casandra777

- Alita

- Ssh Sasha

- Alexandra Clb

- Mry

- Miakent

- AnnieM8

Ai negociat ceva cu ele inainte de intalnire?
Link spre comentariu

• Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...