Sari la conținut

cei care ati marcat cu sugardaters.ro

madman773

Postări Recomandate

Vizitator gtfo
Reputație: 0
Postat

A apărut o negresă PLUSICA , ce știți de ea ? M-aș băga la una neagră că nu am experimentat! Oricum ideea e că cere enorm 200€ numai pe o cafea ! What The fuck. Aștept info dacă o știe cineva mulțumesc

• Oras:Bucuresti
Postat

cere 100 euro per ora, o gasesti cu slutempire pe webcams

Mie mi-a cerut 200, nu se merita...

Postat

Am facut cont pe sugardaters...primul mesaj primit de la una care imi cerea repede 1000 euro 😄 fara sa ma intalneasca

• Like 3
Postat

Am facut cont pe sugardaters...primul mesaj primit de la una care imi cerea repede 1000 euro fara sa ma intalneasca

te-a simtit ca esti prost

eu si cu femeile avem acest simt

pana in momentul de fata doar tu si catelu primiti mesaje de genul

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Cine mi a cerut...una yeaa parca ..poza ei e aici daca o fi reala . Oricum e proasta rau nici nu a incercat vreo vrajeala desteapta

post-306456-0-03772400-1571921652_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Xoxo Tare frustrat trebuie sa fii sa dai asa un raspuns. Fura 100 euro din poseta lui ma-ta si fute o rapanoasa poate iti revii.

Sau poate esti un lache cu micropenis ? Daca e asa vei fi frustrat pana la moarte

• Like 2
  • Oras:Mount Rainier
Postat

Mie mi-a cerut 200, nu se merita...

am dat 100 euro . Te fute ea la modul cel mai nesimtit de ramai fara aer. Pacat ca fizicul nu o prea ajuta, dar de futut e masterclass. La servicii e de recomandat, la fizic nu prea. Fiecare alege acum

• Like 5
Postat

Xoxo Tare frustrat trebuie sa fii sa dai asa un raspuns. Fura 100 euro din poseta lui ma-ta si fute o rapanoasa poate iti revii.

Sau poate esti un lache cu micropenis ? Daca e asa vei fi frustrat pana la moarte

ignora-l ca e degeaba pe aici , toata ziua ii sta gandul la pula mea, i se dilata gaozul cand me vede online pe forum. Sa revenim la treburi serioase :))

• Like 4
Postat

ignora-l ca e degeaba pe aici , toata ziua ii sta gandul la pula mea, i se dilata gaozul cand me vede online pe forum. Sa revenim la treburi serioase :))

Atunci e clar 😉

• Like 2
Postat

A apărut o negresă PLUSICA , ce știți de ea ? M-aș băga la una neagră că nu am experimentat! Oricum ideea e că cere enorm 200€ numai pe o cafea ! What The fuck. Aștept info dacă o știe cineva mulțumesc

mie mi-a zis ca ea vrea viata de LUX. Nu am mai insistat ca doar nu o iau de crescut, iar asta cu 200 euro la cafea e pe jecmanire

• Like 2
  • Oras:Aicisea
  • Oras:Aicisea
Postat

=))))

• Like 2
  • Oras:Marte
  • Oras:Marte
Postat

am dat 100 euro . Te fute ea la modul cel mai nesimtit de ramai fara aer. Pacat ca fizicul nu o prea ajuta, dar de futut e masterclass. La servicii e de recomandat, la fizic nu prea. Fiecare alege acum

Ce user are tipa la care faci referire?

Vizitator gtfo
Reputație: 0
Postat

Terminați cu offtopicul. Ceva recomandări de 18-19 ani? Și rezonabile la preț, maxim o mie de ron?

• Like 1

Postat

Niste idioți sunt aia care propun 500 sau 1000 de euro sa își ia nas toate fetele de acolo. Oricum nu oferiți atâta dar va scarma in cur. Voi sunteți de vina ma, ajutați toate fomistele cu bani în plus din ce în ce mai mult și crede ca li se cuvine totul. Numai una cu bun simt nu își va majora prețul. Plus ca aici nu vreți sa spuneți nimic clar de nimeni. Cum e aia, cum e aia? Dar e ma vreuna bună sau doar întrebați. Mai mult de 250 de euro nu merita niciuna în mod clar. Lăsați-le sa stea cu foamea in gat și sa vedeți cum revin cu picioarele pe pământ. De aia și astea de pe forum își iau avânt. Fiindcă le pupați în cur prea mult cu note de 10.Ce naiba ma, sa dai pentru un futai 500 de euro. Mai e bruneta aia Bianca888,a crescut de la 700 lei la 500 euro ca cică i s-a oferit. Cat de idiot sa fii ma? Unii câștiga pe luna suma aia.Sa facă foamea.

• Like 4
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...