iulian1990 Reputație: 48 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Buna! Sunt Sonia am 24 de ani si iti ofer clipe de neuitat alaturi de mine. Vino sa te convingi in locatia mea te pupici si te astept 100 fin si 200 h. Link spre comentariu
xteacherxx Reputație: 14 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Cum e? Merita banii? Link spre comentariu
iulian1990 Reputație: 48 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Cum e? Merita banii? Salutare xteacherxx! Nu stiu nimic despre domnisoara ptr ca nu am fost la ea. Am gasit anuntul pe net. Link spre comentariu
xteacherxx Reputație: 14 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Se pare ca e graviduta in 6 luni. Eu m-as duce. Nu cred ca mai gasesc asa ceva prea curand. Link spre comentariu
versatil_by Reputație: 22 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Deci nu am nimic cu nimeni dar mi-e nici prin cap nu imi trece sa o fac cu o femeie insarcinata,ea poate o fi impinsa si nestiind,neputand sa faca altceva continua cu asta dar voi care mergeti va excita atat de tare o gravidutza?pentru un oral e OK dar pentru normal un mare DA.daca se intampla ceva cu colu ei si cu sarcina asta e motiv de lauda?sau toata viata o sa fugi de gravide sau dupa gravide Link spre comentariu
aristibi Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 E super sa faci sex cu o gravida! Link spre comentariu
irinels Reputație: 14 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 intrebarea e:ea vrea sa faca sau e fortata de vreun marlan?una e sa te duci la o curva care face asta pt ca asa vrea ea.una e sa te duci la o gravida care o face pt ca asa ii spune barbacsu"pestele" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum