Sari la conținut

Andrada - 0752927560

Postări Recomandate

Am ajuns in sfarsit la Andrada, dupa mai multe incercari, recunosc am sunat numai dupa 17:00 si e greu sa o gasesti libera la acea ora, in fine, am sunat cu 2 zile inainte sa mi fac programarea. Am ajuns la ora convenita in parcare la spital, dupa care m a directionat catre locatia ei, programarea a fost respectata. M a asteptat imbracata foarte sexy, mi a placut. Am conversat un pic, dupa care am facut un dus (primit prosop curat, gel de dus) si am trecut la actiune. Pot spune ca oralul a fost extraordinar cu finalizare orala. Normalul a fost si el ok cu implicare totala a ei. Pot spune ca e o fata super, am vb de toate intre pauze. La al doilea numar am inceput tot cu un oral si tot asa am finalizat pentru ca a fost prea bine. Mi a placut experienta avuta cu Andrada si ma bucur ca am cunoscut o! Cu siguranta la urmatoarea vizita in Tm o sa o caut. Si acum notele:

Locatia : 9 ap cu 2 camere curat

Oral : 10

Normal : 9

Halatul : 200 o ora

Recomand cu mare placere! :)

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Back home
  • Oras:Back home

Deoarece este febletea mea si se pare ca este printre putinele (daca nu singura fata din Timisoara care are serviciile super bune), am revenit cu placere la ea. Sunat la telefon, mi-a raspuns din prima ca ma are in ajenda bunaciunea asta mica, stabilit ora si toyota spre locatie.

Locatie : apartament langa statia de salvare, curat, baie curata, geluri de dush pa alese, prosoape curate, apa de gura ... ce mai, tot ce trebe.

Aspect : se vede din poze, tzatze belea, bruneta cu par lung, piele catifelata, cocotzata pe pantofiori cu toc cui cum ii place lu mandea si bomboana da pa tort ... curuletzul ala tare ca un mar ionatan ... belea, ce sa mai.

Prestatie : ca de fiecare data stam la povesti, am fost intrebat ce servesc ... are bunaciunea tot ce doresti, cerui un suculetz ca eram insetat, vreo 2 tigari si dai frate cit-chat. Noi doi suntem click-uitzi demult (o vizitez de cand a aparut) asa ca nu are sens sa detaliez.

Bagai un dush de improspatare ca asa etse normal, ea ma astepta dusata (asa face mereu inainte de fiecare client ... deci +++) dupa care trecuram la treburi serioase. Face fata FK la greu (daca-i si place partenerul binenteles), mangaiat, oral, normal ... nu mai detaliez ca am poate cele mai multe recenzii la Andrada, ce sa mai este pe gustul meu. Sfat = nu fiti grobieni si veti tine in brate o minunatie de fetitza ... gata sa va satisfaca toate poftele dorite.

Note :

Ca sa nu ma acuzati, nu o sa dau note maxime desi fata chiar merita pe deplin (dar carcotasi se gasesc mereu)

GFE = +10 (a fost ca si cu iubita mea din liceu)

FK = +10

Igiena = 9,5

Oral = 9 (adanc, umed cu DT, fara maini, fara CIM) si protejat la cererea mea expresa

Normal = 9,5 (se misca bine, schimba pozitii si accepta tot ce ii ceri) in limita bunului simt

Anal = nu cred ca face, nu prea is curios.

Pretul : eu am platit 100 ron pentru o finalizare mai lunga, dar sunatzi si intrebatzi.

Telefonul a stat pe silent, nu m-a deranjat. fata nu se uita la ceas, nu te grabeste, este jucausa, volubila si de viatza. 

Concluzie : eu unul recomand fata, bagatzi mare ca se pare din discutiile avute, va trece cu circuit inchis cat de curand si ar fi pacat sa nu fiti in lista aia din telefonul ei. Comportati-va decent si veti primi o relaxare care merita toti banii, va spune mandea !

DE REVENIT, oricand cu mare placere. Andrada te sarut dulce fataaaaa !!!

:hihat

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

DRAGULE 

>geo_x36<NU TREBUIA SA ZICI DE  circuit inchis.....CA VROIAM EU ORI CUM SA ANUNT EU.....DAR ASA MAI AJUTAT TU ,,,,,TIN SA VA ANUNT CA IN SCURT TIMP VOI INCEPE SA LUCREZ CU  circuit inchis .....VA DORESC O ZI FRUMOASA SI VA ASTEPT IN  circuit inchis.....PUPICIIII :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1  :hug1 
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: adamgabi2002
  • Telefon: adamgabi2002

Haha, grasuxxltm e defapt Dana, isn't it obvious? Nu e prima dată când își face fake user să bălăcărească concurența :-))

Asa cred si eu
Link spre comentariu

Experienta mea: vorbit la tel, facut programare in 30 min. subliniat ca traversez orasul si nu vreau sa vin degeaba totul ok pana aici... ajung in zona exact cum am vb. sun - apel respins si apoi nu mai raspunde... 1 ora pierduta in traficul de cacao din tm.

Pt mine e de evitat, eu nu mai calc pe acolo.

• Like 1
Link spre comentariu

post-171072-0-94738200-1464079588_thumb.jpg                                                                                                                                                                                                 Dragilor in data de 27.05.2016pana pe data de 30.05.2016 nu voi fi disponibila......o zi frumoasa sa aveti.....

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...