Sari la conținut

CE AM BANAT IN ULTIMA VREME

Postări Recomandate

• Oras:Casablanca
Postat

Unde găsești gifurile astea =)))))))

Le iau de pe google image.....vreau sa caut "nu" de exemplu si scriu "no gif" si imi aleg de acolo =))

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Hmmm la mine nu merge :(

dai click dreapta....."copiaza imagine(Y)".....intri aici unde postezi si dai ctrl-V

• Oras:Bucuresti
Postat

Le iau de pe google image.....vreau sa caut "nu" de exemplu si scriu "no gif" si imi aleg de acolo =))

Le pui tocmai unde trebuie și când trebuie :)

Postat

dai click dreapta....."copiaza imagine(Y)".....intri aici unde postezi si dai ctrl-V

Aaa pai eu sunt pe telefon :)

Nu stau sa intru pe laptop :)

Postat

Aaa pai eu sunt pe telefon :)

Nu stau sa intru pe laptop :)

Asta nici eu nu stiu

http://www.reactiongifs.com/r/2013/08/no-answer.gif

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hmmm la mine nu merge :(

Merge...dar trebuie sa pui altfel imaginea...

https://media.giphy.com/media/3ohhws5mZBpUGHAfF6/giphy.gif

post-248117-0-12752100-1509819030_thumb.png

• Like 25
  • Minus 2
  • Oras:fara
Postat

O precizare: voi continua sa dau minusuri la cei posteaza peste tot la Fazan (daca se limiteaza la cateva, nu intervin) dar nu practic depunctarea pana la banare daca vad ca au recenzii sau o alta contributie pe forum... Ii las in pace pe "cenusii", stiu ca ei vaneaza accesul la PM, ii depunctez doar daca continua dupa ce au devenit galbeni.

am vazut ca si pe fetele care posteaza la fazan le minusezi, de ce, ce ai cu ele sau chiar si cu ei?

AI UITAT CA AI FOST BANAT ?

• Like 7
  • Minus 19
Postat

Merge...dar trebuie sa pui altfel imaginea...

https://media.giphy.com/media/3ohhws5mZBpUGHAfF6/giphy.gif

attachicon.gifcum.png

Da după laptop este ușor , doar ca eu sunt pe telefon :)

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

am vazut ca si pe fetele care posteaza la fazan le minusezi, de ce, ce ai cu ele sau chiar si cu ei?

AI UITAT CA AI FOST BANAT ?

Imi exprim dezacordul prin minusuri, dupa obtinerea culorii de catre jucator... Da-o dracului, sunt peste TREIZECI  de fazane, nu va puteti limita la 2-3-4? De cele mari (cum e Oradea) nu m-am atins caci am vazut ca acolo joaca useri ce nu posteaza pe alte fazane. 

E neplacut cand vezi ca intr-o sectiune s-a postat ceva nou si sa gasesti ca postarea respectiva e la Fazan (vezi Botosani, Neamt, Focsani, etc).

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Idee de aplicatie pentru pisicuts.

Faceti un board cu echipele de SP-uri si cu clasamentul din Divizie :))

Se stie oricum cine retrogadeaza in divizia sateasca...

• Like 23
  • Minus 2
Postat

Imi exprim dezacordul prin minusuri, dupa obtinerea culorii de catre jucator... Da-o dracului, sunt peste TREIZECI  de fazane, nu va puteti limita la 2-3-4? De cele mari (cum e Oradea) nu m-am atins caci am vazut ca acolo joaca useri ce nu posteaza pe alte fazane. 

E neplacut cand vezi ca intr-o sectiune s-a postat ceva nou si sa gasesti ca postarea respectiva e la Fazan (vezi Botosani, Neamt, Focsani, etc).

1 daca tot minusezi, minuseaza pe cine injura!

2 ai in dreapta sus functia ”ignora topic” si marcheaza acest topic ca fiind citit”, foloseste.o!

3 daca la pisicuț i se pareau multe le stergea , nu tu comanzi care unde sa joace fazan!

4 AI UITAT CA AI FOST BANAT( cica pe nedrept)??

• Like 8
  • Minus 19
Postat

Eu nu înțeleg un lucru. Cine sunteti voi sa le spuneți altora ce sa faca? Unu la mana daca cineva si-a cumparat cont SP face ce vrea pula/pizda lui, atâta vreme cât Motanul a dat dreptul de acordare a n puncte negative. Doi la mâna: fiecare face cât il duce neuronul.

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Eu nu înțeleg un lucru. Cine sunteti voi sa le spuneți altora ce sa faca? Unu la mana daca cineva si-a cumparat cont SP face ce vrea pula/pizda lui, atâta vreme cât Motanul a dat dreptul de acordare a n puncte negative. Doi la mâna: fiecare face cât il duce neuronul.

si tu si eu si restu putem face ce ”vrem”... :laugh2

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Pe allstar cine la Banat ?

All_star  a fost banat la comanda  lui Picoaie  de niste jeguri marca Pipilica

De ce ? Baiatul incepuse sa-si dea seama de niste chestiii si nu mai functiona sub doctrina lui Picoaie , ba chiar incepuse sa-l dezaprobe in diverse postari

Imi pare rau ptr. el ca era un tip destul de lucid si ok

• Like 6
  • Minus 16
Postat

All_star  a fost banat la comanda de niste jeguri marca Pipilica 

De ce ? Baiatul incepuse sa-si dea seama de niste chestiii si nu mai functiona sub doctrina lui Picoaie , ba chiar incepuse sa-l dezaprobe in diverse postari

Imi pare rau ptr. el ca era un tip destul de lucid si ok

Sclavule, ce faci?
Postat

Ce treaba sa avem noi cu all_starr cretinule ?
Asa ai zis si de kupidon ca l-am banat noi si il banase altcineva.

Noi nu suntem dezaxati ca tine, banam sau ii caftim doar pe cei care au banat pe altii sau sunt curve tepare

• Like 4
  • Minus 2
Postat

All star ala era atat de lucid ca si-a pus singur nanaul aici. Semn de luciditate dusa la extrem, inteligenta nu mai zic...

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Ia fii atenta Araboaico cum ti-o dau

http://78.media.tumblr.com/2140336e3426276fb2009757843cf9f2/tumblr_niah5hiGDW1sfkcrlo1_400.gif

Iti place ...sau dau Jetul mai la minim  ca sa ai timp sa inghiti ?. :laugh2

Ce țăran nesimțit esti!
  • Like 3
  • Minus 7

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Bucovinene, sutele de fazane sunt raul cel mai mic de aici. Lasa-i in pace pe fazanisti, sunt inofensivi.

• Like 7
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...