Sari la conținut

CE AM BANAT IN ULTIMA VREME

Postări Recomandate

• Oras:fara

O precizare: voi continua sa dau minusuri la cei posteaza peste tot la Fazan (daca se limiteaza la cateva, nu intervin) dar nu practic depunctarea pana la banare daca vad ca au recenzii sau o alta contributie pe forum... Ii las in pace pe "cenusii", stiu ca ei vaneaza accesul la PM, ii depunctez doar daca continua dupa ce au devenit galbeni.

am vazut ca si pe fetele care posteaza la fazan le minusezi, de ce, ce ai cu ele sau chiar si cu ei?

AI UITAT CA AI FOST BANAT ?

• Like 7
  • Minus 19
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

am vazut ca si pe fetele care posteaza la fazan le minusezi, de ce, ce ai cu ele sau chiar si cu ei?

AI UITAT CA AI FOST BANAT ?

Imi exprim dezacordul prin minusuri, dupa obtinerea culorii de catre jucator... Da-o dracului, sunt peste TREIZECI  de fazane, nu va puteti limita la 2-3-4? De cele mari (cum e Oradea) nu m-am atins caci am vazut ca acolo joaca useri ce nu posteaza pe alte fazane. 

E neplacut cand vezi ca intr-o sectiune s-a postat ceva nou si sa gasesti ca postarea respectiva e la Fazan (vezi Botosani, Neamt, Focsani, etc).

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Imi exprim dezacordul prin minusuri, dupa obtinerea culorii de catre jucator... Da-o dracului, sunt peste TREIZECI  de fazane, nu va puteti limita la 2-3-4? De cele mari (cum e Oradea) nu m-am atins caci am vazut ca acolo joaca useri ce nu posteaza pe alte fazane. 

E neplacut cand vezi ca intr-o sectiune s-a postat ceva nou si sa gasesti ca postarea respectiva e la Fazan (vezi Botosani, Neamt, Focsani, etc).

1 daca tot minusezi, minuseaza pe cine injura!

2 ai in dreapta sus functia ”ignora topic” si marcheaza acest topic ca fiind citit”, foloseste.o!

3 daca la pisicuț i se pareau multe le stergea , nu tu comanzi care unde sa joace fazan!

4 AI UITAT CA AI FOST BANAT( cica pe nedrept)??

• Like 8
  • Minus 19
Link spre comentariu

Eu nu înțeleg un lucru. Cine sunteti voi sa le spuneți altora ce sa faca? Unu la mana daca cineva si-a cumparat cont SP face ce vrea pula/pizda lui, atâta vreme cât Motanul a dat dreptul de acordare a n puncte negative. Doi la mâna: fiecare face cât il duce neuronul.

• Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu

Eu nu înțeleg un lucru. Cine sunteti voi sa le spuneți altora ce sa faca? Unu la mana daca cineva si-a cumparat cont SP face ce vrea pula/pizda lui, atâta vreme cât Motanul a dat dreptul de acordare a n puncte negative. Doi la mâna: fiecare face cât il duce neuronul.

si tu si eu si restu putem face ce ”vrem”... :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Pe allstar cine la Banat ?

All_star  a fost banat la comanda  lui Picoaie  de niste jeguri marca Pipilica

De ce ? Baiatul incepuse sa-si dea seama de niste chestiii si nu mai functiona sub doctrina lui Picoaie , ba chiar incepuse sa-l dezaprobe in diverse postari

Imi pare rau ptr. el ca era un tip destul de lucid si ok

• Like 6
  • Minus 16
Link spre comentariu

All_star  a fost banat la comanda de niste jeguri marca Pipilica 

De ce ? Baiatul incepuse sa-si dea seama de niste chestiii si nu mai functiona sub doctrina lui Picoaie , ba chiar incepuse sa-l dezaprobe in diverse postari

Imi pare rau ptr. el ca era un tip destul de lucid si ok

Sclavule, ce faci?
Link spre comentariu

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Bucovinene, sutele de fazane sunt raul cel mai mic de aici. Lasa-i in pace pe fazanisti, sunt inofensivi.

• Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...