deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 https://giphy.com/ https://media0.giphy.com/media/3ohhws5mZBpUGHAfF6/200w.gif Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Hmmm la mine nu merge Link spre comentariu
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Unde găsești gifurile astea =)))))))Le iau de pe google image.....vreau sa caut "nu" de exemplu si scriu "no gif" si imi aleg de acolo =)) 4 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 :( Link spre comentariu
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Hmmm la mine nu merge :(dai click dreapta....."copiaza imagine(Y)".....intri aici unde postezi si dai ctrl-V Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Le iau de pe google image.....vreau sa caut "nu" de exemplu si scriu "no gif" si imi aleg de acolo =)) Le pui tocmai unde trebuie și când trebuie :) Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 dai click dreapta....."copiaza imagine(Y)".....intri aici unde postezi si dai ctrl-V Aaa pai eu sunt pe telefon :) Nu stau sa intru pe laptop :) Link spre comentariu
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 :(https://m.popkey.co/b9407e/oZXvR.gif 4 1 Link spre comentariu
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Aaa pai eu sunt pe telefon :)Nu stau sa intru pe laptop :)Asta nici eu nu stiuhttp://www.reactiongifs.com/r/2013/08/no-answer.gif 4 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Hmmm la mine nu merge :(Merge...dar trebuie sa pui altfel imaginea... https://media.giphy.com/media/3ohhws5mZBpUGHAfF6/giphy.gif 25 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 https://m.popkey.co/b9407e/oZXvR.gif :) Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 O precizare: voi continua sa dau minusuri la cei posteaza peste tot la Fazan (daca se limiteaza la cateva, nu intervin) dar nu practic depunctarea pana la banare daca vad ca au recenzii sau o alta contributie pe forum... Ii las in pace pe "cenusii", stiu ca ei vaneaza accesul la PM, ii depunctez doar daca continua dupa ce au devenit galbeni.am vazut ca si pe fetele care posteaza la fazan le minusezi, de ce, ce ai cu ele sau chiar si cu ei?AI UITAT CA AI FOST BANAT ? 7 19 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Merge...dar trebuie sa pui altfel imaginea... https://media.giphy.com/media/3ohhws5mZBpUGHAfF6/giphy.gif cum.pngDa după laptop este ușor , doar ca eu sunt pe telefon :) Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 am vazut ca si pe fetele care posteaza la fazan le minusezi, de ce, ce ai cu ele sau chiar si cu ei?AI UITAT CA AI FOST BANAT ? Imi exprim dezacordul prin minusuri, dupa obtinerea culorii de catre jucator... Da-o dracului, sunt peste TREIZECI de fazane, nu va puteti limita la 2-3-4? De cele mari (cum e Oradea) nu m-am atins caci am vazut ca acolo joaca useri ce nu posteaza pe alte fazane. E neplacut cand vezi ca intr-o sectiune s-a postat ceva nou si sa gasesti ca postarea respectiva e la Fazan (vezi Botosani, Neamt, Focsani, etc). 2 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Idee de aplicatie pentru pisicuts.Faceti un board cu echipele de SP-uri si cu clasamentul din Divizie )Se stie oricum cine retrogadeaza in divizia sateasca... 23 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Imi exprim dezacordul prin minusuri, dupa obtinerea culorii de catre jucator... Da-o dracului, sunt peste TREIZECI de fazane, nu va puteti limita la 2-3-4? De cele mari (cum e Oradea) nu m-am atins caci am vazut ca acolo joaca useri ce nu posteaza pe alte fazane. E neplacut cand vezi ca intr-o sectiune s-a postat ceva nou si sa gasesti ca postarea respectiva e la Fazan (vezi Botosani, Neamt, Focsani, etc).1 daca tot minusezi, minuseaza pe cine injura!2 ai in dreapta sus functia ”ignora topic” si marcheaza acest topic ca fiind citit”, foloseste.o!3 daca la pisicuț i se pareau multe le stergea , nu tu comanzi care unde sa joace fazan!4 AI UITAT CA AI FOST BANAT( cica pe nedrept)?? 8 19 Link spre comentariu
stefan51 Reputație: -454 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Eu nu înțeleg un lucru. Cine sunteti voi sa le spuneți altora ce sa faca? Unu la mana daca cineva si-a cumparat cont SP face ce vrea pula/pizda lui, atâta vreme cât Motanul a dat dreptul de acordare a n puncte negative. Doi la mâna: fiecare face cât il duce neuronul. 1 7 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Eu nu înțeleg un lucru. Cine sunteti voi sa le spuneți altora ce sa faca? Unu la mana daca cineva si-a cumparat cont SP face ce vrea pula/pizda lui, atâta vreme cât Motanul a dat dreptul de acordare a n puncte negative. Doi la mâna: fiecare face cât il duce neuronul.si tu si eu si restu putem face ce ”vrem”... :laugh2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Pe allstar cine la Banat ?All_star a fost banat la comanda lui Picoaie de niste jeguri marca Pipilica De ce ? Baiatul incepuse sa-si dea seama de niste chestiii si nu mai functiona sub doctrina lui Picoaie , ba chiar incepuse sa-l dezaprobe in diverse postari Imi pare rau ptr. el ca era un tip destul de lucid si ok 6 16 Link spre comentariu
stefan51 Reputație: -454 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 si tu si eu si restu putem face ce ”vrem”... :laugh2 Eu chiar fac ce vreau. Am vazut ca si tu la fel. 2 7 Link spre comentariu
stefan51 Reputație: -454 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 All_star a fost banat la comanda de niste jeguri marca Pipilica De ce ? Baiatul incepuse sa-si dea seama de niste chestiii si nu mai functiona sub doctrina lui Picoaie , ba chiar incepuse sa-l dezaprobe in diverse postari Imi pare rau ptr. el ca era un tip destul de lucid si ok Sclavule, ce faci? Link spre comentariu
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Ce treaba sa avem noi cu all_starr cretinule ?Asa ai zis si de kupidon ca l-am banat noi si il banase altcineva.Noi nu suntem dezaxati ca tine, banam sau ii caftim doar pe cei care au banat pe altii sau sunt curve tepare 4 2 Link spre comentariu
stefan51 Reputație: -454 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 All star ala era atat de lucid ca si-a pus singur nanaul aici. Semn de luciditate dusa la extrem, inteligenta nu mai zic... 2 7 Link spre comentariu
stefan51 Reputație: -454 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Ia fii atenta Araboaico cum ti-o dau http://78.media.tumblr.com/2140336e3426276fb2009757843cf9f2/tumblr_niah5hiGDW1sfkcrlo1_400.gif Iti place ...sau dau Jetul mai la minim ca sa ai timp sa inghiti ?. :laugh2 Ce țăran nesimțit esti! 3 7 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Imi exprim dezacordul prin minusuri, dupa obtinerea culorii de catre jucator... Da-o dracului, sunt peste TREIZECI de fazane, nu va puteti limita la 2-3-4? De cele mari (cum e Oradea) nu m-am atins caci am vazut ca acolo joaca useri ce nu posteaza pe alte fazane. E neplacut cand vezi ca intr-o sectiune s-a postat ceva nou si sa gasesti ca postarea respectiva e la Fazan (vezi Botosani, Neamt, Focsani, etc).Bucovinene, sutele de fazane sunt raul cel mai mic de aici. Lasa-i in pace pe fazanisti, sunt inofensivi. 7 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum