araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Esti bulangiu, clar <_<http://www.reactiongifs.com/r/disgstd.gif 4 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 All star ala era atat de lucid ca si-a pus singur nanaul aici. Semn de luciditate dusa la extrem, inteligenta nu mai zic...Eu nu inteleg de ce echipa Miky l-a banat. 25 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Esti bulangiu, clar <_<http://www.reactiongifs.com/r/disgstd.gif Ce pretentii ai de la Miky ?Uite-l aici cand e in sedinta de relaxare... 25 2 Link spre comentariu
stefan51 Reputație: -454 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Nu e banat de miki. Dracu' stie cine l-a banat. All star il pupa in cur pe miki si îi canta in struna. 3 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Hmmm la mine nu merge :( trebuie sa ai cont SP =)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Nu e banat de miki. Dracu' stie cine l-a banat. All star il pupa in cur pe miki si îi canta in struna. E si ala alt lingau ? multi frate 25 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 All_star a fost banat la comanda lui Picoaie de niste jeguri marca Pipilica De ce ? Baiatul incepuse sa-si dea seama de niste chestiii si nu mai functiona sub doctrina lui Picoaie , ba chiar incepuse sa-l dezaprobe in diverse postari Imi pare rau ptr. el ca era un tip destul de lucid si ok poti sa exemplifici ? Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Personal nu am inteles treaba cu fazanul... Dar cred ca unora chiar li se pare distractiv ) 3 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 poti sa exemplifici ? am explicat...in mare , despre cum a stat problema :) nu are rost sa detaliez ...detaliile au inceput sa nu mai prezinte interes , mai degraba minciunile sunt ridicate la grand de arta 2 13 Link spre comentariu
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Imi exprim dezacordul prin minusuri, dupa obtinerea culorii de catre jucator... Da-o dracului, sunt peste TREIZECI de fazane, nu va puteti limita la 2-3-4? De cele mari (cum e Oradea) nu m-am atins caci am vazut ca acolo joaca useri ce nu posteaza pe alte fazane. E neplacut cand vezi ca intr-o sectiune s-a postat ceva nou si sa gasesti ca postarea respectiva e la Fazan (vezi Botosani, Neamt, Focsani, etc).Sa nu uiti de @laura ionescu Link spre comentariu
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Sa nu uiti de @laura ionescu adevarat :laugh2 . Cam impertinenta regula asa cu fazanul . 5 1 Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Sa nu uiti de @laura ionescu Am avut o discuție prin PM după ce i-am dat niște minusuri și cred că m-a înțeles căci nu a mai postat pe Fazan-urile din Moldova... 2 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Am avut o discuție prin PM după ce i-am dat niște minusuri și cred că m-a înțeles căci nu a mai postat pe Fazan-urile din Moldova...Eu ii inteleg pe aia care vor sa se coloreze rapid pentru a avea PM ,dar la unii s-a transformat in boala psihica,vor sa aiba zeci de Mii de postari si milionae de puncte. 4 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Am avut o discuție prin PM după ce i-am dat niște minusuri și cred că m-a înțeles căci nu a mai postat pe Fazan-urile din Moldova... Hai da-te in plm de batran comunist , te gasisi tu sa faci curatenie Ti-a apus vremea lingaule :) 6 16 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Eu ii inteleg pe aia care vor sa se coloreze rapid pentru a avea PM ,dar la unii s-a transformat in boala psihica,vor sa aiba zeci de Mii de postari si milionae de puncte. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Miky, da' tu chiar n-ai nici o limita? 10 8 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 sa ti-o trag la bot , nicidecum tu aveai limite noapte la 1-2 , falcute triste ? 6 16 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 unii s-a transformat in boala psihica,vor sa aiba zeci de Mii de postari si milionae de puncte.Pentru a nu fi banați, la un anumit moment, de un anumit Consiliu sau de către un user bolnav psihic. 1 5 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Pisi, elimina prostia cu lipsa de banare la conturi verzi. Lasa-i sa se baneze intre ei, incasezi dublu pe luna ca-si fac alte conturi cu aceleasi aberatii. 1 5 Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Hai da-te in plmHmmm... văd că din ce în ce mai mult ai fantezii sexuale cu bărbați. Te informez că sunt heterosexual convins. Parcă și cu Pulesteu aveai ceva fantezii... NU cumva acum ești îmbrăcat în dresuri feminine? :eek 2 6 Link spre comentariu
white noise Reputație: 10 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:* Oras:* Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Pentru a nu fi banați, la un anumit moment, de un anumit Consiliu sau de către un user bolnav psihic. sau de un anumit consiliu de useri bolnavi psihic. :) Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 😌😌 On-topic : sunt multumita 😌😌😌 1,2,3,4,5,6,7,8,9.... pacat ca ma retrag😌😊🔠2 2 Link spre comentariu
psittacosaurus_phalus Reputație: 94 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Ce țăran nesimțit esti!De ce sa fie nesimtit, daca are fantezii cu ejaculari pe fata?! Ejaculezi cu cineva care iti place, doar n-oi ejacula cu un orc, dracului! Cred ca voia sa fie un compliment... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Hmmm... văd că din ce în ce mai mult ai fantezii sexuale cu bărbați. Te informez că sunt heterosexual convins. Parcă și cu Pulesteu aveai ceva fantezii... NU cumva acum ești îmbrăcat în dresuri feminine? :eek Sa nu te mire daca incepe sa posteze in sectiunea TS/TV.O sa fie concurenta acerba cu "baietii" de acolo...chicks with dicks :)) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Hmmm... văd că din ce în ce mai mult ai fantezii sexuale cu bărbați. Te informez că sunt heterosexual convins. Parcă și cu Pulesteu aveai ceva fantezii... NU cumva acum ești îmbrăcat în dresuri feminine? :eek Ce te face sa crezi ca esti un barbat atractiv? :)Imi bag si eu pula! Crezi ca vreau sa te fut?Are multe defecte, TS nu e, asta ar explica multe celor ca tine care tin materia sura sa nu faca bule de aer in craniu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum