Sari la conținut

Ana Paraschiv

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

The Deceiver...:)))

😅😈 Se pare că nu pricepe!...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu tine in tine , manifesta-te fara insulte !

Mersi la fel.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Se pare că nu pricepe!...

https://i.imgur.com/LKZyWAG.gif

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

:innocent

Nu am timp si nici chef sa stau  la povesti. 

Eu sunt bine, sanatoasa, nu e cazul sa va faceti probleme.

Stiu cine m-a banat. ;)   

Nu am mai intrat de ceva vreme si nici nu am mai postat. 

Nu comentez aceasta banare. Sunte regulile lu' Pisic (pe care oricine face pishu). Eu cont SP nu o sa-mi cumpar niciodata. Nu am de ce. Daca vreau sa spun ceva o pot face si de pe contul asta.

Bine ai revenit, Doamna! :)

• Like 9
  • Minus 6
  • Oras:guess?!
  • Oras:guess?!
Postat

Multumesc frumos! Nu era cazul sa-ti strici duminica pentru atata lucru. 

As aprecia, totusi, daca mi-ai trimite un mail cu adevarata ta identitate.

Este henzo / colorado un ratat. Nu avea prea multe nadejde. El linge in fund femei pe nimfo nu pt prietenie, stima,  ci sa si faca conturile populare si sa para ca este cineva. Dupa una din multiplele clone colorado mi-a dedicat n topice de lingusire si apoi se suceste si musca in gol, in vid in proximitate fara motive anume doar pt ca e dus cu pluta. Topicu asta nu era ca a incercat sa te salveze, facea un ul sa apeleze la alti sp si membrii daca voia asta ci ca sa culeaga lauri pt lupta sa eroica de salvare  :)

Si vezi ca nu reactioeaza bine cand o femeie non pro de aici il refuza sa iasa cu el in oras cum am facut-o eu repetat pe topice cand ma invita.Asa ca te sfatuiesc sa a grija la ce vorbesti cu el pe email

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Plang mosnegii boschetari dupa conturile lor.

Marea lor realizare din vietile terne si penibile, pe care le (mai) au.

Ei au scris recenzii.Au pus umarul.Ai de :) mea.

Cred ca cineva mi-a citit vorbele, atunci cand au aparut pentru prima data conturile de fraeri SP.Trebuie banati userii cu recenzii, nu pestii si baragladinele lor.Luat fiecare oras si executat fraerii.

Apoi, banaata @cassy si alti sfinti de p-acilea.

Fiind un sclav fomist si cu VELEitati de lacheu, spam editat nu va face nimic.

SA FIE HECATOMBA!

:)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Este henzo / colorado un ratat. Nu avea prea multe nadejde. El linge in fund femei pe nimfo nu pt prietenie, stima,  ci sa si faca conturile populare si sa para ca este cineva. Dupa una din multiplele clone colorado mi-a dedicat n topice de lingusire si apoi se suceste si musca in gol, in vid in proximitate fara motive anume doar pt ca e dus cu pluta. Topicu asta nu era ca a incercat sa te salveze, facea un ul sa apeleze la alti sp si membrii daca voia asta ci ca sa culeaga lauri pt lupta sa eroica de salvare  :)

Si vezi ca nu reactioeaza bine cand o femeie non pro de aici il refuza sa iasa cu el in oras cum am facut-o eu repetat pe topice cand ma invita.Asa ca te sfatuiesc sa a grija la ce vorbesti cu el pe email

Trigreso , am vazut poze cu tine canc eram la Oradea asta-vara , si esti urata si ștearsă:)) las-o mai moale cu minciunile :))))))

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Casablanca
Postat

Este henzo / colorado un ratat. Nu avea prea multe nadejde. El linge in fund femei pe nimfo nu pt prietenie, stima, ci sa si faca conturile populare si sa para ca este cineva. Dupa una din multiplele clone colorado mi-a dedicat n topice de lingusire si apoi se suceste si musca in gol, in vid in proximitate fara motive anume doar pt ca e dus cu pluta. Topicu asta nu era ca a incercat sa te salveze, facea un ul sa apeleze la alti sp si membrii daca voia asta ci ca sa culeaga lauri pt lupta sa eroica de salvare :)

Mănânci căcat :slap2

Postat

Con tu física y tu química también tu anatomía

La cerveza y el tequila y tu boca con la mía

Ya no puedo más (ya no puedo más)

Con esta melodía, tu color, tu fantasía

Con tu filosofía mi cabeza esta vacía

Y ya no puedo más (ya no puedo más)

Yo quiero…

Ai de :) mea.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

De aici pana la a fi interesat de detalii private e cale lunga.

Tu esti ala cu dosarele. Binomul stiuletar.

Arata PM unde te intrebam eu sau ceream asa ceva , ca doar "ma guduram" pe langa tine ca "prieten"

Si pana la urma ce sa intreb un pamfletar ? Cate femei a futut si luna asta (cu bani) ?

Besi , ma , pamfletarule cu minciunile astea de aici , ca ai luat-o pe urma celuilalt si  doar pe aratura , in cautare de stiuleti cu gura :)

• Like 1
  • Minus 13
  • Oras:Here. And There.
  • Oras:Here. And There.
Postat

Trigreso , am vazut poze cu tine canc eram la Oradea asta-vara , si esti urata si ștearsă :)) las-o mai moale cu minciunile :))))))

Nimanui nu-i place o pitipoanca tupeista si agramata.

Ce crezi, iuby tine cu adevarat la tine? Sau esti pentru el doar un ATM blond cu silicoane?

Mănânci căcat :slap2

Esti henzo! Ala care se baga in seama cu japca, ai fost unul dintre primii cu care am interactionat (fortat) cand mi-am deschis contul pe forum.

Postat

Nimanui nu-i place o pitipoanca tupeista si agramata.

Ce crezi, iuby tine cu adevarat la tine? Sau esti pentru el doar un ATM blond cu silicoane?

Esti henzo! Ala care se baga in seama cu japca, ai fost unul dintre primii cu care am interactionat (fortat) cand mi-am deschis contul pe forum.

Pierde timp in continuare ;)

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Arata PM unde te intrebam eu de asa ceva , ca doar ma guduram pe langa tine ca prieten

Si pana la urma ce sa intreb un pamfletar ? Cate femei a futut si luna asta (cu bani) ?

Besi , ma , famfletarule cu minciunile astea de aici , ca ai luat-o de pe urma celuilalt si  doar pe aratura , in cautare de stiuleti cu gura :)

Eu nu arat pm-uri. D-aia sunt mesaje private.

Nu fut multe, dar fut ce trebuie - de asta poti sa fii sigur. Nimic nu e pe gratis in aceasta viata.

Se vede ca stiuletii iti lasa gura apa, mai ales aia erecti. 

• Like 10
  • Minus 7
Postat

Acest topic este inchis :bye

Am spus ce am avut de spus nu o sa las un user precum Rozkendra sa mănânce căcat aici pe topicul ăsta si sa bage strambe si minciuni <_<

Ana Parashiv a fost si este un user pe care il apreciez și care posta aici pe forum multe lucrurii interesante, de aceea am deschis acest topic :hihat

• Like 9
  • Minus 1
Postat

Arabaico ai nevoie de naframa de schimb ....te vad cu aceeasi de 4 zile 

Am pa stoc cateva si le dau ....moca . :)

• Like 6
  • Minus 15

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...