inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Noiembrie 6, 2017 Ai degete strambe la picioare si sani de cauciuc. =)):) dar am pace interioara :) nu ma da nimeni afara pe mine :) eu obtin ce imi doresc cu degte strambe , tu nu ai obtinut nici cu bani , nici cu cont VIP :) 1
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Noiembrie 6, 2017 Dar Bianca ce marca de xauciuc avea la sani ? :))))) Ai degete strambe la picioare si sani de cauciuc. =)) 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 6, 2017 :) dar am pace interioara :) nu ma da nimeni afara pe mine :) eu obtin ce imi doresc cu degte strambe , tu nu ai obtinut nici cu bani , nici cu cont VIP :) Pacea interioara ai castigat-o cu greu si dupa multe felatii. 2 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 Pentru? :)Ca am ras de tine. :))Nu sunt asa de bulangiu ca altii. 25 2
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Noiembrie 6, 2017 Ma Obsedatule , zi drept! Ce pedigree cumpara Bianca77 pt cainii vagabonti ? )))) ca am inteles ca o urmaresti , tampitule )))) daca ai fost respins , chiar crezi tu ca te va accepta vreodata ? 1
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Noiembrie 6, 2017 O mai urmaresti sa vezi ce face , cu cine se fute? Sau tot nu poti accepta respingerea ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 Ma Obsedatule , zi drept! Ce pedigree cumpara Bianca77 pt cainii vagabonti ? :))))) ca am inteles ca o urmaresti , tampitule :))))) daca ai fost respins , chiar crezi tu ca te va accepta vreodata ? De mine ce stii,Ines? :)))))Ca sa zic daca ai fost mintita sau nu :))) 2 3
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 6, 2017 Ca am ras de tine. :))Nu sunt asa de bulangiu ca altii. Nu stiu cand ai ras de mine, da' nu ma deranjeaza, caci si eu rad de mine. In privinta sexului anal, tu-ti stii preferinta. ;) Ma Obsedatule , zi drept! Ce pedigree cumpara Bianca77 pt cainii vagabonti ? :))))) ca am inteles ca o urmaresti , tampitule :))))) daca ai fost respins , chiar crezi tu ca te va accepta vreodata ? Mama ta stie cat de trista esti si ce mult suferi? :) 2 14
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Noiembrie 6, 2017 Nu o mai dati in minciuni . Stie el ce catelusi tinea Bianca-n casa 1
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Noiembrie 6, 2017 Nu stiu cand ai ras de mine, da' nu ma deranjeaza, caci si eu rad de mine. In privinta sexului anal, tu-ti stii preferinta. ;) Mama ta stie cat de trista esti si ce mult suferi? :):))))))) vai de capul tau :))))) te faci ca ploua :)))) 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 6, 2017 Nu o mai dati in minciuni . Stie el ce catelusi tinea Bianca-n casa ;) Ca sa nu mai pierdem timpul, ma banezi sau nu? :P 2 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 https://media.giphy.com/media/9fUZ2OFWc6lxu/giphy.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 Nu stiu cand ai ras de mine, da' nu ma deranjeaza, caci si eu rad de mine. In privinta sexului anal, tu-ti stii preferinta. ;) Mama ta stie cat de trista esti si ce mult suferi? :) Pula mea. Te compatimesc :))))
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 6, 2017 N-ai de ce, da' n-am timp sa-ti explic. 1 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 Ca sa nu mai pierdem timpul, ma banezi sau nu? :P De ce? :))))
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 6, 2017 De ce? :)))) Forumul a devenit prea urat chiar si pentru un obsedat. :) 2 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 N-ai de ce, da' n-am timp sa-ti explic.AI facut-o deja :)))
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Noiembrie 6, 2017 Forumul a devenit prea urat chiar si pentru un obsedat. :)Te astept cu recenzia de la Bianca77 . De cate vieti am nevoie pt asta ? :))) 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 6, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 6, 2017 Nu stiu cine e scrat Scrat iti transmite salutari. Sincere multumiri pt ca l-ai banat. ( nu este la misto, chiar asa mi-a spus sa-ti transmit ) 4 6
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Noiembrie 6, 2017 Scrat iti transmite salutari. Sincere multumiri pt ca l-ai banat. ( nu este la misto, chiar asa mi-a spus sa-ti transmit )Si eu ii transmit salutari acolo in Germania unde se afla:) te pup 1
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Noiembrie 6, 2017 Scrat iti transmite salutari. Sincere multumiri pt ca l-ai banat. ( nu este la misto, chiar asa mi-a spus sa-ti transmit )A mai fost banat o data:) in trecut:) are experienta:) 1
miskin over and out Reputație: 1 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 Inesisnes sau cum mea te cheama, baneaz-o pe @vanessa31, curva de ocazie si iubirea neimpartasita a lui @raffaelo.Si comite magarul suicid virtual. Cat despre purcica @obsedatu, ai de ))))))))))) mea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 Inesisnes sau cum :) mea te cheama, baneaz-o pe @vanessa31, curva de ocazie si iubirea neimpartasita a lui @raffaelo.Si comite magarul suicid virtual. Cat despre purcica @obsedatu, ai de :)))))))))))) mea. Si io-s asa de gras,ca daca m-asez pe tine,nici cu macaraua nu ma mai ridici :))) 2 3
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Noiembrie 6, 2017 D.P 1
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Noiembrie 6, 2017 Inesisnes sau cum :) mea te cheama, baneaz-o pe @vanessa31, curva de ocazie si iubirea neimpartasita a lui @raffaelo.Si comite magarul suicid virtual. Cat despre purcica @obsedatu, ai de :)))))))))))) mea.Nu ma bag in alte activtati care nu ma privesc pe mine. Eu nu mai am minusuri nici pt dusmanii mei . 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum