dead Reputație: 2 Postat Iunie 30, 2010 Postat Iunie 30, 2010 Poze noi!!! Atragatoare si atenta la dorintele tale, fire noncomformista si open minded, iti voi satisface toate fanteziile: oral deepthroat nep, normal in orice pozitie, costumatii sexy, jucarii erotice. 30 Jun 14:03 0748.825.895 tarif 200 pe ora sau cate finalizari pot duce in acea ora. Sta in apartament unirii la magazin cocor cu ina o domnisoara pe care nu am vazuto dar iam auzit vocea si o avea fff senzuala ....imi parea rau ca nu am aleso pe ea Descrierea ei o de bine.. are cred ca 27 de ani bruneta cu par lung si frumos era foarte jucausa si neserioasa,avea o fire foarte vesela,glumeata si era foarte destinsa,sociabila si sigur pe ea mia placut mult aspectu asta .Sex oral liber fara prez , eu am terminat prima data la ea in gurita si e o meseriasa la sex oral de adaugat.La normal ii dau nota 10 pentru imaginatie bogata si initiativa.Experienta sexuala cu ea este ceva de vis si o recomand tuturor
silvestr Reputație: 12 Postat Iunie 30, 2010 Oras:. Oras:. Postat Iunie 30, 2010 e chiar ea in pozele astea??mi-e cam greu sa cred...am dat un search dupa nr. de tel si apar mai multe poze... si cam diferite... mai toate par furate...Dead?
dead Reputație: 2 Postat Iunie 30, 2010 Autor Postat Iunie 30, 2010 e chiar ea in pozele astea??mi-e cam greu sa cred...am dat un search dupa nr. de tel si apar mai multe poze... si cam diferite... mai toate par furate...Dead?cea din poze pare a fi chiar ea!! e bruneta slabuta sani mici fata tatuaje si alte semne si banuiesc ca este ea
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 30, 2010 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iunie 30, 2010 sa mor daca nu la toate posturile pe care le-am citit dead spune numai prostii..
Ioana Reputație: -1 Postat Iulie 1, 2010 Postat Iulie 1, 2010 sa mor daca nu la toate posturile pe care le-am citit dead spune numai prostii..Credeam ca sunt singura.
silvestr Reputație: 12 Postat Iulie 1, 2010 Oras:. Oras:. Postat Iulie 1, 2010 mda... o arde cam dubios nashu.Pisicuts watch out pls. la Dead
criss Reputație: 556 Postat Iulie 1, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Iulie 1, 2010 dragi tovarasi eu sunt in asentiment cu voi referitor la dead... pune numai recomandari cu poze false.. despre care are numai cuvinte de lauda... si intotdeauna pozele "crede" ca sunt reale.. pai ori sunt ori nu... sau tu te duci beat la ele si nu mai tii minte nici cum aratau?
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Iulie 1, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 1, 2010 e chiar ea in pozele astea??mi-e cam greu sa cred...am dat un search dupa nr. de tel si apar mai multe poze... si cam diferite... mai toate par furate...Dead?cea din poze pare a fi chiar ea!! e bruneta slabuta sani mici fata tatuaje si alte semne si banuiesc ca este ea
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Iulie 1, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 1, 2010 =))
Nevermind Reputație: 2 Postat Iulie 1, 2010 Postat Iulie 1, 2010 Nici macar gramatica ta nu e ,,reala'' )
arhanghelul Reputație: 75 Postat Noiembrie 9, 2010 Postat Noiembrie 9, 2010 aici cred ca are foto reale http://www.anuntul.ro/anunt/DOAMNA_MATURA__cu_experienta_sexuala_bogata_te_voi_trata_cu_atentie_deplina_p..._3318665
luckyx Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2011 Postat Februarie 11, 2011 sa mor daca nu la toate posturile pe care le-am citit dead spune numai prostii..Credeam ca sunt singura.care e treaba cu Ioana...???? e spioana? face si ea ceva? sau e vreun baietel care are numele asta? daca e ceva cu ea sa-mi zice-ti si mie (imi plac fetele interesate si interesante) ma bag sa cheltui cu ea ceva
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum