n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Noi speram sa nu te sinucizi :) Te intrec la viata, ti-am mai spus.Baneaza contul, vorbim dupa. :) 3
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 Fara "probabil" . Doar "esti ". 1
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 Te intrec la viata, ti-am mai spus.Baneaza contul, vorbim dupa. :)La fel cum ai vorbit cu tanya? Adica doar online ? :)))) ceva nou? O intalnire ? :))))) ca ameninti de cateva luni. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Fara "probabil" . Doar "esti ". Nu sunt probabil, sunt ultima persoana de pe forum careia trebuia sa te chui sa-i atragi atentia...Termina ce ai inceput, iti promit ca ne vedem. Doar ti se pare ca nbu sunt o persoana serioasa. :)Nu-mi pasa de cont, unii din voi nu au ce cauta pe strada... 3
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 Nu sunt probabil, sunt ultima persoana de pe forum careia trebuia sa te chui sa-i atragi atentia...Termina ce ai inceput, iti promit ca ne vedem. Doar ti se pare ca nbu sunt o persoana serioasa. :)Nu-mi pasa de cont, unii din voi nu au ce cauta pe strada...Repet. Asta i-ai spus si Taniei ca va vedeti. Si cand a aparut la intalnire, te-ai dat disparuta. :))))) 1
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 Iti place atat de mult sa -ti dai intalniri online? )))) semeni cu pretena ta Vis. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Repet. Asta i-ai spus si Taniei ca va vedeti. Si cand a aparut la intalnire, te-ai dat disparuta. :))))) Tania nu a programat cu mine, mi-a scris la un moment dat, am citit dupa niste ore, ca este la rond alba iulia...Sa va intre la ambele bine in cap, eu nu merg la intalnirile voastre, eu va fac flagrant.Doua retardate cu pesti idioti! 3
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 6, 2017 Te intrec la viata, ti-am mai spus.Baneaza contul, vorbim dupa. :)Cand te sinucizi ? 4 4
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 6, 2017 Nu, recunosc si asta. Mai rau, la un moment dat ma irita o persoana... si cu toate ca nu ma intereseaza, vrea neaparat... eu zic nu de mai multe ori si iar NU, sper sa nu ma razgandesc. :)Te invit SA-MI SUGI PULA. Ai proteza ? Ca sa stiu. 4 4
hquinn Reputație: -429 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 6, 2017 Da "raspuns" daca vrei sa-ti raspund, dar la cat de incarcate am notificarile cu minus, oricum nu le vad.Rectifica intrebarea, nu inteleg tiganeasca.NE PIȘĂMPE TINE. 1 3
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 ))))) 2 2
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Postat Noiembrie 6, 2017 Amada hranesti troli. Care turbeaza doar daca ii ignori complet )Nu merita o sinura replica. Cam cat ar putea sa vorbeasca niste redneksi de unii singuri daca nu ii baga nimeni in seama? 1 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Cand te sinucizi ? Nu ti-a spus sa nu mai scrii? Stimati proxeneti, banul este important, cu rapandule devine mai importanta incarcerarea pe cativa ani... 5
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 Amada hranesti troli. Care turbeaza doar daca ii ignori complet :))Nu merita o sinura replica. Cam cat ar putea sa vorbeasca niste redneksi de unii singuri daca nu ii baga nimeni in seama? :)Adica asa cum vorbesti tu de obicei ? :))) singura 2 2
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 Nu ti-a spus sa nu mai scrii? Stimati proxeneti, banul este important, cu rapandule devine mai importanta incarcerarea pe cativa ani...Iar ai ramas panicata pe proxeneti :))))))? Ai sechele ? 2 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Amada hranesti troli. Care turbeaza doar daca ii ignori complet :))Nu merita o sinura replica. Cam cat ar putea sa vorbeasca niste redneksi de unii singuri daca nu ii baga nimeni in seama? :) :) Esti in toane bune, ma bucur, sincer.Merita, tremuratul de la glezne s-a urcat mai sus... Stii ce-mi place la ei, n-au idee ca o femeie poate sa-i faca pachet! :laugh2Cand afla sunt deja transportati. :laugh2Sper ca esti ok, pe termen lung. 1 4
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 6, 2017 :) Esti in toane bune, ma bucur, sincer.Merita, tremuratul de la glezne s-a urcat mai sus... Stii ce-mi place la ei, n-au idee ca o femeie poate sa-i faca pachet! :laugh2Cand afla sunt deja transportati. :laugh2Sper ca esti ok, pe termen lung.In ce film traiesti ? 5 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 In ce film traiesti ? Film? Nu mi-e greu sa verific cele care dau date si care protejeaza o "prietena"...Sunt nu numai realista, iar pentru contributie ma gandesc sa scad perioada de probatiune...Trezirea!!! 5
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 6, 2017 Film? Nu mi-e greu sa verific cele care dau date si care protejeaza o "prietena"...Sunt nu numai realista, iar pentru contributie ma gandesc sa scad perioada de probatiune...Trezirea!!!Baga-te la somn si taci . Maine ai servici :))))) ai schimbat deja vreo 4 job-uri Chiar nu te accepta nimeni in societate :))) 5 4
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Postat Noiembrie 6, 2017 :) Esti in toane bune, ma bucur, sincer.Merita, tremuratul de la glezne s-a urcat mai sus... Stii ce-mi place la ei, n-au idee ca o femeie poate sa-i faca pachet! :laugh2Cand afla sunt deja transportati. :laugh2Sper ca esti ok, pe termen lung.Da, multumesc nu sunt doar bine pe termen lung, ci asigurata :)mai ceva ca pensiile private :))daca zici tu ca merita faci cum ti-e voia. parerea mea e ca sinurul merit e sa le intoarca toti dosul si sa vb doar intre ei pana se plictisesc saraciiei cred ca e monopotol, razbunare, o revolutie,eu vad niste lameri care cotcodacesc mult si dau din coate ca niste gaini amarate.habar nu au ce inseamna bad ass si cand noi mancam la mic deun sau in pauze de snack n plus zece ca ei. Versus(a se urmari video daca u il stiti e despre un fetish rar de vorarefilie) niste fiinte penibile care nu au o sansa la fericire in viata off online. se simt importanti ca platesc pt minusuri si banari caqnd reclqama in sine e o batjocuraEu sper sa fii si tu foarte bine sau si mai pe termen lung :) 2 4
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 6, 2017 Tigress , cred si eu ca esti in toane bune . Ai mai decartat ceva mii ) ? Sau te-ai impacat cu ideea )) 5 4
hquinn Reputație: -429 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 6, 2017 Film? Nu mi-e greu sa verific cele care dau date si care protejeaza o "prietena"...Sunt nu numai realista, iar pentru contributie ma gandesc sa scad perioada de probatiune...Trezirea!!!Vreau sa-ti dau o muie! 3 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Baga-te la somn si taci . Maine ai servici :))))) ai schimbat deja vreo 4 job-uriChiar nu te accepta nimeni in societate :))) Maine am ceva mai important, din pacate crezi ca ma cunosti din cateva nimicuri...Nu am schimbat 4 joburi, societatea inca asteapta sa o accept.Lamentabil, zici ca suptul pulii va ia creierii! :slap2 Da, multumesc nu sunt doar bine pe termen lung, ci asigurata :)mai ceva ca pensiile private :))daca zici tu ca merita faci cum ti-e voia. parerea mea e ca sinurul merit e sa le intoarca toti dosul si sa vb doar intre ei pana se plictisesc saraciiei cred ca e monopotol, razbunare, o revolutie,eu vad niste lameri care cotcodacesc mult si dau din coate ca niste gaini amarate.habar nu au ce inseamna bad ass si cand noi mancam la mic deun sau in pauze de snack n plus zece ca ei. Versus(a se urmari video daca u il stiti e despre un fetish rar de vorarefilie) niste fiinte penibile care nu au o sansa la fericire in viata off online. se simt importanti ca platesc pt minusuri si banari caqnd reclqama in sine e o batjocuraEu sper sa fii si tu foarte bine sau si mai pe termen lung :) Multumesc! Cea mai mare pedeapsa nu este ce as putea eu sa fac, cred solid in karma. :) 4
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Postat Noiembrie 6, 2017 Tigress , cred si eu ca esti in toane bune . Ai mai decartat ceva mii :)) ? Sau te-ai impacat cu ideea :)))Eu accept daruri de la barbati netinand cont de sex.Adica nu se fac schimburile asa la mie. Sa iti aute Dumnezeu sa castii tu 100 ori ce amplatit eu pt cineva pe forum. sa vedem cum iti merge multiplicare la nul :)Am terminat aici. e mai distractiv sa vezi maidanezi latrand in gol si invartindu-se dupa propria coada:) te asigur ca nu e referire la tine sincer vorbind e la tot ce i.am explicat Amadei cu feeding trolsnoapte faina 2 5
hquinn Reputație: -429 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 6, 2017 Maine am ceva mai important, din pacate crezi ca ma cunosti din cateva nimicuri...Nu am schimbat 4 joburi, societatea inca asteapta sa o accept.Lamentabil, zici ca suptul pulii va ia creierii! :slap2 Multumesc! Cea mai mare pedeapsa nu este ce as putea eu sa fac, cred solid in karma. :) Te mai plangi pe forum ? Iti mai etalezi esecurile ? :))) 3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum