Sari la conținut

Cromoterapie, sfat

Postări Recomandate

• Oras:guess?!
Postat

Roz...baga pe google "lumanari negre" si vei gasi destule site-uri de la noi ce au asa ceva.

Hai ca iti arat 2-3 link-uri ca nu mi-e greu

https://www.olx.ro/i2/oferta/lumanari-negre-set-de-4-bucati-ID1H0VX.html

http://www.coroane.ro/lumanari-negre-pentru-mormant.htm

http://www.fandecor.ro/cumpara/set-12-lumanari-negre-pentru-ritualuri-2441

In ultimul link, de pe fandecor un set de 12 lumanari costa 21 lei:*

:)

Eu nu cumpar de pe olx sau vizitez ca nu imi place iarmalocul sau second hand sau ce pm de spirit de targ au asemenea situri

pt al doilea lin nu as accepta nici daca ar fi gratis diin pricipiu. atata timp cat ce vreau numai pt mine pozitiv e asociat dinainte sa imi parvina ca ceva funebru nu ma spurc cu ele....

al treilea link e intresant , multumesc.o sa telefonez maine sa vad daca  au pe stoc

• Minus 4
  • Oras:Arkham
Postat

Eu nu cumpar de pe olx sau vizitez ca nu imi place iarmalocul sau second hand sau ce pm de spirit de targ au asemenea situri

pt al doilea lin nu as accepta nici daca ar fi gratis diin pricipiu. atata timp cat ce vreau numai pt mine pozitiv e asociat dinainte sa imi parvina ca ceva funebru nu ma spurc cu ele....

al treilea link e intresant , multumesc.o sa telefonez maine sa vad daca  au pe stoc

Te mai masturbezi ? Tigress ?

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Te mai masturbezi ? Tigress ?

zilnic, de ce te freca curiozitatea?

• Minus 4
Postat

zilnic, de ce te freca curiozitatea?

Cu gandul la P. ? :))))

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Acu scuze mi-am facut un cont pe un forum nou la care am de gand sa attend to...

• Minus 4
Postat

niciodata

zi zău cu limba scoasă.

Acu scuze mi-am facut un cont pe un forum nou la care am de gand sa attend to...

Ok. Dispari !
  • Like 3
  • Minus 4
Postat

zi zău cu limba scoasă.

Ok. Dispari !

Cum a diparut rapandula artificiala si superficiala care era fata populara si s-a pisat pe fata ta in viata reala dandu-ti flit mereu sa iasa cu baieti atragatori si de tine profita des ca ii faceai mici mizilicuri de care ei ii era lene si te primea ca o potaie cand nu avea ceva mai bun  de facut si tu credeai ca aveti o relatie? acu multi ani cand erai un teen frragil tare wsi sensibil?

Sorry nu-s genul. eu vin si stau cat consider eu.la fel si dispar

si nu-s superfciala. dar in sut in mecla tot iti dau la fel ca aia

gen zbori pe lista de ignor sarman ratat amoros, #aww #hahaha

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Cum a diparut rapandula artificiala si superficiala care era fata populara si s-a pisat pe fata ta in viata reala dandu-ti flit mereu sa iasa cu baieti atragatori si de tine profita des ca ii faceai mici mizilicuri de care ei ii era lene si te primea ca o potaie cand nu avea ceva mai bun  de facut si tu credeai ca aveti o relatie? acu multi ani cand erai un teen frragil tare wsi sensibil?

Sorry nu-s genul. eu vin si stau cat consider eu.la fel si dispar

si nu-s superfciala. dar in sut in mecla tot iti dau la fel ca aia

gen zbori pe lista de ignor sarman ratat amoros, #aww #hahaha

https://www.youtube.com/watch?v=nzp2d-zoV1U

Vorbești singură ? Sau cu spiritele ?

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hai ca am impresia ca am nimerit la fix ...Acum ca vine Craciunul as vrea un odorizant de camera, lumanarele, etc... cu aroma de brad. dar ceva care sa miroasa a brad veritabil, nu cu un iz cu urme vagi de brad. ca am tot cautat si oe ebay si pe amazon ... nimicuta nimicuta...

Multumesc anticipat 

• Like 4
  • Minus 6
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Hai ca am impresia ca am nimerit la fix ...Acum ca vine Craciunul as vrea un odorizant de camera, lumanarele, etc... cu aroma de brad. dar ceva care sa miroasa a brad veritabil, nu cu un iz cu urme vagi de brad. ca am tot cautat si oe ebay si pe amazon ... nimicuta nimicuta...

Multumesc anticipat

Si de o craciunita sexy sa nu uiti! :)
  • Like 4
  • Minus 8
Vizitator izabellasex&bdsm
Reputație: 0
Postat

Mi se pare ca lumanarile din ultimul link nu ar fi tot una cu cele din primul, nu ma refer la forma. Cred ca cele cilindrice sunt glazurate cu o pelicula neagra, inauntru fiind albe...in comparatie cu cele de pe olx care ar fi negre si in interior.
Vizitator
Postat

mersi lup,daR as vrea o sursa din B

e totusi apelabil  pt viitor :D

doar Parintele Pipilica te poate ajuta :laugh2  si poate si cineva de la Marinescu/Obregia ca si aia se ocupa de ciudate ca tine

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Ucea
Postat

Mi se pare ca lumanarile din ultimul link nu ar fi tot una cu cele din primul, nu ma refer la forma. Cred ca cele cilindrice sunt glazurate cu o pelicula neagra, inauntru fiind albe...in comparatie cu cele de pe olx care ar fi negre si in interior.

Iza, las-o, mânca-ți-aș. Un simplu “merci” ar fi fost suficient din partea ei, în pula mea.

Postat

Si multumesc Izabel pt recomandari. nu m-am uitat pe linkul de pe olx ,dar daca-s negre cu totul acelea-s bune

Așa, păsărik, vezi că poți? Sunt mândru de tine.

Postat

Așa, păsărik, vezi că poți? Sunt mândru de tine.

Voiam bre si singura,dar eram busy cu cont dincolo

ps nu ma mai citati refuz sa postez pe d si sa se faca trafic prin mine pe forum asta

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

x http://www.waxenchantments.com/images/large/LMProducts/LMPenis_black_LRG.jpg

Daca provoaca si orgasm,sigur o cumpara ;)

Singura problema e sa nu o bage aprinsa "inauntru" ;)  =))  =))

• Like 7
  • Minus 12
Vizitator
Postat

Daca provoaca si orgasm,sigur o cumpara ;)

Singura problema e sa nu o bage aprinsa "inauntru" ;)  =))  =))

la cat de nefututa este ma astept s-o manance :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

la cat de nefututa este ma astept s-o manance :laugh2

Sa aiba pofta,dar s-o incalzeasca putin inainte,ca altfel isi rupe dintii =))  =))

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

☺ Nu sunteți sănătoși...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...