tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 Roz...baga pe google "lumanari negre" si vei gasi destule site-uri de la noi ce au asa ceva.Hai ca iti arat 2-3 link-uri ca nu mi-e greuhttps://www.olx.ro/i2/oferta/lumanari-negre-set-de-4-bucati-ID1H0VX.html http://www.coroane.ro/lumanari-negre-pentru-mormant.htm http://www.fandecor.ro/cumpara/set-12-lumanari-negre-pentru-ritualuri-2441 In ultimul link, de pe fandecor un set de 12 lumanari costa 21 lei:*:)Eu nu cumpar de pe olx sau vizitez ca nu imi place iarmalocul sau second hand sau ce pm de spirit de targ au asemenea situript al doilea lin nu as accepta nici daca ar fi gratis diin pricipiu. atata timp cat ce vreau numai pt mine pozitiv e asociat dinainte sa imi parvina ca ceva funebru nu ma spurc cu ele....al treilea link e intresant , multumesc.o sa telefonez maine sa vad daca au pe stoc 4
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 :)Eu nu cumpar de pe olx sau vizitez ca nu imi place iarmalocul sau second hand sau ce pm de spirit de targ au asemenea situript al doilea lin nu as accepta nici daca ar fi gratis diin pricipiu. atata timp cat ce vreau numai pt mine pozitiv e asociat dinainte sa imi parvina ca ceva funebru nu ma spurc cu ele....al treilea link e intresant , multumesc.o sa telefonez maine sa vad daca au pe stocTe mai masturbezi ? Tigress ? 3 4
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 Te mai masturbezi ? Tigress ?zilnic, de ce te freca curiozitatea? 4
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 zilnic, de ce te freca curiozitatea?Cu gandul la P. ? :)))) 3 4
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 Cu gandul la P. ? :))))niciodata 1 4
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 Acu scuze mi-am facut un cont pe un forum nou la care am de gand sa attend to... 4
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 niciodata zi zău cu limba scoasă. Acu scuze mi-am facut un cont pe un forum nou la care am de gand sa attend to...:)Ok. Dispari ! 3 4
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 zi zău cu limba scoasă. Ok. Dispari !Cum a diparut rapandula artificiala si superficiala care era fata populara si s-a pisat pe fata ta in viata reala dandu-ti flit mereu sa iasa cu baieti atragatori si de tine profita des ca ii faceai mici mizilicuri de care ei ii era lene si te primea ca o potaie cand nu avea ceva mai bun de facut si tu credeai ca aveti o relatie? acu multi ani cand erai un teen frragil tare wsi sensibil?Sorry nu-s genul. eu vin si stau cat consider eu.la fel si disparsi nu-s superfciala. dar in sut in mecla tot iti dau la fel ca aiagen zbori pe lista de ignor sarman ratat amoros, #aww #hahaha 1 4
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 Cum a diparut rapandula artificiala si superficiala care era fata populara si s-a pisat pe fata ta in viata reala dandu-ti flit mereu sa iasa cu baieti atragatori si de tine profita des ca ii faceai mici mizilicuri de care ei ii era lene si te primea ca o potaie cand nu avea ceva mai bun de facut si tu credeai ca aveti o relatie? acu multi ani cand erai un teen frragil tare wsi sensibil?Sorry nu-s genul. eu vin si stau cat consider eu.la fel si disparsi nu-s superfciala. dar in sut in mecla tot iti dau la fel ca aiagen zbori pe lista de ignor sarman ratat amoros, #aww #hahahahttps://www.youtube.com/watch?v=nzp2d-zoV1UVorbești singură ? Sau cu spiritele ? 3 5
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2017 Hai ca am impresia ca am nimerit la fix ...Acum ca vine Craciunul as vrea un odorizant de camera, lumanarele, etc... cu aroma de brad. dar ceva care sa miroasa a brad veritabil, nu cu un iz cu urme vagi de brad. ca am tot cautat si oe ebay si pe amazon ... nimicuta nimicuta... Multumesc anticipat 4 6
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Noiembrie 7, 2017 Hai ca am impresia ca am nimerit la fix ...Acum ca vine Craciunul as vrea un odorizant de camera, lumanarele, etc... cu aroma de brad. dar ceva care sa miroasa a brad veritabil, nu cu un iz cu urme vagi de brad. ca am tot cautat si oe ebay si pe amazon ... nimicuta nimicuta... Multumesc anticipatSi de o craciunita sexy sa nu uiti! :) 4 8
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2017 Postat Noiembrie 7, 2017 :)Eu nu cumpar de pe olx sau vizitez ca nu imi place iarmalocul sau second hand sau ce pm de spirit de targ au asemenea situript al doilea lin nu as accepta nici daca ar fi gratis diin pricipiu. atata timp cat ce vreau numai pt mine pozitiv e asociat dinainte sa imi parvina ca ceva funebru nu ma spurc cu ele....al treilea link e intresant , multumesc.o sa telefonez maine sa vad daca au pe stocMi se pare ca lumanarile din ultimul link nu ar fi tot una cu cele din primul, nu ma refer la forma. Cred ca cele cilindrice sunt glazurate cu o pelicula neagra, inauntru fiind albe...in comparatie cu cele de pe olx care ar fi negre si in interior.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2017 Postat Noiembrie 7, 2017 mersi lup,daR as vrea o sursa din Be totusi apelabil pt viitor :D doar Parintele Pipilica te poate ajuta :laugh2 si poate si cineva de la Marinescu/Obregia ca si aia se ocupa de ciudate ca tine 2 3
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 7, 2017 Mi se pare ca lumanarile din ultimul link nu ar fi tot una cu cele din primul, nu ma refer la forma. Cred ca cele cilindrice sunt glazurate cu o pelicula neagra, inauntru fiind albe...in comparatie cu cele de pe olx care ar fi negre si in interior.Iza, las-o, mânca-ți-aș. Un simplu “merci” ar fi fost suficient din partea ei, în pula mea.
rozikendra Reputație: -24 Postat Noiembrie 7, 2017 Postat Noiembrie 7, 2017 Iza, las-o, mânca-ți-aș. Un simplu “merci” ar fi fost suficient din partea ei, în pula mea.vorbeste frumos :)
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 7, 2017 vorbeste frumos :)Behave
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2017 Postat Noiembrie 7, 2017 x http://www.waxenchantments.com/images/large/LMProducts/LMPenis_black_LRG.jpg 3 3
rozikendra Reputație: -24 Postat Noiembrie 7, 2017 Postat Noiembrie 7, 2017 Si multumesc Izabel pt recomandari. nu m-am uitat pe linkul de pe olx ,dar daca-s negre cu totul acelea-s bune
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 7, 2017 Si multumesc Izabel pt recomandari. nu m-am uitat pe linkul de pe olx ,dar daca-s negre cu totul acelea-s buneAșa, păsărik, vezi că poți? Sunt mândru de tine.
rozikendra Reputație: -24 Postat Noiembrie 7, 2017 Postat Noiembrie 7, 2017 Așa, păsărik, vezi că poți? Sunt mândru de tine.Voiam bre si singura,dar eram busy cu cont dincolops nu ma mai citati refuz sa postez pe d si sa se faca trafic prin mine pe forum asta
money_talks Reputație: -236 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Noiembrie 7, 2017 x http://www.waxenchantments.com/images/large/LMProducts/LMPenis_black_LRG.jpgDaca provoaca si orgasm,sigur o cumpara ;)Singura problema e sa nu o bage aprinsa "inauntru" ;) =)) =)) 7 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2017 Postat Noiembrie 7, 2017 Daca provoaca si orgasm,sigur o cumpara ;)Singura problema e sa nu o bage aprinsa "inauntru" ;) =)) =)) la cat de nefututa este ma astept s-o manance :laugh2 2 3
money_talks Reputație: -236 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Noiembrie 7, 2017 la cat de nefututa este ma astept s-o manance :laugh2Sa aiba pofta,dar s-o incalzeasca putin inainte,ca altfel isi rupe dintii =)) =))
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 7, 2017 ☺ Nu sunteți sănătoși...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum