tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Postat Noiembrie 7, 2017 Daca in urmatoarele 24 de ore nu se iau masuri concrete din partea conducerii in ceea ce priveste abuzurile si hartuirea catre useri stabili eu personal ma declar ca trec definitv pe celalt forum si garantez ca aici nu imi va scapa o singura postareVoi posta dincoo numai la discutii generale unde ai nevoie de cont doar daca vrei sa vizualizezi macar si rar sau des voi comenta excluisv acolo dupa normele stabilite de eips nu e o amenintare, e o prmisiune si-s destui useri care au obisnuinta ca sa nu zic rutina sa afle ce mai face revolutie si foame? pai atunci contribui si eu in felul meu 6
zanderspinning Reputație: 167 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Postat Noiembrie 7, 2017 Ceau, dacă ai timp, vezi și topic Diamond. care e celălalt forum? 3
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 7, 2017 Daca in urmatoarele 24 de ore nu se iau masuri concrete din partea conducerii in ceea ce priveste abuzurile si hartuirea catre useri stabili eu personal ma declar ca trec definitv pe celalt forum si garantez ca aici nu imi va scapa o singura postareVoi posta dincoo numai la discutii generale unde ai nevoie de cont doar daca vrei sa vizualizezi macar si rar sau des voi comenta excluisv acolo dupa normele stabilite de eips nu e o amenintare, e o prmisiune :) si-s destui useri care au obisnuinta ca sa nu zic rutina sa afle ce mai face revolutie si foame? pai atunci contribui si eu in felul meu :)Nu-ti va duce nimeni lipsa. Poti sa te retragi de pe acum. 2 2
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 Nu-ti va duce nimeni lipsa. Poti sa te retragi de pe acum.E deja retrasă mintal . 5 4
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 Postat Astazi, 05:26tanya thering, on 07 Nov 2017 - 12:21 AM, said:Mori in pacetop :laugh2 :laugh2tanya thering, on 07 Nov 2017 - 12:19 AM, said:Sa mori tu? ( la propriu ) tanya thering, on 07 Nov 2017 - 12:01 AM, said:Mâine ma duc la biserica și îți aprind una la morti tanya thering, on 06 Nov 2017 - 11:58 PM, said:Fa , cum vorbești ,zici ca ești vie :))0RaspunsCitare MultiplaEditareRaporteaza Robotel Reclamahttp://www.nimfomane.com/poze/upgradeicon.jpgClick aici pentru upgradeInscris la:-- #702 tigreseRozKendraMaistru Curvar56 Postari:Inscris la:Ieri, 17:520 warning pointsReputatie:-88Locatie:guess?!Postat Astazi, 05:32merry x,as si sa traeti pe pula asa 'luxuri ' ca astea. top :))) tanya thering, on 07 Nov 2017 - 12:11 AM, said:Tu apuci sărbătorile ? n-am.ce.face.acum, on 06 Nov 2017 - 11:20 PM, said:Nu ti-am spus sa recunosti, sa fim seriosi.Nu-mi vorbi despre prostie dupa ce de nenumarate ori spun ca nu-mi pasa de puncte sau cont.Pentru tine este important, e ca si cum e tot ce esti si poti.Iar sunteti in pauza de masa?! La treaba! :laugh2 inesines, on 06 Nov 2017 - 10:05 PM, said:De ce nu te intalnesti cu noooi ??!! Vrem sa -ti facem o noua coafura si model pe față! tanya thering, on 06 Nov 2017 - 10:06 PM, said:Fac un make -Up de miloane , Ines se ocupa de par 6
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 Si ce sa intelegem din asta ,? Ca vrei si tu make up ? ))) 5 4
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 Si ce sa intelegem din asta ,? Ca vrei si tu make up ? :))))te provoc sa dai de mine in viata reala cu o asca intreagaspune-mi daca vrei sa va intampin singur sa vorbiti cu ciori sau motociclistiin orice caz si in grup nu veti aveam nevoie de machoiqah tarfa denisa fuita dea din bucuressti in tm de fric proxenetilor, alex un amenic pai si b anaa insinifianta blondanu veti avea nevoie de machia cat timp nu veti avea picioare sa va afisati machiaju acu shu shu adica marsh. gunoiu isi are locu la tomberonsunteti in plus 6
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 te provoc sa dai de mine in viata reala cu o asca intreagaspune-mi daca vrei sa va intampin singur sa vorbiti cu ciori sau motociclistiin orice caz si in grup nu veti aveam nevoie de machoiqah tarfa denisa fuita dea din bucuressti in tm de fric proxenetilor, alex un amenic pai si b anaa insinifianta blondanu veti avea nevoie de machia cat timp nu veti avea picioare sa va afisati machiaju acu shu shu adica marsh. gunoiu isi are locu la tomberonsunteti in plus https://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAicAșa. Acum traducerea. 6 4
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 n-am chef. nu dau explicatii la scursuri.dar in principiu faceti tot posibilul sa dati de mine in viata reala. eu nu va promit machiaj ca nu veti avea picioare sa-l arati 6
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 n-am chef. nu dau explicatii la scursuri.dar in principiu faceti tot posibilul sa dati de mine in viata reala. eu nu va promit machiaj ca nu veti avea picioare sa-l arati :)Esti un caz pierdut :)))) 5 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2017 Postat Noiembrie 7, 2017 te provoc sa dai de mine in viata reala cu o asca intreagaspune-mi daca vrei sa va intampin singur sa vorbiti cu ciori sau motociclistiin orice caz si in grup nu veti aveam nevoie de machoiqah tarfa denisa fuita dea din bucuressti in tm de fric proxenetilor, alex un amenic pai si b anaa insinifianta blondanu veti avea nevoie de machia cat timp nu veti avea picioare sa va afisati machiaju acu shu shu adica marsh. gunoiu isi are locu la tomberonsunteti in plus Așa. Acum traducerea. 5 3
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 e ma-ta aurolacule 6
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 n-am chef. nu dau explicatii la scursuri.dar in principiu faceti tot posibilul sa dati de mine in viata reala. eu nu va promit machiaj ca nu veti avea picioare sa-l arati :)Cam ce frustrari mai ai ? :))) 5 4
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 e ma-ta aurolaculeDe ce te superi asa de tare cand ti se spune adevarul? Chiar nu inteleg :)))) 5 4
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 n-am. le admir pe toate la altii daca dezvolt te anunt 6
hquinn Reputație: -429 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 e ma-ta aurolaculeGata ,fa😀 ? Nu mai esti Zen ?:)))))))))) 3 3
hquinn Reputație: -429 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 n-am. le admir pe toate la altii :)daca dezvolt te anunt:))))))) nici tu crezi ce spui :))))) 3 3
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 Gata ,fa ? Nu mai esti Zen ? :))))))))))sunt si fara faca nu ti-am aruncat o pomana sa zici fa sa iti traieasca familia gasit intr-o comuna :)cum te trateaza viata zilele astea satul cu prosti? rude sanatoase, prospere? 6
hquinn Reputație: -429 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 sunt si fara faca nu ti-am aruncat o pomana sa zici fa sa iti traieasca familia gasit intr-o comuna :)cum te trateaza viata zilele astea satul cu prosti? rude sanatoase, prospere?Fă hahalero :)))) 3 3
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 Fă hahalero :))))urlai dupa taranca de ma-ta in curte la wee cee si nu te auzea?eu nu tolerez zgomote ascutite pe topicul meu asa ca et in lista de ignoresa vedem cat de incantat e bogdanel dupa o luna intreaga de mutare pe info lasand topicele mele gunoaielorthat's such a fun idea hihi :laugh2 :laugh2 6
hquinn Reputație: -429 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 urlai dupa taranca de ma-ta in curte la wee cee si nu te auzea?eu nu tolerez zgomote ascutite pe topicul meu asa ca et in lista de ignoresa vedem cat de incantat e bogdanel dupa o luna intreaga de mutare pe info lasand topicele mele gunoaielorthat's such a fun idea hihi :laugh2 :laugh2Bogdanel nu va fi incantat de tine niciodata pentru ca esti o isterica si nu esti genul de femeie care stie sa-si castige respectul :)Esti doar o gaiță . 3 3
hquinn Reputație: -429 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 Bogdanel se gandeste la Innes tot timpul . De tine doar face misto . Ei ii face cadouri asta in cazul in care nu stiai deja.. 3 3
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 sa vezi cati o sa ma urmeze si cand va ramane singur cu niste netalentati handicapti sa vezi ce ciufut si razbunator va fighici cu cine? cu cine e? cu cine nu-i nu poate hahahascz satu cu prosti aka lingau de curve am confundat avataru si nu am vazut ca-i trasa asta de theroing din muiala o noapte intreaga.my bad 6
hquinn Reputație: -429 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 sa vezi cati o sa ma urmeze si cand va ramane singur cu niste netalentati handicapti sa vezi ce ciufut si razbunator va fighici cu cine? cu cine e? cu cine nu-i nu poate hahahascz satu cu prosti aka lingau de curve am confundat avataru si nu am vazut ca-i trasa asta de theroing din muiala o noapte intreaga.my badTu niciodata nu prea observi nimic :))))) 3 3
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 7, 2017 Bogdanel nu va fi incantat de tine niciodata pentru ca esti o isterica si nu esti genul de femeie care stie sa-si castige respectul :)Esti doar o gaiță .hello reality check eu nu umblu dupa bogdanel se cam intampla inverssi am cam alte standarde si ustir la barbati complet diferite si optini pe care le iau in calculcu e am avut doar senrtimenta.dar la mine conteaza ratiunea,asta decide si el insista la mine nu invers indifernt cat halucineaza eldaca ii public sute de mailuri din ultimele luni ar intra in pamant.desigur ar sterge postarile dar as putea face un blog cu ele. desigur nu o voi facenu ma sinchisesc sau ma cobor la asa cevadeci halllo sa zici ceva de bogdan ca nu ma place,nu ma vrea etc nu ma atinge cu nimic.omu e disperat dupa mine nu poate trai si u futut bai rapandulelor cand el fute orice creatura indoielnica si absolut oricine il poate fute nu inseamna nimic. nu cred ca o femeie cu care va trai zilnic impreuna o sa il aduca la ce am insemnat eu:) 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum