Sari la conținut

domina !!! stie cineva ceva

Postări Recomandate

• Oras:Banatu'i fruncea
  • Oras:Banatu'i fruncea
Postat

Buna marcel sunt stapana noua profesionista in timisoara,vin din bucuresti. Stapana SILVY. Daca te interesez contacteaza.ma 0720372571

Postat

Din cele care fac dominare (sau cel putin zic ca fac) in Tm, recomand 0758953363. Are in jur de 40 de ani, locatia (in Complex) nu e cine stie ce dar are experienta si stie ce face. NU recomand 0741541330. Desi amabila, e departe de ceea ce ar trebui sa fie. 

Ai doi ani pe forum si nu stii unde ar trebui sa faci recomandarile astea? (iti recomand cu caldura discutii generale pentru asta). Ceea ce ai facut tu se numeste off-topic.

G.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

@ Ovivlad poti sa ne dai ceva detalii despre 0758953363 aspect ,locatie ,prestatie,poze, tarife ? sau deschide un thread.

Postat

Are in jur de 40 de ani, nu arata f. bine (mica de statura si plinuta) dar are atitudine ok pentru ceea ce face. Locatia nu e cine stie ce...apartament cu 1 camera mica. Va sfatuiesc sa faceti dus de acasa si nu acolo. Compenseaza faptul ca stie ce face, are si un arsenal de obiecte destul de generos. De facut cred ca face cam tot ce zice in anunt (eu nu am fost curios doar de anumite chestii). Pret 100 de lei ora dar poti sta si mai mult.

Postat

Am sunat la 0758953363. A raspuns o cetateanca ce ori era beata/drogata, ori avea o conexiune telefonica foarte proasta. Am intrebat-o de valaibilitatea anuntului si mi-a zis ca e o greseala.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...