mastersonic Reputație: 4 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 Care sunt tarifele Andei in ziua de azi?Ca stiu ca le-a cam schimbat...
Vizitator costel55 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 Pai cauta pe topicul ei...
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 Care sunt tarifele Andei in ziua de azi?Ca stiu ca le-a cam schimbat... Nu stii bine, nu le-a schimbat de multa vreme. Doar ca ti-e lene sa cauti :laugh2
bitu_gab Reputație: 230 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 Care sunt tarifele Andei in ziua de azi?Ca stiu ca le-a cam schimbat...Program : 11-20 (ora 19 ultima programare) Tarife : 100 lei finalizarea ( max 30 min) 200 lei ora ( 2 finalizari) Servicii : Oral protejat/neprotejat ( CIM,COF,COB) Normal protejat + alte fantezii Anal protejat : extra 50 lei ( in functie de marime) 1
zanderspinning Reputație: 167 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Postat Noiembrie 8, 2017 mai adaug la ce-i mai sus faptul ca nu lucreaza in weekend din pacate
dudaev Reputație: 22 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 8, 2017 nu lucreaza duminica dar sambata lucreaza;eu de obicei ma duc sambata pt ca atunci pot;s-ar putea ca sambata sa primeasca doar clientii vechi si care ii plac si ei.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 De regula pleaca in weekend la tara,si cand are chef lucreaza sambata dar mai rar,ca are si ea viata ei personala,si nu anunta acest lucru,mi se pare normal.
zanderspinning Reputație: 167 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Postat Noiembrie 8, 2017 nu lucreaza duminica dar sambata lucreaza;eu de obicei ma duc sambata pt ca atunci pot;s-ar putea ca sambata sa primeasca doar clientii vechi si care ii plac si ei.e bine de stiut, deocamdata mi-a zis ca nu lucreaza in weekend...dar inca nu ne cunoastem...
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 e bine de stiut, deocamdata mi-a zis ca nu lucreaza in weekend...dar inca nu ne cunoastem... Pai ar cam fi cazul :) :P
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 Am vorbit cu ea si o zis ca "in weekend nu lucrez" ...acum nu stiu daca doar acesta sau toate
zanderspinning Reputație: 167 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Postat Noiembrie 9, 2017 Pai ar cam fi cazul :) :Pcrede-ma ca am incercat saptamana trecuta dar n-a iesit, voiam sa plec de la lucru pt cateva ore dar a intervenit ceva...urmeaza sa am ceva zile de concediu si va fi mai usor cu sincronizarea :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum