Sari la conținut

0748964680

Postări Recomandate

• Oras:Iasi

Lasa, nu ma lua cu politete. Te faci ca nu intelegi ca vreau sa zic. Nu m-am retras pt. ca vine vacanta si nici nu iti dau tie explicatii. La ce zici ca astepti sa revin, daca tu nu ai bani sa vii? :laugh2  Ai mancat ceva azi, saracule? 

Recunosc ca uneori sunt atat de ocupat ca uneori uit sa si mananc, dar asta nu inseamna ca sunt sarac. Sunt atat de sarac cand vine vorba de timp incat nu-mi permit sa-l pierd aiurea. 

Singura recenzie demna de crezare referitoare la serviciile tale e a pictorului. Daca te-ai retras sa-ti fie de bine. Crede-ma ca sunt sarac in unele privinte, dar nu cu duhul.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator p1ctorul
Reputație: 0

Am spus ca fata bate in retragere dupa ce si-a facut norma. Verdictul ei a fost ca se retrage. Ce este fals?

Eu m-am referit la postarea ta de sambata, cand spuneai ca este in Alba Iulia. Ea a fost tot timpul in Iasi.

• Like 4
Link spre comentariu

Eu m-am referit la postarea ta de sambata, cand spuneai ca este in Alba Iulia. Ea a fost tot timpul in Iasi.

OFFF! Fata putea sa zic clar si raspicat ca nu lucreaza week-endul asta sau nu sambata. Poate ca am facut o gluma nesarata cand am zis si-a luat liber de 1 si 2 decembrie ca s-a sus la.............................................sa serbeze unirea.  Ma rog n-am prea fost inspirat, iar duduia s-a luat de fund si a sarit in sus.

• Like 1
Link spre comentariu

OFFF! Fata putea sa zic clar si raspicat ca nu lucreaza week-endul asta sau nu sambata. Poate ca am facut o gluma nesarata cand am zis si-a luat liber de 1 si 2 decembrie ca s-a sus la.............................................sa serbeze unirea.  Ma rog n-am prea fost inspirat, iar duduia s-a luat de fund si a sarit in sus.

Fata a lucrat week-endul asta! De asta m-am sesizat, ca vorbesti in numele meu.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Nu am . Dorm in casele altora
  • Oras:Nu am . Dorm in casele altora

Asteptam sa revina domnisoara. Nu cred ca asta depinde de dispozitia mea.

Grabeste te cu mail ul. Din ce stiu eu prea curind nu revine, dar vezi cum ai norocul. Spor
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Eu m-am retras, dar pt. tine fac un efort daca vrei asa tare sa ne cunoastem. :kiss3

Da' nu ma intereseaza cine esti.

Asta inseamna ca nu te-ai retras si ca modalitatea de contact e aceeasi. 

Link spre comentariu
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a

Asta inseamna ca nu te-ai retras si ca modalitatea de contact e aceeasi.

Donșoara Eva Karera se ține de miștouri pe mail - cine dorește, îi ofer ora propusă mie seara asta, de la 11 la 12 .. Doritorii sunt rugați să aștepte un semn de la Eva - stați liniștiți, vă contactează ea ! 😂

• Like 2
Link spre comentariu

Donșoara Eva Karera se ține de miștouri pe mail - cine dorește, îi ofer ora propusă mie seara asta, de la 11 la 12 .. Doritorii sunt rugați să aștepte un semn de la Eva - stați liniștiți, vă contactează ea !

Nu era nicio gluma! Eu nu imi permit sa fac misto de niste posibili clienti. Ti-am spus ca as fi disponiila pe la 11 diseara. Am mai facut programari si noaptea pt. cei care pot si doresc atunci. Sau ce, noaptea nu se lucreaza? :eek

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...