Sari la conținut

Amii fata cu vocatie 0799260448

Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat

Pentru programari sunati la nr :0736815437 . Va pupp

Nu postezi serviciile oferite sa ne orientam si noi ? :)
Postat

Într-adevăr a revenit Ami, locație in modern, aceleași servicii, futaciosă oral și normal protejat.

200 un număr

300 ora

Amii, chiar ne era dor de tine.

• Like 1
Vizitator ccfdtig
Postat

No, ca am aflat serviciile. Din pacate fara ON in oferta.

Postat

Ami ai fi in regula sa ne sarutam. Daca doresti as fi dispus sa iti prezint analize de exhudat faringian. Imi faci o buna impresie daca spui ca faci normal si oral protejate.

Postat

Se pare ca și-a găsit jumătatea, posibil sa nu mai lucreze deloc..... păcat chiar vroiam sa i-o trag.

Postat

Eu cred ca mai lucrează din cand in când. ..poate pe ascuns...ca sa zic asa....am prins o de vreo două ori noaptea dar mi a rasouns cam greu la whats up si nu am mai putut merge. ..sper s o prind și eu...

Postat

Un gust amar mi-a lasat aceasta "dulceata" de fata..

Am sunat, mi-a raspuns si era ocupata, mi-a zis ca intr-o ora e libera, am resunat-o in 50 de min si am stabilit o programare pentru urmatoarea

zi la ora 12:00.

O sun la 11:40 nimic, la 12 nimic, la 12:10 la fel, nu raspunde.. o neserioasa! 

Deci luati in calcul ca puteti merge degeaba pana la noua ei locatie (Tibiscum nr. 8 in Modern) si sa va intoarceti cu programarea intre picioare.. :( 

• Like 1
Vizitator alexlakers0
Postat

Am sunat de cel putin 5 ori ieri,suna suna dupa care iti pune pe ocupat.Nu inteleg la ce mai are anunt activ

Postat

Aceeași manevra și cu mine 😩 Păcat ! Ii pulisana fata. Cred ca și-a găsit jumătatea cică un polițai zicea ea ultima data când am fost.

Vizitator alexlakers0
Postat

Are niste sani frumosi numa buni. Pacat ca nu mai activeaza

Postat

Multumesc . este corect link-ul trimis de Rider ( am recunoscut tatuajul cu trandafirul de pe mana stanga -celelalte sunt noi ) Se pot uni topicele

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...