Sari la conținut

Hei, cine m-a facut verde ?

Vizitator gvbolovan

Postări Recomandate

• Oras:prin oras
  • Oras:prin oras

gata s-a terminat "blacfraidei" nu se mai dau conturi verzi sau SP... stiti povestea cu Mefisto din Faust? ... o sa o vedeti transpusa inr-un nou format in care Mefisto este interpretat de un .... pisic. Parerea mea :hihat

Lasa ca noi suntem mai frumosi in albastru, e mai elegant :)

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

gata s-a terminat "blacfraidei" nu se mai dau conturi verzi sau SP... stiti povestea cu Mefisto din Faust? ... o sa o vedeti transpusa inr-un nou format in care Mefisto este interpretat de un .... pisic. Parerea mea  :hihat

nici tie nu ti-a dat ...inseamna ca nu ai aliura de proxenet  :)

• Like 5
  • Minus 12
Link spre comentariu

vrei sa zici ca i-a insemnat si dupa doua luni  :bye

S-au dus dincolo o parte din baietii si fetele vesele...ultimul care se afirma pe acolo e Henzo...si cu cine se baga in seama...cu Roz Kendra, cu Denisa Rond, cu aia mică curvuliță din Focșani.

Numai unul și una...

• Minus 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Devine ciudată treaba aceasta cu banarile... Astea nu-s doar simple interese! Am citit multe si mă intreb care persoane se vrea să fie afectate...de tot acest demers! Aici nu este vorba doar de reputatie, imagine si recenzii... In spatele tuturor vrajelilor se urmareste ceva, am mers pe firul banarilor...si nu-mi vine să cred la ce am ajuns sa constat!

Această mare abureala am mai vazut-o undeva... Este pentru crearea unei alte stări omului care inițial trăia ceva si brusc se trezeste in alt cadru psihic lipsit de protectie mentală. Aceasta-i manevră si o metodă de manipulare... In mod normal se utilizează in lupte si intr-un mediu conflictual, pentru stăpânirea furiei.

Să nu vorbesc de lucrurile concrete...că acele asa zise coincidente ar parea prea mari si in mod normal un om trebuie sa-si creeze singur starea pe care-o traieste. Ioi...nu mai spun nimic. Mă intreb inainte de minusari...cine erau cei care-si faceau clone ca ciupercile după ploaie? Sunt alte metode acum? Din ceea ce am citit că se întâmpla in vremurile vechi pe forum...nu apare nici o diferență acum! Doar că miza e mai mare, ca pisicut a jucat la bursa si ca stie cum merg treburile...

• Like 11
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Prea multe griji...:)

😅 Astea nu-s griji!

Doar că nu ma pot abține...

Ia si mai ghicește!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...