Sari la conținut

Hei, cine m-a facut verde ?

Vizitator gvbolovan

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Aveam niste pm-uri cu valoare sentimentala pe el. :)

WOW ! Primul user pe Nimfo... !!! Oare o mai fi pe aici si astazi ? Oare cum a fost sa fii in gasca primilor 10 inscrisi pe forum ? :) Cred ca au vremuri super faine... Am inteles ca a fost bine, cald si frumos pana prin 2013, dupa care a venit viscolul...

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Unde imi doresc
  • Oras:Unde imi doresc

WOW ! Primul user pe Nimfo... !!! Oare o mai fi pe aici si astazi ? Oare cum a fost sa fii in gasca primilor 10 inscrisi pe forum ? :) Cred ca au vremuri super faine... Am inteles ca a fost bine, cald si frumos pana prin 2013, dupa care a venit viscolul...

Astept sa ne lamureasca motanul , eu m-am distrat prin 2013 si am cunoscut multi oameni de pe aici.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Asa se apuca un om de fumat .....la inceput primeste o tigara gratis , dupa care trebuie sa plateasca  ca sa se numeasca  fumator adevarat 

Asa si aici .....in viata nimic nu este gratis  , pare doar o iluzie optica de moment  :laugh2

• Like 9
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

Pisicutssss ... inca nu a venit Craciunul sa imparti cadouri .... off sau cred ca e

Eroare de sistem .. hackerul meu nu e bun .. in loc sa va baneze,,,. V-a dat scut..

Este concediat !!

• Like 5
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...