priveghetorul Reputație: 5 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:San Pedro Sula Oras:San Pedro Sula Postat Noiembrie 11, 2017 ...nu e destul ca se arunca astia in fata metroului la 2 zile ? Ieri la Unirii...trist de tot ce-i drept :(Sa ma cac pe sufletul tuturor celor care decid sa-si puna capat zilelor in locuri intesate de semeni. Daca ar avea acces la butonul rosu, probabil ca l-ar apasa fara sa clipeasca.Fara ei Universul e pustiu, beli-mi-ar pula! PS: s-a inchis la non-stop si n-am de gand sa raman cu postarea agatata.
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 11, 2017 M-ai lasat fara cuvinte :laugh2 :laugh2 :laugh2Distractia mea se incheie aici , din cauza faptului ca Vistrantric este verzuie . Nu mai am de cine sa fac caterinca , asadar ma retrag :)Semnat Inesuka Trollerița - Motănița. Tschüss ! 4 6
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Distractia mea se incheie aici , din cauza faptului ca Vistrantric este verzuie . Nu mai am de cine sa fac caterinca , asadar ma retrag :)Semnat Inesuka Trollerița - Motănița. Tschüss !Inesuka s-o suparat.Bai fata nu te supara asa repede.O sa ti fie dor o sa vezi.;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Distractia mea se incheie aici , din cauza faptului ca Vistrantric este verzuie . Nu mai am de cine sa fac caterinca , asadar ma retrag :)Semnat Inesuka Trollerița - Motănița. Tschüss ! O sa imi fie dor de tine, dar iti respect dorinta. Kiss. 25 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Inesuka s-o suparat.Bai fata nu te supara asa repede.O sa ti fie dor o sa vezi. ;) Nu stiu ce vrei sa afli cu acea Hydra (dar stii tu ceva ce nu stiu eu - dezvolta sa vada toti)..dincolo Araboaica a inchis pravalia. 26 3
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Postat Noiembrie 11, 2017 Si eu vad ca sunt verde in momentul asta. Acum 2-3 minute eram albastru. Foarte ciudat ... Lasa ca e bine ca tu esti verde, ca te luau la ochi toti lingaii de curve. Asa nu te pot bana.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Nu stiu ce vrei sa afli cu acea Hydra (dar stii tu ceva ce nu stiu eu - dezvolta sa vada toti)..dincolo Araboaica a inchis pravalia.tu vorbesti in rebusuri:))))ce inseamna a inchis pravalia?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 tu vorbesti in rebusuri:))))ce inseamna a inchis pravalia?A pus lacatel la topicul ei si nu pot posta ca sunt galben :)))) Eu nu postez cacaturi pe fazan sa ma colorez. 25 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Ati suparat-o pe Inesuka si nu va mai intra de acum incolo. OffO sa ma retrag si eu pentru ca viata fara Inesuka nu are rost. 26 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 11, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 11, 2017 Ati suparat-o pe Inesuka si nu va mai intra de acum incolo. OffO sa ma retrag si eu pentru ca viata fara Inesuka nu are rost.Esti sigur? 5 8
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 11, 2017 Ati suparat-o pe Inesuka si nu va mai intra de acum incolo. OffO sa ma retrag si eu pentru ca viata fara Inesuka nu are rost.Distractia mea se incheie aici , din cauza faptului ca Vistrantric este verzuie . Nu mai am de cine sa fac caterinca , asadar ma retrag :)Semnat Inesuka Trollerița - Motănița. Tschüss ! Inesuka s-o suparat.Bai fata nu te supara asa repede.O sa ti fie dor o sa vezi.;) O sa imi fie dor de tine, dar iti respect dorinta. Kiss.Si dorul trece . daca iti impui acest lucru . Mi-am pierdut interesul pt distractie . Stiu ca nimeni nu imi va simti lipsa :)Pup. Distractie placuta . Si da, Dmx , sunt suparacioasa. De fapt, mult spus suoarare. Doar ca nu e la fel de distractiv pe forum acum cu Vis verzuie . S-o manance vacuta !Va iubesc â¤ï¸ðŸ˜ðŸ•ŠðŸ” 4 6
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 A pus lacatel la topicul ei si nu pot posta ca sunt galben :)))) Eu nu postez cacaturi pe fazan sa ma colorez.Nu e o ea e un el.Il cheama Henzo sugatorul de pule.Adica |Henzo.Si de azi incolo o sa-l fut cu maxima dragoste si evlavie ori de cate ori o sa l vad.Unul care e barbat si isi face cont de femeie e travestit de ala nu?
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Si dorul trece . daca iti impui acest lucru . Mi-am pierdut interesul pt distractie . Stiu ca nimeni nu imi va simti lipsa :)Pup. Distractie placuta . Si da, Dmx , sunt suparacioasa. De fapt, mult spus suoarare. Doar ca nu e la fel de distractiv pe forum acum cu Vis verzuie . S-o manance vacuta ! Nu stii bine...
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Nu e o ea e un el.Il cheama Henzo sugatorul de pule.Adica |Henzo.Si de azi incolo o sa-l fut cu maxima dragoste si evlavie ori de cate ori o sa l vad.Unul care e barbat si isi face cont de femeie e travestit de ala nu?:)))))Asta e ultimul meu coment pana cand nu revine Inesuka ca pasarea Phoenix. 25 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Si dorul trece . daca iti impui acest lucru . Mi-am pierdut interesul pt distractie . Stiu ca nimeni nu imi va simti lipsa :)Pup. Distractie placuta . Si da, Dmx , sunt suparacioasa. De fapt, mult spus suoarare. Doar ca nu e la fel de distractiv pe forum acum cu Vis verzuie . S-o manance vacuta !Dar deja maine iti va fi dor de mine o sa vezi. ;)Stai tu flexi ca trece asta cu conturile verzi si pana atunci ne distram cu altii :))))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Henzo....ARABOICULE o fut pe ma-ta :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
priveghetorul Reputație: 5 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:San Pedro Sula Oras:San Pedro Sula Postat Noiembrie 11, 2017 ... Si da, Dmx , sunt suparacioasa. De fapt, mult spus suoarare. Doar ca nu e la fel de distractiv pe forum acum cu Vis verzuie . ...Nu-s psiholog, da' n-as crede ca asta e singurul tau motiv de suparare. Este? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Tenchiu :hihat primaru ce culoare are, in afara de roze, aia nu se pune ? :))) 2 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Nu-s psiholog, da' n-as crede ca asta e singurul tau motiv de suparare. Este?ai postat dupa mine si nu mai vede saracul henzo imbracat in haine de femeie :)))))))))))Am un mesaj....aaaaaa....pentru prietenul meu ......care se numeste HENZOAlo.......Henzo!O fut pe ma-ta idiotule
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 11, 2017 Nu-s psiholog, da' n-as crede ca asta e singurul tau motiv de suparare. Este?Buna seara. Ba da. Nu mai am cu cine sa ma cert ! Nb . 2 7
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 11, 2017 sa vedeti maine dimineata ,cand se trezesc baietii si se vad verzi cum verifica cardurile/platile online , or crede ca la betie si.o platit contu :laugh2 :laugh2 9 20
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Si acum o dedicatie pentru prietenul meu HEEEEEEEENZOOOOOOOOO O fut pe ma-ta in gura travestitule
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Ce verde mișto se vede forumul... 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Buna seara. Ba da. Nu mai am cu cine sa ma cert ! Nb .https://youtu.be/Z8BNK7BKiHE 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum