Sari la conținut

Romanticul pervers de sincer

Vizitator gvbolovan

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Noah, misto, deci intra si uro in program!

P.S.: nu le am cu astea, asa incat cineva cunoscator sa faca mentiunea daca este pasiv sau activ. De uro vorbesc, nu de cunoscator, Doamne feri'!

Se pare ca am fost inspirat sa includ in titlul topicului "pervers"...una vine cu uro, aialalta cu bdsm...numai Vis tace, oare ne pregateste ceva?  :laugh2  :laugh2

Vizitator beraru
Postat

Cand o sa ma paraseasca iubitul , atunci o sa ma apuc de meserie iar.

Daca mergi pe Duracell, avem de asteptat mult si bine. Noi ne rugam ca iubitul tau sa fie pe 777.

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

Cand o sa ma paraseasca iubitul , atunci o sa ma apuc de meserie iar. Pana atunci, stau retrasa :))))))

Dupa cum am spus , eu nu stiu sa imi impartt job ul cu relatia , asa ca am ales . Ori una ori alta :)))

Mi -am

Dorit si eu un iubit.

Sa ai parte de el, pe bune...:)

Acum glumind, si eu am rabdare ca tine, tu poti sa astepti si 6 luni pana expira verzeala, eu pot astepta chiar si un an pana expira...iubitul

Vizitator beraru
Postat

...numai Vis tace, oare ne pregateste ceva?  :laugh2  :laugh2

Cat crezi c-o sa tina-n ea? Din clipa in clipa astept topic cu titlul: "O sa va strivesc ca pe gandaci!!!" by Vistantric.

Pai ce?! Numai Ines?!

• Like 1
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Daca mergi pe Duracell, avem de asteptat mult si bine. Noi ne rugam ca iubitul tau sa fie pe 777.

:))))))) momentan sunt feriicita , multumesc lui Dumnezeu ❤️❤️❤️ Pt ca nu am avut parte de oameni rai care sa se bage in viata mea neinvitati , decat pe forum. Spre norocul meu, cei rai de pe forum , nu imi cunosc inform reale . Iar ceilalti care le cunosc, nu se baga !

Asadar, sanse mici sa fiu parasita :)))))

• Like 1
  • Minus 7
Vizitator altu2
Postat

Se pare ca am fost inspirat sa includ in titlul topicului "pervers"...una vine cu uro, aialalta cu bdsm...numai Vis tace, oare ne pregateste ceva?  :laugh2  :laugh2

Vis mai bine sa taca, ca in momentul in care spune ceva, mai mult de 3 cuvinte, iti pui intrebarea ce anume a fost factorul preponderent: iarba (verde ... de acasa!!!) sau vinul (rosu de Valcea)!

• Oras:Bucuresti
Postat

mai ...pietroi romantic ! eu nu sunt cu nici o " haita " , nu sunt semnificativ in schema generala a forumului ...da' , te intreb si io asa : esti tu absolut 

sigur ca vrei sa-ti faci de lucru cu VisNaucitor ? intentia ta e laudabila , da' ... intri pe teren alunecos nenica ... ce te faci daca accepta ? pe unde scoti camasa ? 

Pe celelalte gagici nu le stiu ... asa ca no comment . Da'  Vis Periculos s-ar putea sa fie o " nuca " prea ... prea ... ete ca nici nu pot s-o definesc ... si asta ma sperie . 

Ai coaie frate ... aferim . 

• Like 13
  • Minus 8
Vizitator beraru
Postat

mai ...pietroi romantic ! eu nu sunt cu nici o " haita " , nu sunt semnificativ in schema generala a forumului ...da' , te intreb si io asa : esti tu absolut 

sigur ca vrei sa-ti faci de lucru cu VisNaucitor ? intentia ta e laudabila , da' ... intri pe teren alunecos nenica ... ce te faci daca accepta ? pe unde scoti camasa ? 

Pe celelalte gagici nu le stiu ... asa ca no comment . Da'  Vis Periculos s-ar putea sa fie o " nuca " prea ... prea ... ete ca nici nu pot s-o definesc ... si asta ma sperie . 

Ai coaie frate ... aferim .

Da' ce-are Vis, fratele meu? O prinde ca-n menghina? Musca de ureche?

• Like 2
Postat

Hai ca am fost rea. Vis e buna la cluburile de consumatie :))) de alcool . Din care iti iei procent :))) faza e ca ea se incapataneaza sa bea pe gratis :))):)))))))))

Postat

Vis are multe calitati da nu stie sa le foloseasca. Mai ales cand abereaza ea cu talent pe nimfomane , mai bine ar abera intr un club cu clientii la consumatie , ca tot ii place alcoolul, ar tine oamenii aia ocupati ore intregi pe banii lor. Si cum ii place si sa compuna povesti , ar putea incepe cu Inesuka si sa termine cu ce vrea ea :))) intre timp bea si cateva sticle de sampanie :))) ca tot ii place.

Vis nu stie sa faca afaceri din atuurile ei . Le foloseste inutil.

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Da' ce-are Vis, fratele meu? O prinde ca-n menghina? Musca de ureche?

Bre ... nu stiu ce are ... da' am un vibe naspa de la ea . Pur si simplu . Felul in care priveste , modul in care se exprima ... poate 

sunt eu obtuz , da' nu-mi inspira incredere olteanca asta ... 

Fratioare ...ziceam si io asa ... nu ma lua chiar in serios , ca nu-i cazu' ... Fute-le pana le gasesc toti dracii , poate asa se mai calmeaza , si 

revin la niste ganduri mai bune ... altele decat fugareala asta nonsens dupa puncte , banari ... parerea mea . 

• Like 13
  • Minus 8
Postat

Bre ... nu stiu ce are ... da' am un vibe naspa de la ea . Pur si simplu . Felul in care priveste , modul in care se exprima ... poate 

sunt eu obtuz , da' nu-mi inspira incredere olteanca asta ... 

Fratioare ...ziceam si io asa ... nu ma lua chiar in serios , ca nu-i cazu' ... Fute-le pana le gasesc toti dracii , poate asa se mai calmeaza , si 

revin la niste ganduri mai bune ... altele decat fugareala asta nonsens dupa puncte , banari ... parerea mea .

Asa e ea , putin mai psiho . A fost Marfa puternica.

Vizitator beraru
Postat

Vis are multe calitati da nu stie sa le foloseasca. Mai ales cand abereaza ea cu talent pe nimfomane , mai bine ar abera intr un club cu clientii la consumatie , ca tot ii place alcoolul, ar tine oamenii aia ocupati ore intregi pe banii lor. Si cum ii place si sa compuna povesti , ar putea incepe cu Inesuka si sa termine cu ce vrea ea :))) intre timp bea si cateva sticle de sampanie :))) ca tot ii place.

Vis nu stie sa faca afaceri din atuurile ei . Le foloseste inutil.

Nu mi-am permis sa te intreb niciodata, da' o fac acum. Care este, mai exact, problema ta cu Vis?

S-a luat de tine pe vremea cand erai giugiuca? :)

Vizitator altu2
Postat

Hai ca am fost rea. Vis e buna la cluburile de consumatie :))) de alcool . Din care iti iei procent :))) faza e ca ea se incapataneaza sa bea pe gratis :))) :)))))))))

Inesuka, Visu' e si pe plante, nu doar pe vinu' (rosu) de Valcea.

Am citit io (pe goagle) ca s-o descoperit (imagini de pe satelit) o plantatie de canepa in zona Valcea.

YKWIM!

Postat

Asa e ea , putin mai psiho . A fost Marfa puternica.

Sorry sister ... n-am inteles ... 

• Like 13
  • Minus 8
Postat

Sorry sister ... n-am inteles ...

O sa intelegi dupa ce o vizitezi .
Postat

O sa intelegi dupa ce o vizitezi .

Ce sa fac ? Sa o vizitez ? Mi-e tarsa ... daca accepta sa se futa cu mine ? Lasa ... mai bine stau bland pe bucile mele . 

• Like 13
  • Minus 8
Postat

Inesuka, Visu' e si pe plante, nu doar pe vinu' (rosu) de Valcea.

Am citit io (pe goagle) ca s-o descoperit (imagini de pe satelit) o plantatie de canepa in zona Valcea.

YKWIM!

E pe cuie . Stiu. Stie toata lumea . E si pe lichide , si pe prafuri. Nu degeaba isi spune Vis :))) e in lumea ei , in visul ei .

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Ce sa fac ? Sa o vizitez ? Mi-e tarsa ... daca accepta sa se futa cu mine ? Lasa ... mai bine stau bland pe bucile mele .

Nu te gandi ca m-ar interesa pe cine accepta aia la usa ei . :))))

Vizitator altu2
Postat

Asta chiar ar putea fi un risc ... pentru tine!

Vizitator beraru
Postat

Eu unu' am avut onoarea sa fiu refuzat de Vis.

Probabil ca asta e motivul pentru care beau mai des in ultimul timp, insa refuz sa constientizez.

• Like 2

Postat

Nu te gandi ca m-ar interesa pe cine accepta aia la usa ei . :))))

Accentul se pune pe " Ce " ...nu pe " fac " ... " Ce sa fac " poate fi interpretat in doua moduri ... " CE sa fac " / ai " tradus " printr-o intrebare adresata direct tie , si , 

" ce sa FAC " / intrebare retorica . De aici si neintelegerea ... NU te-am intrebat / solicitat parerea daca ar fi cazul sa o vizitez pe Clari ... ci doar am intrebat retoric 

daca vorbesti serios in legatura cu sugestia ta de a o vizita pe Clari ... 

Am considerat necesara aceasta explicatie ... nu e cazul sa te aricesti , n-a fost vina ta . Insa n-as vrea sa se inteleaga ca cer " indicatii " cu privire la mersul la curve ... 

cheers. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...