keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2017 ... speranta moare ultima si potenta prima ... 1 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Noiembrie 13, 2017 ... speranta moare ultima si potenta prima ...Corect!
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Noiembrie 13, 2017 Ines draga ... sa stii ca daca nu ma primesti ... fac un gest necugetat si ma duc la Vis si o sa ma ai pe constiinta. nu te juca cu sentimentele mele disperate :laugh2nu face prostii, astfel incat sa ramai remarcat pe viata, nu are rost. Lasa, Inesuca, te primeste si chiar daca nu te primeste, mai sunt si alte fete. Nu face prostii, mai gandeste-te pana cand nu o sa regreti candva de consecinte. Minte limpede iti doresc! Si multa sanatate! 3 8
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 13, 2017 Ines draga ... sa stii ca daca nu ma primesti ... fac un gest necugetat si ma duc la Vis si o sa ma ai pe constiinta. nu te juca cu sentimentele mele disperate :laugh2 Mai omule, mai gândește-te!!!nu face gesturi extreme!!! sunt la capatul rabdarii ... :laugh2 prefer sa-mi termin viata sexuala cu Vis "in Ciomu' style", daca nu ma primeste Ines. :cry2 . Hai ca se rezolva cumva,ai incredereUnde sa te primesc , mai ? :))):)))) nu mai activez , doar va tin de urat sa nu va plictisiti 2 7
incepator2017 Reputație: 416 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Noiembrie 13, 2017 Unde sa te primesc , mai ? :))):))))La pieptul tau, îmbrățișează-l si spune-i ca o sa fie bine, nu o sa il ia babau vis 2 3
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 13, 2017 La pieptul tau, îmbrățișează-l si spune-i ca o sa fie bine, nu o sa il ia babau visLeșin :)))))) ok, o sa fie bine! Cu sau fara Vis ! 1 7
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2017 Leșin :)))))) ok, o sa fie bine! Cu sau fara Vis !tine-ma la pieptul tau "cald" si "generos" si fa-ma sa uit acel "Vis". ... si te rog nu lesina :laugh2. lasa-ma pe mine sa lesin ...dupa, de epuizare :laugh2 3 6
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 13, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 13, 2017 Eu cred ca m-as pisa pe mine de ras cu vis , cum începe ea despre teoriile conspirației și chestii de genul :)))Mai cunosc eu o Tania care mi s-a vaitat că ea râde, iar pe urma nu mai stia ce cuvinte de laudă sa-mi găsească. Important e ca i-am făcut deschiderea, că a reusit sa facă cel mai bun show erotic si ca am avut-o de doua ori din toate pozitiile împreună cu prietenii mei. Era prea rea de gură si se lăuda mult...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum