Sari la conținut

Romanticul pervers de sincer

Vizitator gvbolovan

Postări Recomandate

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Ines draga ... sa stii ca daca nu ma primesti ... fac un gest necugetat si ma duc la Vis si o sa ma ai pe constiinta. nu te juca cu sentimentele mele disperate  :laugh2

nu face prostii, astfel incat sa ramai remarcat pe viata, nu are rost. Lasa, Inesuca, te primeste si chiar daca nu te primeste, mai sunt si alte fete.

Nu face prostii, mai gandeste-te pana cand nu o sa regreti candva de consecinte. Minte limpede iti doresc! Si multa sanatate!

• Like 3
  • Minus 8
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Ines draga ... sa stii ca daca nu ma primesti ... fac un gest necugetat si ma duc la Vis si o sa ma ai pe constiinta. nu te juca cu sentimentele mele disperate :laugh2

Mai omule, mai gândește-te!!!nu face gesturi extreme!!!

sunt la capatul rabdarii ... :laugh2 prefer sa-mi termin viata sexuala cu Vis "in Ciomu' style", daca nu ma primeste Ines. :cry2 .

Hai ca se rezolva cumva,ai incredere

Unde sa te primesc , mai ? :))):)))) nu mai activez , doar va tin de urat sa nu va plictisiti
  • Like 2
  • Minus 7
  • Oras:prin oras
  • Oras:prin oras
Postat

Unde sa te primesc , mai ? :))):))))

La pieptul tau, îmbrățișează-l si spune-i ca o sa fie bine, nu o sa il ia babau vis

• Like 2
  • Minus 3
Postat

La pieptul tau, îmbrățișează-l si spune-i ca o sa fie bine, nu o sa il ia babau vis

Leșin :)))))) ok, o sa fie bine! Cu sau fara Vis !

• Like 1
  • Minus 7
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Leșin :)))))) ok, o sa fie bine! Cu sau fara Vis !

tine-ma la pieptul tau "cald" si "generos" si fa-ma sa uit acel "Vis". ... si te rog nu lesina  :laugh2. lasa-ma pe mine sa lesin ...dupa, de epuizare  :laugh2

• Like 3
  • Minus 6

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Eu cred ca m-as pisa pe mine de ras cu vis , cum începe ea despre teoriile conspirației și chestii de genul :)))

Mai cunosc eu o Tania care mi s-a vaitat că ea râde, iar pe urma nu mai stia ce cuvinte de laudă sa-mi găsească. Important e ca i-am făcut deschiderea, că a reusit sa facă cel mai bun show erotic si ca am avut-o de doua ori din toate pozitiile împreună cu prietenii mei. Era prea rea de gură si se lăuda mult...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...