Sari la conținut

Marea Inselaciune

Postări Recomandate

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Gafa de incepator!

Vezi ca rad de tine ceilalti copii de pe forum. :laugh2

asa si? nu mai pot eu...

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Si cu ce crezi ca ma deranjeaza ?

habar n-am. probabil cu nimic. nici nu conteaza asta. ti-am spus-o doar in ideea in care incerci sa te justifici/corectezi; precum ai facut mai sus.

• Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

habar n-am. probabil cu nimic. nici nu conteaza asta. ti-am spus-o doar in ideea in care incerci sa te justifici/corectezi; precum ai facut mai sus.

Daca tu o iei ca pe o justificare , asta nu ma mai priveste pe mine.

• Oras:Bucuresti
Postat

Dragi mikypute, pulestei, colorazi, pipilici, diemecsi si alte aratari, v-a tras-o sarmalagiul!

V-a pacalit ca va vinde fasolea fermecata (no pun intended:)), v-a luat banii, dupa care a schimbat regulile jocului din mers, si i-a facut verzi pe popandaii vechi si generatori de trafic pe forum. Pe cine o sa mai banati voi de-acum, in afara de amaratii astia cu postari putine, si unde trebuie sa munciti chiar si 5h51min (btw, salutare, prostu' satului! ) pentru a-l aduce pe minus.

E drept, manelistul nu a facut asta dintr-un nou descoperit sentiment al generozitatii, dar constatase ca i se imputinasera considerabil vizitatorii. Irelevant, insa. A comis o sarlatanie. Si cand te gandesti ca unii natafleti au platit pentru 5-6 conturi, convinsi ca, astfel, vor avea ocazia sa scape de 'dusmani' si sa-si cucereasca recunoasterea dupa care tanjesc in viata reala.

'Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele eu, prostia nu.'

Umberto Eco

https://s18.postimg.org/aqjcbpe8p/Citat-_Socrate.png

• Like 3
  • Minus 1
Postat

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 socrate ma copiaza pe mine , aia e replica mea

• Like 2
  • Minus 7
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Aici nu m-am mai putut abține. Gata , mai imi fac o cafea!

De data asta chiar am zis adevărul... mințind :)))

• Oras:Buucresti
Postat

Dragi mikypute, pulestei, colorazi, pipilici, diemecsi si alte aratari, v-a tras-o sarmalagiul!

V-a pacalit ca va vinde fasolea fermecata (no pun intended:)), v-a luat banii, dupa care a schimbat regulile jocului din mers, si i-a facut verzi pe popandaii vechi si generatori de trafic pe forum. Pe cine o sa mai banati voi de-acum, in afara de amaratii astia cu postari putine, si unde trebuie sa munciti chiar si 5h51min (btw, salutare, prostu' satului! ) pentru a-l aduce pe minus.

E drept, manelistul nu a facut asta dintr-un nou descoperit sentiment al generozitatii, dar constatase ca i se imputinasera considerabil vizitatorii. Irelevant, insa. A comis o sarlatanie. Si cand te gandesti ca unii natafleti au platit pentru 5-6 conturi, convinsi ca, astfel, vor avea ocazia sa scape de 'dusmani' si sa-si cucereasca recunoasterea dupa care tanjesc in viata reala.

'Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele eu, prostia nu.'

Umberto Eco

Ha ha ha !

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Umberto Eco

Ha ha ha !

• Like 1
  • Minus 6
Postat

socrate ma copiaza pe mine , aia e replica mea

Bine că mi-ai zis, să vezi ce-i fac când îl prind prin BOA. Și-așa are să-mi dea niște bani și mă tot amână.   :pepsi

• Like 1
Postat

Bine că mi-ai zis, să vezi ce-i fac când îl prind prin BOA. Și-așa are să-mi dea niște bani și mă tot amână. :pepsi

🤣🤣🤣 arde-l !

• Like 2
  • Minus 7
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Tu esti o jigodie si principala sursa de conflicte pe forum in momentul de fata.

Daca nu eu , apai cine....a tot deranjat forumul acesta pana la momentul inregistrarii mele din 2016  :laugh2

Pe tine se pare ca te gasisem  inaintea mea , ca si o sursa nesecata de conflicte

• Like 6
  • Minus 17
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De data asta chiar am zis adevărul... mințind :)))

Am observat anterior ce ai făcut...ai inceput sa copiezi tehnica cea mai de preț a taticului tau.

...Eu am spus ca nu e bine cand gândesc, dar să mai si râd...e bai. Azi am ras de două ori, acum trec la a treia partidă si-apoi odihnă. O seara bună si ție.

• Like 4
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

socrate ma copiaza pe mine , aia e replica mea

Socrate a copiat mereu femeile, stai linistită...

• Like 4
  • Minus 6
Postat

Socrate a copiat mereu femeile, stai linistită...

Stateam linistita si fara sa-mi spui tu.

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Ti-am mai spus, cred, sa nu te mai guduri pe langa mine.

Ines, ce-i cu poza asta de la avatar? Nu ma plang, da' ma tulbura si-mi pierd concentrarea cand ies la vanatoare.

Hai, pe bune! Si cu ce 'content' UTIL au contribuit pe forum @machucambo, @trollescoviciulos, @money talks, @justitiaru sau @picon? Cu exceptia lui @picon si @justitaru - care au cateva 'recenzii' (despre a caror obiectivitate sau motivatie nu o sa discut aici), acestia s-au facut remarcati doar prin agresivitate, hartuiri, prostie, promovari de fete mai mult sau mai putin fatise, santaje, distribuirea de poze cu **spam editat**, amenintari si multe, enorm de multe injuraturi si jigniri.

Tu esti o jigodie si principala sursa de conflicte pe forum in momentul de fata.

Eu cam stiu cine esti. Tot cu parintii locuiesti, bre @colorado/henzo?

Pyzdoyule, că ești imbecil nu-i vina ta. N-are sens să dezvolt. Ce-i mai nașpa, e că te iei în serios. Adică, tocma’ un cretin cu pene, ca tine, să scrie ceva de “conținut UTIL”... ?!?!?!?!? Oaloo!!

• Like 3
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stateam linistita si fara sa-mi spui tu.

Am observat, de fapt...aceasta a si fost intenția lui Socrate.

• Like 5
  • Minus 6
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Daca nu eu , apai cine....a tot deranjat forumul acesta pana la momentul inregistrarii mele din 2016  :laugh2

Pe tine se pare ca te gasisem  inaintea mea , ca si o sursa nesecata de conflicte

Prost esti ba Mikyputa,ai uitat de celebrul cont de mare curvar si ai recunoscut ca esti aici din 2016

Te incurci in propiile minciuni :laugh2

• Like 20
  • Minus 6
Postat

Am observat, de fapt...aceasta a si fost intenția lui Socrate.

Îl durea în pulă pe cumătrul Socrate de liniștea femeilor. Era homosexual.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Îl durea în pulă pe cumătrul Socrate de liniștea femeilor. Era homosexual.

Eu zic doar că îl iubea pe Dumnezeu si îsi dorea pacea lui pentru prostiile facute, iar gestul lui a fost doar pentru a preîntâmpina anumite treburi.

Postat

Eu zic doar că îl iubea pe Dumnezeu si îsi dorea pacea lui pentru prostiile facute, iar gestul lui a fost doar pentru a preîntâmpina anumite treburi.

Care gest?

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Pai lui ii convine ca postez pe aici intr una :))) de aceea nu

Ma va bana. Dar o sa fac o inceracre si nu o sa mai postez nimic . Poate 1 postare pe zi . Si aia informativa . Cum faceam inainte.

Asa sigur o sa ma baneze :)) el adora trolli ,,,, iar eu nu o sa mai trollez . Oricum vis e cu verdeață :))) e pe minus . Dar inca traieste..

Distractia mea s-a incheiat. O sa mai intru sa-i maindau cate un minus - doua la pisiicuts , nu cumva sa creada ca mi-a trevut supararea. Dar fara postari. Am zis.

inesuka imi vine sa iti ridic fusta

• Minus 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Nu port fuste . Doar rochite cu dresuri , pt ca este iarna. Sorry ! :wave :wave

Postat

Eu una as aprecia o femeie sincera 100%... adica nu pot sa mint.. Imi cer scuze pt sinceritate, poate nu trebuia sa o spun public, dar daca nu o spuneam eu , o spunea altcineva :))) poti sa ma pedepsesti cu un Bann !

• Administrator
Postat

pe tine o sa te pedepsesc exemplar in pat inesuka :))

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...