Sari la conținut

Alina, 0727029683, Rin grand

Postări Recomandate

Postat

Saliu, 

Ieri noapte, manifestand un dor de duca de zile mari iau la puricat biblia si imi zic in barba hai sa incerc si eu o blonda, desi sunt un sucker for brunetes. Zis si facut...doar ca prima mea experienta EVER cu o blonda s-a soldat in felul urmator:

Ajung cumva pe la 3 dimineata la Rin Grand, bineinteles gresesc si urc la etajul ics in hotel. Locatia era de fapt in Grand Residence. Alte lifturi, bien sur. Bineinteles ca nu ma asteptam ca pozele sa fie reale, cel putin la 50/fin si 100/ora. Dar mi-am spus ca poate o fi ceva de capul ei, poate sunt el ala de a calcat toata copilaria in baliga de cal/vaca si dau peste o noua T.E. Gresit!! 

Apartamentul frumos si curat, la baie nu am fost, prefer sa fac dusul de pre-program-sexi acasa fix inainte de a pleca. Domnisoara (deh,  tenta eufemistica) e o blonda pe la 1,60, mai mult de 45 de kg nu are. Nici urata nici frumoasa. Se dezbraca si vad 2 sani nr 2 frumosi si tari, ca de 20 si putini ani. Zic ca raman si ii inmanez 100 ron pt o ora. Ii mai dau si o cutie de Ferrero rocher - prostul pana nu e fudul nu e prost destul. S-a dus in camera cealalta, care era inchisa. Cica e colega, dar nu iese sa mi-o prezinte. Asa o fi... poate nu e pestisorul :) In fine. 

Incepe pe un fond sonor de taraf tv un oral de nota 4; asta ca sa nu zic 2. O atentionez la dinti, ca poate are nevoie sa si-i pileasca. Se conformeaza si totusi simt placere mai mica decat daca ii dau eu in cap. Sincer! Dar...incepe sa-i sune telefonul. Tin sa precizez ca nu trecusera 10 min de cand am intrat pe usa. Schimbam cu ea deasupra dupa ce imi pune un prezervativ straaamt dom'le de ziceam ca mi s-a subtiat cu vreun cm si incearca sa-mi dea numai 3-4 cm, sa ma termine repede. Si-o fi zis ca s-a intalnit hotul cu prostul. Schimbam in misionar, eu dau in ea ea cu ochii in taraf tv... Mai trec cateva minute in care parca dadeam in gol. Iar suna tel, de data asta ii zice omului care astepta ca mai dureaza 2 minute.Nu e cea mai stramta faptura. Schmbam iar de data asta in caprita, de unde dupa 3-4 minute cu indulgenta schimbam iar in misionar, ca o doare cica. Dar surpriza...o doare acum si in misionar. Ghiciti ce? IAR suna telefonul, de data asta de cateva ori, numai ca nu mai raspunde acum. Trecusera vreo 20 de minute de cand am venit. Asta pentru ca 10 minute mai tarziu am iesit pe usa, neterminat. A mai incercat un ultim oral nepro maxim 5 minute, timp in care mi-a explicat ca va trebui sa termin mai repede, pentru ca sunt si alti barbati nefututi. La care m-am enervat, am oprit-o din si asa slabul oral pe care il facea si i-am spus calm ca o sa aiba numai de castigat la comportamentul asta. M-am imbracat si am plecat, urmand sa-mi fac dusul acasa.

PS. Cine dracu m-o fi pus sa iau o ora...nu stiu :) asta e, poate de fapt femeia e o piesa si nu am prins-o eu intr-o zi buna. da, clar asta trebuie sa fi fost :D

Note: Locatie 8. Curat ca in palma, pacat de led-ul ala care merge pe taraf, non-stop cred. La baie nu am fost.

Fatuca in cauza: corp de 9, fata de 6-7, fofo de 5.

Atitudine: -1

Prestatie: 5-6.

De revenit? O da, daca mor si ma reincarnez in negru. Si atunci sa vezi surprize, surprize!

Consider o teapa.

Sa fiti sanatosi!

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...