Sari la conținut

0732326154

Postări Recomandate

• Oras:dobrogea
Postat

Ate 2 anunturi cu aceleasi poze

In unul zice ca e studenta si in unul ca e matura.

Sunat o voce usor ragusita.

La creion la Dacia. 150nr/ 250 h

Stie cineva mai multe?

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

Salut . Chiar acum am venit acasa tinta sa fac o recenzie despre acest anunt cu nr de telefon 0732326154 (new matura 43 ani ) am luat anuntul de pe Publi 24 am sunat am stabilit intalnirea . Apartament situat la parter bulevardul Tomis  bloc t scara b interfon 61 mai exact peste strada de LIBRA BANK  probabil ca deja spuneti ca sunt nesimtit ca nu este frumos sa furnizez toata adresa dar nu vreau sa mai ia cineva teapa . Si acum sa va povestesc despre doamna in cauza .... apelez 61 intru in scara trec prin hol unde se afla posta si avizieru cand usa din partea stanga deschisa ,,,, dupa usa era doamna mascata cu un furou pe ea am intrat in casa fara sa apuc sa o vad bine cand surpriza ... in casa se mai afla o femeie in bucatarie una care are aproximativ 50 de ani si care arata deplorabil si care are si ea anunt tot pe Publi 24 (servicii de calitate doamna matura  0728494995 ) la care doamna trecuta de 50 imi reproseaza ,,,, draguta dar iti cam plac femeile mature ca uite si pe telefonu meu ai sunat azi de 3 ori ...de aici am reusit sa aflu exact cine este doamna si sa fac legatura cu ea pe Publi are poze false in totalitate in realitate este mica grasa si are fata de boschet jur . Acum sa discutam si despre blonda care a deschis usa poze false in totalitate nu este ea in poze nici macar nu a avut bunul simt sa puna o poza care sa semene putin cu trasaturile ei fizice are aproximativ 48 maxim 50 de ani  mirosea a vin (bautura) si a pretins suma de 150 de lei pentru un nr sau 250 de lei o ora .... cand ai spun ca are poze false si ca nu vreau sa raman a inceput sa imi spuna ca nu exista asa ceva ca barbatii sunt terminati dupa ea si ca sunt primul client care o refuza si ca uite cum arat atunci isi da jos furou si face o pirueta ... un cur basit pe ea o piele plina de vergeturi si niste tate naspa rau ai zic ca plec si ca  nu raman  atunci imi spune sa ai dau 100 de lei pentru deranj sa evit o incaierare ai propun urmatorul lucru iti dau 50 de lei si plec daca vrei bine daca nu ne batem sunam la politie si vedem ce iese a inceput sa imi reprosesze ca sunt primu care o refuza si scoate cheia de pe frigider si imi deschide(jur ca nu am sesizat ca a incuiat si ca a ascuns cheia) . DE EVITAT . din cauza asta am facut cont aici si aceasta recenzie stufoasa :::  poze false mirosuri ciudate fizic dezordonat si mult tupeu .Am mai fost la femei mature dar scuze aratau impecabil aveai si ce sa vorbesti cu ele aveau si dresuri fine nu ca tipele astea doua care jur nu merita nici 40 de lei pentru un sex in 3 . Va salut cu respect . 

• Like 11
  • Minus 1
Postat

Daca - i asa trebuie dusa la evitat.

Dar chiar asa ti- ai facut vont azi nospte la 1 ca sa ne povestesti experienta?🤔

Sau te - ai dus la ele de BLack Friday?😂😂😂😂

Postat

Da nu mint cu nimic femeile alea sunt de evitat maxim niște deșeuri jur . Cine nu mă crede poate să meargă și se lămurește singur .

• Like 1
Postat

Eu unu prefer sa evit sa ma cert  dar toate astea pana  o persoana reuseste sa depaseasca limita foarte rau  .....   vorba aia merg sa fac sex nu sa ma bat cu ele     : ))))))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

nelutule esti cam prost! Si nefutut si cu bani luati! Cum ma sa dai 50lei ca sa iesi? Ce faceau scarbele se numea infractiune( lipsire de libertate in mod ilegal) Data viitoare spune ca te asteapta 2 prieteni afara si ia un spray iritant lacrimogen la tine. Deci de asta cer unele panarame taxa de deranj...

• Oras:Banat de Orange46
  • Oras:Banat de Orange46
Postat

nelutule esti cam prost! Si nefutut si cu bani luati! Cum ma sa dai 50lei ca sa iesi? Ce faceau scarbele se numea infractiune( lipsire de libertate in mod ilegal) Data viitoare spune ca te asteapta 2 prieteni afara si ia un spray iritant lacrimogen la tine. Deci de asta cer unele panarame taxa de deranj...

ha ha ha..ai dreptate ....SECHESTRARE....cum plm sa dau banii sa plec???...dar fiecare iese din situati jenante cum stie si cum poate!!!.....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...