psittacosaurus_phalus Reputație: 94 Postat Noiembrie 16, 2017 Postat Noiembrie 16, 2017 Iubești, ce iubești și pleci vesel. :felatieDaca ai avea ce, ar fi grozav. Doar ca peste tot este probabilitate peste 99% de "teapa". Ai cam tot atatea sanse sa iasa o treaba buna cu bani, pe cat ai gratis... sau sa fii platit tu :laugh2 .
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2017 Postat Noiembrie 16, 2017 Daca ai avea ce, ar fi grozav. Doar ca peste tot este probabilitate peste 99% de "teapa". Ai cam tot atatea sanse sa iasa o treaba buna cu bani, pe cat ai gratis... sau sa fii platit tu :laugh2 .Corect, dar uneori nu prea avem de ales.Pierderi planificate. 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 războiul semnelor -/+ 2
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Noiembrie 17, 2017 Nu înțeleg cum acum două zile am urcat brusc de la - 105 la - 45! Iar de la capitolul "Reputație" mi-au dispărut o mulțime de aprecieri negative. A mai rămas în funcțiune doar picon, care o sa facă febră musculară de la atâta minusare. Există îngeri păzitori? Mai exista...da 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Îngerașul păzitor m-a salvat de la 7- 14 banări :angel 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Îngerașul păzitor m-a salvat de la 7- 14 banări :angelPai tot nu am inteles.Tu vrei sa fii banat sau nu ? :laugh2 :laugh2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Nu prea vreau banare, dar la nevoie ... 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 războiul depozitelor 1
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 17, 2017 Iar a început activitatea de banare a mea: avpop și laury (domnul, desigur) Eu când vreau să banez,banez.Dacă vroiam asta o făceam in fix 3 Min.În loc să plângi că primești minusuri,nu mai bine termini cu lingerismul pe toate topicele prostituatelor.Adică să devii bărbat. 33 7
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Eu când vreau să banez,banez.Dacă vroiam asta o făceam in fix 3 Min.În loc să plângi că primești minusuri,nu mai bine termini cu lingerismul pe toate topicele prostituatelor.Adică să devii bărbat.Domnule, nu știu ce înseamnă "lingerism", știu ca mi-au plăcut unele domnișoare.Poate ca nu avem aceleași preferințe. Minusurile au fost nelegitime, n-am insultat pe nimeni. O seara buna vă doresc! 1
iubibila Reputație: -433 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Eu când vreau să banez,banez.Dacă vroiam asta o făceam in fix 3 Min.În loc să plângi că primești minusuri,nu mai bine termini cu lingerismul pe toate topicele prostituatelor.Adică să devii bărbat. Trebuie sa accepti oamenii din jurul tau asa cum sunt, nu sa le aplici corectii. Nu toti sunt defecti, prosti, tampiti si needucati ca tine, nu toti gandesc defectuos ca tine, nu toti fac aceleasi alegeri ca tine. Barbat, pentru tine, inseamna sa ai masterat sau doctorat in stiinte penale facut in detentie la Jilava. A fi barbat, in conceptia ta, este sa hartuiesti, ameninti, insulti, batjocoresti si sa iei la pumni femeile. 1 6
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Trebuie sa accepti oamenii din jurul tau asa cum sunt, nu sa le aplici corectii. Nu toti sunt defecti, prosti, tampiti si needucati ca tine, nu toti gandesc defectuos ca tine, nu toti fac aceleasi alegeri ca tine. Barbat, pentru tine, inseamna sa ai masterat sau doctorat in stiinte penale facut in detentie la Jilava. A fi barbat, in conceptia ta, este sa hartuiesti, ameninti, insulti, batjocoresti si sa iei la pumni femeile.Din principiu asta fac, accept oamenii cum sunt. Nu le aplic corecții, încerc sa-i ajut. Toti suntem educabili. Respect si iubesc femeile. Restul "e" scorneli. 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Trebuie sa accepti oamenii din jurul tau asa cum sunt, nu sa le aplici corectii. Nu toti sunt defecti, prosti, tampiti si needucati ca tine, nu toti gandesc defectuos ca tine, nu toti fac aceleasi alegeri ca tine. Barbat, pentru tine, inseamna sa ai masterat sau doctorat in stiinte penale facut in detentie la Jilava. A fi barbat, in conceptia ta, este sa hartuiesti, ameninti, insulti, batjocoresti si sa iei la pumni femeile.Am cam înțeles. Sunt defect, prost, tâmpit, needucat.Nu am doctorat! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Eu când vreau să banez,banez.Dacă vroiam asta o făceam in fix 3 Min.În loc să plângi că primești minusuri,nu mai bine termini cu lingerismul pe toate topicele prostituatelor.Adică să devii bărbat.Pe cine ti-ai propus sa banezi azi ? :pepsi
iubibila Reputație: -433 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Domnule, nu știu ce înseamnă "lingerism", știu ca mi-au plăcut unele domnișoare. Vai, cum este posibil sa nu stiti, domnule, cuvantul LINGERISM , cum va permiteti asa ceva ? Ha ha ha ! Ce om lipsit de studii de lunga durata la penitenciarul Jilava, sunteti ! Numai acolo iti poti insusi un vocabular asa de elevat. Pai, Pipilica este acum profesor de lingerism, de aia isi permite sa dea minusuri, cu nemiluita, sa taie si sa spanzure. La facultatea Jilava nu se ia usor examenul de lingerism, dar Pipilica este doctor in aceasta stiinta. 2 6
iubibila Reputație: -433 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Din principiu asta fac, accept oamenii cum sunt. Nu le aplic corecții, încerc sa-i ajut. Toti suntem educabili. Respect si iubesc femeile. Restul "e" scorneli. Am cam înțeles. Sunt defect, prost, tâmpit, needucat.Nu am doctorat! Tu esti Pipilica ? Te-ai clonat si te certi cu tine insuti ? Lui Pipilica i-am dat replica, nu tie. Esti nou pe aici ? Cred ca nu prea te-ai acomodat cu forumul. 2 6
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Pe cine ti-ai propus sa banezi azi ? :pepsiDin principiu, eu nu ban.Toate vietățile au un loc sub soare. 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Tu esti Pipilica ? Te-ai clonat si te certi cu tine insuti ? Lui Pipilica i-am dat replica, nu tie. Esti nou pe aici ? Cred ca nu prea te-ai acomodat cu forumul.Eu de unde sa știu? 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Tu esti Pipilica ? Te-ai clonat si te certi cu tine insuti ? Lui Pipilica i-am dat replica, nu tie. Esti nou pe aici ? Cred ca nu prea te-ai acomodat cu forumul.Nu sunt el,dar ma acomodez mai greu 2
iubibila Reputație: -433 Postat Noiembrie 21, 2017 Postat Noiembrie 21, 2017 Din principiu, eu nu ban.Toate vietățile au un loc sub soare. Esti un suflet frumos. Bravo ! :clapp Si eu zic ca daca existam este pentru ca Universul ne vrea pe fiecare dintre noi. 1 6
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2017 Postat Noiembrie 21, 2017 Mai suntem și deosebiți, "ciudați" 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2017 Postat Noiembrie 21, 2017 Ce caut eu aici? 2
iubibila Reputație: -433 Postat Noiembrie 21, 2017 Postat Noiembrie 21, 2017 Ce caut eu aici? Pe mine, dragule. 1 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum