rubyiulia Reputație: 439 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 2, 2019 Buna, Iulia, si dupa ce ne cunoastem, pretul sedintei care va fi?Pretul sedintei dupa ce ne cunoastem ramane acelasi, adica 200 de lei. Sunt foarte multi neseriosi si tocmai de aceea am schimbat regulile.
mariancozma Reputație: 2 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Sa ne cunoastem in sensul sa vin si sa intru doar cu tine si apoi sa vina si iubitul sau gen 2 sedinte separat?:P
unuunu1 Reputație: 78 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 El are treaba doar cu mine. In timpul sedintei interactiunea directa cu vizitatorul o am doar eu. Vizitatorul ma poate linge, ma poate atinge, poate primi din partea mea umilire fizica, verbala si cam tot ce poate sa insemne dominare soft (cunni, ani, palmuire, scuipat, uro, trampling, footfetish, etc). Alte detalii putem sa discutam si inainte de inceperea sedintei cand suntem deja impreuna. Pentru cei care doresc o sesiune mai complexa isi pot lua separat de sedinta de cockold. Esti super șmecheră si cred ca ai cele mai bune servicii de cuckold din Romania. Sper sa ajung sa te vizitez intr o zi pentru o sedinta cuckold. Partea cu scuipatul dupa ce ai facut oral soțului tău suna chiar interesant.
rubyiulia Reputație: 439 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 2, 2019 Esti super șmecheră si cred ca ai cele mai bune servicii de cuckold din Romania. Sper sa ajung sa te vizitez intr o zi pentru o sedinta cuckold. Partea cu scuipatul dupa ce ai facut oral soțului tău suna chiar interesant.Multumesc. Te astept la o sedinta.
parolistul Reputație: 178 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 In cadrul sedintei cuckold ii faci oral sotului tau si apoi urmeaza normalul pentru finalizarea lui? Se pare ca e o sedinta super excitanta pentru vizitator.
andrey4u Reputație: -63 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Multumesc. Te astept la o sedinta.Buna! Se poate finalizare pe fundul sau pe sanii tai in cadrul sedintei cuckold? Ma refer ca eu ca si client sa finalizez pe fundul tau si sotul tau sa priveasca! Ms 1
unuunu1 Reputație: 78 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Acest serviciu este inca disponobil. Pentru cei care doresc sa ne viziteze regula este sa vina sa ne cunoastem. Intai noi 2 apoi stabilim sedinta in 3. Daca nu vor lucrul asta si nu.s intreresati sedinta in 3 costa 100 €. Cei care sunt cu adevarat interesati de treaba asta vor venii. Cei care nu.s seriosi sper sa se abtina. Hai sa aveti o zi buna. Va astept cu drag la ck. acel " încă disponibil" suna neplăcut. Sper sa nu se scoată niciodata serviciul de cuckold. Chiar dacă nu am avut ocazia să beneficiez de acest serviciu de cuckold, am avut totusi ocazia să fiu dominat de tine si mi.a placut atitudinea si tot ce a ținut de serviciul de dominare. O sa te vizitez si in calitate de cuckold si sunt sigur ca aici te descurci si mai bine, te vad ca te pricepi foarte bine la acest serviciu. O zi frumoasa si ție, iar serviciul de cuckold sa ramana mereu in meniu.....
rubyiulia Reputație: 439 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2019 acel " încă disponibil" suna neplăcut. Sper sa nu se scoată niciodata serviciul de cuckold. Chiar dacă nu am avut ocazia să beneficiez de acest serviciu de cuckold, am avut totusi ocazia să fiu dominat de tine si mi.a placut atitudinea si tot ce a ținut de serviciul de dominare. O sa te vizitez si in calitate de cuckold si sunt sigur ca aici te descurci si mai bine, te vad ca te pricepi foarte bine la acest serviciu. O zi frumoasa si ție, iar serviciul de cuckold sa ramana mereu in meniu.....Asta nu depinde de mine. In ultimul timp au fost foarte multi neseriosi. Asta este si motivul pentru care am schimbat regulile. Vedem ce va fi pe viitor. Multumesc mult pentru apreciere. Te astept la sedinte minunate :-) .
arrow0000 Reputație: 1 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 Buna Iulia am si eu o intrebare, pentru cei care nu sunt din oras si vin special pentru voi nu se poate o singura intanlire in 3 fara a ne vedea separat? Multumesc
rubyiulia Reputație: 439 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 14, 2019 Buna Iulia am si eu o intrebare, pentru cei care nu sunt din oras si vin special pentru voi nu se poate o singura intanlire in 3 fara a ne vedea separat? MultumescBuna. Se poate, doar ca sedinta asa este 100€. Citeste mai sus cateva postari. Zi buna sa ai. Daca ai nelamuriri imi poti da msj pe wapp.
unuunu1 Reputație: 78 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 Asta nu depinde de mine. In ultimul timp au fost foarte multi neseriosi. Asta este si motivul pentru care am schimbat regulile. Vedem ce va fi pe viitor. Multumesc mult pentru apreciere. Te astept la sedinte minunate :-) .offf...Nu trebuie sa sufere cei seriosi din cauza celor neseriosi. Spor la cat mai multe ședințe de cuckold. :p
rubyiulia Reputație: 439 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 15, 2019 offf...Nu trebuie sa sufere cei seriosi din cauza celor neseriosi. Spor la cat mai multe ședințe de cuckold. :pAsta este si motivul pentru care eu doresc sa cunosc omul si apoi sa stabilim sedinta in 3. :-) .
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2019 Asta este si motivul pentru care eu doresc sa cunosc omul si apoi sa stabilim sedinta in 3. :-) .Pe mine ma stii si nici macar la PM nu mi-ai mai raspuns.Sa iti fie de bine, succes !
rubyiulia Reputație: 439 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 18, 2019 Pe mine ma stii si nici macar la PM nu mi-ai mai raspuns.Sa iti fie de bine, succes !Pentru ca l.ai sters si nu am putut sa ti mai raspund. Da.mi msj pe wapp. Si vb acolo.
mascacara Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 VREAU SA TE LING IN PIZDA PANA ITI DAI DRUMU IN GURA MEA, SE POATE???
rubyiulia Reputație: 439 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 18, 2019 VREAU SA TE LING IN PIZDA PANA ITI DAI DRUMU IN GURA MEA, SE POATE???Da.mi msj pe wap. 1
unuunu1 Reputație: 78 Postat Aprilie 19, 2019 Postat Aprilie 19, 2019 Asta este si motivul pentru care eu doresc sa cunosc omul si apoi sa stabilim sedinta in 3. :-) .Perfect! Esti o tipa profesionistă! Imi place cum gândești si imi place atitudinea ta!
rubyiulia Reputație: 439 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 20, 2019 Perfect! Esti o tipa profesionistă! Imi place cum gândești si imi place atitudinea ta!Thx. :-)
parolistul Reputație: 178 Postat Aprilie 23, 2019 Postat Aprilie 23, 2019 Iulia este o stapana deosebita din toate punctele de vedere. Tot ce face in cadrul sedintei,o face cu pasiune si o voi mai vizita cu mare placere. 1
rubyiulia Reputație: 439 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 24, 2019 Iulia este o stapana deosebita din toate punctele de vedere. Tot ce face in cadrul sedintei,o face cu pasiune si o voi mai vizita cu mare placere.Multumesc
passionnatt Reputație: 17 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 hello! Am citit cateva pagini mai in spate ca pretul pentru sedinta de cuckold este de 100 euro. Cunoscandu-se situatia financiara a tarii, intrebarea este daca pentru o persoana care te-a vizitat in trecut(1 an in urma) pentru dominare, exista posibilitatea unei mici oferte/reduceri pentru serviciul de cuckold?
rubyiulia Reputație: 439 Postat Mai 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2019 hello! Am citit cateva pagini mai in spate ca pretul pentru sedinta de cuckold este de 100 euro. Cunoscandu-se situatia financiara a tarii, intrebarea este daca pentru o persoana care te-a vizitat in trecut(1 an in urma) pentru dominare, exista posibilitatea unei mici oferte/reduceri pentru serviciul de cuckold?Daca persoana respectiva a fost la mine indiferent ce sedinta a luat pretul pt ck este 200 de lei, iar daca nu ne cunoastem pretul este 100€. Te astept pe wapp sa vb.
andrew538 Reputație: 3 Postat Mai 29, 2019 Oras:Vancower Oras:Vancower Postat Mai 29, 2019 Frumos vreau si eu sa te ling de sperma in pizda ta frumoasa
rubyiulia Reputație: 439 Postat Mai 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 29, 2019 Frumos vreau si eu sa te ling de sperma in pizda ta frumoasaVb pe wapp.
cerevatok Reputație: 22 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Imi curge din gura cand ii vad pizda, mai ales fututa si spermata. 1
Postări Recomandate