Sari la conținut

Hello ... :) ..am ajuns si la timisoara 😙😙😙💋💋

Postări Recomandate

• Oras:Pe undeva pe aici
Postat

E c-am aiurea oral protejat si la pretul asta....,dar na...daca nu vrei sa simti mai nimic si nu ai chef de alta....e buna si asta

Trebuia sa iti pui si nume de barbat... daca esti barbat nu am mai vazut barbat cu numele de lory si contul tau pe acest forum spune totul....
Postat

Oricum am observat ca unii barbati sunt pretentiosi si daca s-ar putea toate serviciile posibile pe un pret de nimic ar fi perfect ... altii daca faci prea multe servicii esti "murdara" ...

Postat

buna am 28 de ani , sunt inalta (1.76) , sani mici si fermi, buze subtiri si...restul te las sa descoperi tu

putem face un cocktail de nebunii si pasiune, dornica pentru a-ti oferii clipe pline de pasiune si intensitate,ofer domnilor care se respecta..pozele sunt reale

pentru mai multe detalii ma poti suna - nu raspund la mesaje.

nu primesc **spam editat** si persoane in stare de ebrietate. Nu fac deplasari.

0738586874

Ciao,

Pozele sunt faine. As vrea sa te vad in realitate. In ce zona ai locatia? Maine lucrezi? De la ce ora?

Merci

Te pup

Postat

Ciao,

Pozele sunt faine. As vrea sa te vad in realitate. In ce zona ai locatia? Maine lucrezi? De la ce ora?

Merci

Te pup

Circumvalatiunii ... ar fi mai ok daca ai da un tel ... o sa incerc sa ma trezesc de dim daca pot deci nu stiu la ce ora incep ... lucrez doar pana la 12 noaptea ... si nu rasound la mesaje doar daca suni .. mersi
Postat

Am fost eu la domnisoara..tipa chiar amabila si placuta la telefon,este cea din poze,slim sanii micuti asa cum s-a descris in anunt dar frumosi.am sunat,am stabilit ca ajung in 15 min, mi-a indicat locatia,usor de gasit.Ajuns la locatie,ma invitat in camera unde am schimbat cateva vorbe si am trecut la actiune.Am optat pentru o finalizare cu OP.Banii i-am platit inainte (nu i-a cerut dar asa obisnuiesc eu sa fac daca accept sa raman).Oralul finut facut, fara tente de deep dar mi-a placut.Apoi am avut ocazia sa ii savurez piersicuta unde am reusit sa o termin :D Am schimbat cateva pozitii si finalizat in balon.Per total mi-a placut si sigur mai revin.

• Like 1
Postat

Am fost eu la domnisoara..tipa chiar amabila si placuta la telefon,este cea din poze,slim sanii micuti asa cum s-a descris in anunt dar frumosi.am sunat,am stabilit ca ajung in 15 min, mi-a indicat locatia,usor de gasit.Ajuns la locatie,ma invitat in camera unde am schimbat cateva vorbe si am trecut la actiune.Am optat pentru o finalizare cu OP.Banii i-am platit inainte (nu i-a cerut dar asa obisnuiesc eu sa fac daca accept sa raman).Oralul finut facut, fara tente de deep dar mi-a placut.Apoi am avut ocazia sa ii savurez piersicuta unde am reusit sa o termin :D Am schimbat cateva pozitii si finalizat in balon.Per total mi-a placut si sigur mai revin.

🤗🤗🤗🤗🤗
  • Oras:A Clockwork Orange
  • Oras:A Clockwork Orange
Postat

Vizitat!

Locatia- unul din turnurile din intersectia de la I-mal,ap' curat baie ok

THE GIRL NEXT DOR 

Oral - Skipped  :)

Gfe- 10+   am avut ce discuta cu ea chiar si in timpul actiunii (si nu despre vreme), inteligenta stie sa poarte o conversatie si sa rada cnd trebuie (poate e fetisul meu sa discut ceva "in timpul "... :))

Normal- pe perete, pat si mobila din dotare , super fain!

Tarif 100/30 min

Eu revin , mi-a placut mult atitudinea ei.

• Like 5
Postat

Vizitat!

Locatia- unul din turnurile din intersectia de la I-mal,ap' curat baie ok

THE GIRL NEXT DOR

Oral - Skipped :)

Gfe- 10+ am avut ce discuta cu ea chiar si in timpul actiunii (si nu despre vreme), inteligenta stie sa poarte o conversatie si sa rada cnd trebuie (poate e fetisul meu sa discut ceva "in timpul "... :))

Normal- pe perete, pat si mobila din dotare , super fain!

Tarif 100/30 min

Eu revin , mi-a placut mult atitudinea ei.

😗😗😙😙🤗🤗
  • Oras:timisoara
Postat

Super draguta domnisoara, nu cred ca are 28 de ani, arata de 19-20.

Aspect 8/9, inalta subtirica sani mici si frumosi, daca erau mai maricei, 10

Prestatie 8 NP si un 6/7 OP :(

GFE 8 a parut umpic cam distanta cu mine, dar s-a facut placuta

Discretie, aici lasa de dorit.. Intr-o camera alta colega cu un client, la baie a trebuit sa stau la panda ca sa nu ma intalnesc cu celalalt si pula prosop...deci fata intra la fastfuck, sa vi pregatit de acasa si sa nu te astepti la mai mult.

Am sa revizitez fatuca, cand va face ON si CIM, in principiu se merita vizitata ;)

Postat

Super draguta domnisoara, nu cred ca are 28 de ani, arata de 19-20.

Aspect 8/9, inalta subtirica sani mici si frumosi, daca erau mai maricei, 10

Prestatie 8 NP si un 6/7 OP :(

GFE 8 a parut umpic cam distanta cu mine, dar s-a facut placuta

Discretie, aici lasa de dorit.. Intr-o camera alta colega cu un client, la baie a trebuit sa stau la panda ca sa nu ma intalnesc cu celalalt si pula prosop...deci fata intra la fastfuck, sa vi pregatit de acasa si sa nu te astepti la mai mult.

Am sa revizitez fatuca, cand va face ON si CIM, in principiu se merita vizitata ;)

Hmm..nu am stat la panda ... pur si simplu nu am vrut sa te intanesti pe hol cu colega sau clientul pt ca nu e frumos... prosoapele erau ude pe uscator tocmai ce le-am spalat de dimi... nu imi amintesc sa iti fi facut oral nepro... si oral protejat nu iti place asa ai spus..si ai vrut sa trecem la normal mai repede .. pe fastfuck nu sunt pusa faptul ca tu te-ai finalizat repede nu este problema mea nu cred ca eu ti-am spus sa te termini sau sa te grabesti ...
Postat

Colegi,

Scriu rareori si doar cand consider ca persoana merita mentionata. Ei, tipa asta merita.

Am vizitat-o azi, vis a vis de mall. Inalta, slim, draguta la fata, curata.

Atitudine proclient, amabilitate meprefacuta, umor moderat, realism.

Actiune: oral protejat, 69, normal. Corespunzatoare sub toate aspectele.

Pret excelent pentru ce ofera.

Aspect 9-10

Actiune 8-9, oralul protejat, insa asta e un plus pt ea la capitolul igiena.

Pacat ca pleaca intr-o saptamana; spune ca nu prea merge "afacerea"...

Succes tuturor !

Postat

Si eu sunt curios daca are atitudine pro client. Cam ce program ai, ema?

Postat

Am fost si eu la Ana. Chiar mi-a depasit asteptarile. Tipa ii cea din poze. Nu intru foarte mult in detalii. A inceput cu un oral protejat fara tentative de deep apoi am trecut la misionarul si apoi doggy. A fost o experienta buna.

OP:7

N:8

Atitudine:10

Actiunea a durat aproximativ 25-30 de minute, nu m-am simtit grabit iar amenda a fost 100 de ron. Eu unul o sa mai revin

Postat

Si eu sunt curios daca are atitudine pro client. Cam ce program ai, ema?

in fiecare zi pana la ora 12 noaptea. Dar ar fi ok sa suni ..mai ies pe afara si nu as vrea sa te fac sa astepti ...
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Emma footjob sau footfetish faci? Daca da cat e halatu? Ca nu prea am vazut vreo fantezie aici 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asta am scris si eu pe pagina anterioara...

Postat

Asta am scris si eu pe pagina anterioara...

fac si footjob si foot fetish .... daca mai doriti informatii 0738586874 nu stau non stop pe forum 😘😘😘😘😘 cred ca e mai simplu sa suni ... si ai si un raspuns imediat ... nu am whapp si nu raspund la mesaje 🤗😙
  • Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Disponibila
  • Oras:Timisoara
  • Disponibila
Postat

Natalia

care Natalia?

• Like 1

Postat

Voi mai fi pana vineri seara in tm daca doriti sa ma vizitati 😗😗😗🤗🤗🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...